Отец Абсолют: Активно участие в Прехода

Автор: Няма коментари Сподели:

Днес искам да поговоря с вас за това как можете да се научите да се абстрахирате от текущите събития, но в същото време да участвате в тях колкото е възможно повече.

На пръв поглед изглежда, че едното изключва другото, но това не е така.

В този случай думата „абстрактно“ означава само емоционално откъсване от тези събития, колкото и жестоки и несправедливи да ви се струват.

И за да постигнете това, трябва да видите голямата картина.

Сега имате почти цялата информация относно текущото състояние на вашата Земя.

За разлика от много други хора, които са подложени на „хипноза“ от официалните медии, вие знаете, че вашата планета сега е на кръстопътя на две епохи.

Но този път подобна смяна на епохите предполага не само политически, икономически, финансови, социални, културни, но също и – а това е най-важното – енергийни промени.

И вие не само знаете за това, но и усещате новите енергии, прилагайки ги в ежедневието си и в медитативната си работа.

С други думи, навлизането на Земята в нова енергийна ера вече не са само думи за вас, а вашето собствено преживяване в напълно различни реалности.

Не едно мое послание вече е посветено на това, че пробудената част от човечеството ще трябва да живее едновременно в две измерения – в два паралелни свята.

И сега това време практически настъпи.

Сега всеки от вас трябва да направи своя избор: да продължите да се „варите“ в събитията от тримерния свят, мислено и емоционално напълно да се потопите в тях, или да се абстрахирате от тях, наблюдавайки ги от висотата на четвъртото, а понякога и на петото измерение.

И ако изберете второто, това не означава, че няма да участвате в тези събития.

Просто вашето участие ще бъде нещо съвсем различно.

Докато физически все още сте в тримерния свят, вие се превръщате в енергиен мост между Светлите сили, които неуморно работят в полза на човечеството на финия план на Земята, и другите хора.

Чрез самото си присъствие вие ​​заземявате високовибрационни енергии, така че те да могат да „докоснат“ останалата част от населението на вашата планета, което все още не се е събудило.

Но ако подходите към мисията си съзнателно, целенасочено, работейки с различни енергии с високи вибрации, тогава вашето участие в събитията, които се случват на Земята, ще бъде безценно.

Можете не само да минимизирате техните трагични последици, но и да ускорите прехода на Земята към Петото измерение.

Затова винаги помнете, че веднага щом се спуснете до нивото на обикновения човек, страстно обсъждайки случващото се, емоционално опустошавайки се, вашите вибрации бързо падат, което означава, че вече не сте в състояние да повлияете положително на хода на събитията.

В резултат на това вие енергийно хвърляте далеч назад не само себе си, но и колективното съзнание на човечеството, което сега толкова се нуждае от чисти енергийни „вливания“.

Бъдете внимателни, мили мои!

Внимателно следете вашето морално и физическо състояние, защото сега имате огромна отговорност за съдбата на вашата планета и цялото човечество.

Вие сте този същият „локомотив“, който тегли след себе си дълъг „влак от вагони“ с хора, които все още са способни да се събудят и освободят от оковите на тримерната матрица, която вече се пука по шевовете.

Благославям ви и ви обичам безкрайно!

Отец-Абсолют ви говори

Прието от Марта на 10 декември 2023 г.

https://bgprevedi.com/active-participation-in-the-transition-37724-2/

Предишна статия

Истината за света и Бога

Следваща статия

Как лесно се въвежда цифрова идентичност

Други интересни