Истината за света и Бога

Автор: Няма коментари Сподели:

Ето го и краят на заешката дупка приятели, краят на нашето малко пътешествие. Има толкова много неща, които не успяхме да обхванем, но се надяваме, че с течение на времето няма да забравите това, което изживяхме заедно до тук и ще продължите да търсите.

Постигнахме ли това, което си бяхме поставили за цел? По-мъдри ли сме? Знаем ли повече? Може би малко повече, но колкото повече истини откривахме, толкова по-малко се оказа, че всъщност знаем. Истината ни прави смирени и здраво стъпили на земята. Здраво стъпили на земята, но не и на техния фалшив, хелиоцентричен модел на Земята – модела на Айн-Соф, пораждащ във всеки от нас чувство за нищожност и незначителност!

Това всъщност не е краят нито за нас, нито за вас. Защото знаем, че нещо в гледната ви точка се е променило завинаги. Независимо дали става дума за цялостната ви перспектива за света, или само за малка част от нещо, което ще ви тормози, когато сънят не идва през късните нощи. Не, това не е сбогуване и това не е краят!

Всъщност това е само началото и вие не напускате заешката дупка. Не можете да я напуснете вече. Видяхте твърде много! Пътят не свършва до тук. Това е само кратка пауза на кръстопътя пред входа на следващата заешка дупка. Познавайки вече света, в който живеем, това ще бъде пътуването на живота ни. И кой знае докъде ще ни отведе това пътешествие, приятели! Да се надяваме все пак, че ще е по-близо до цялата Истина!

Отделно

https://bgprevedi.com/what-s-happening-to-the-world-part-13-37730-2/

Предишна статия

Да защитим наличните пари, чрез Конституцията!

Следваща статия

Отец Абсолют: Активно участие в Прехода

Други интересни