Протестният клип, който взриви Сърбия!

Автор: Няма коментари Сподели:

                                                        https://www.youtube.com

Сръбската група “Белградски синдикат” предизвика истински бум с най-новата си песен “Системата те лъже” (Sistem te laze). За по-малко от три седмици клипът е гледан над 9 милиона пъти само в официалния си канал, предава БГНЕС.

 В текста се призовават хората да не вярват на “системата, която ги лъже и им пълни главите с глупости”. Хитът започва с думите, че преди години е имало само два телевизионни канала, които обслужвали една банда и че никога не е било възможно да се чуе различно мнение от това на бандата.

“Днес, след толкова войни, протести и промени, демокрация, интернет и нови технологии, борба за права и свободата на словото – след всичко това, всичко е както преди, отново са на власт лъжливи марионетки, които изпълняват заповедите и грабят всичко за себе си. Няма смисъл от хилядите телевизионни канали и социалните мрежи”, се казва още в текста на “Белградски синдикат”.

В рефрена на песента се казва следното: Системата те лъже. Не вярвай какво ти казва. Този живот е борба – от раждането до гроба. Затова се вдигнете веднага!

                                                                                                  http://www.trud.bg

Предишна статия

Роскошные автомобили // Женева 2016/на руски език/!

Следваща статия

Новая Немецкая Медицина – лечение рака!/на руски език/ 8

Други интересни