И там – мислете преди да гласувате за меркантилни национални предатели, които стават гумен печат на чужди сили и посолства и търгуват с националния суверенитет

Автор: Няма коментари Сподели:

ДО МЕСЕЦ КС ЩЕ ОБРАЗУВА ДЕЛО ЗА ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО НА КИРИЛ ПЕТКОВ…

ЩЕ СЕ ИЗИСКВА ИНФОРМАЦИЯ ОТ ПОСОЛСТВОТО НИ В ОТАВА, А НЕ ОТ ПОЧЕТНИЯ КОНСУЛ НА КАНАДА У НАС – СЕКРЕТАРКАТА НА ИВО ПРОКОПИЕВ…

Летището в Кабул – хаосът след безпрецедентната, цинична и безотговорна абдикация на световния джандар (дженАр) САЩ.

Милиони от тези нещастни хора от местните племенни общности скоро ще бъдат мигранти в България и Европа.

Марионетната власт в България начело с послушници на дементиралото „началство“ в лицето на Радев, канадецът Кирил Петков и канадският консул Иво Прокопиев става най-сериозната заплаха за националната ни сигурност и суверинитет от 40 години насам.

Проблемите са прекалено сериозни, за да ги неглижираме в дребнотемия.

Конституционният съд е последният рубеж на държавността. Незабавното аргументирано обявяване за незаконни действията на целия радевски кабинет заради чуждия гражданин, който е негов член, ще отпуши оздравителен процес с неизбежните избори 2 в едно.

И там – мислете преди да гласувате за меркантилни национални предатели, които стават гумен печат на чужди сили и посолства и търгуват с националния суверенитет.

Мислете преди, а не след като дадете гласа си за някоя мазна усмивка или за поредната (празна) гола кратуна. Всяка криза крие решения и нови възможности. Да се възползваме от кризата и да я превърнем в оръжие за самозащита на нацията.

По информация на АФЕРА до месец Конституционният съд ще образува делото на двойно гражданство на лицето служебен министър Кирил Петков и дори ще привика за изслушване всички засегнати страни.

„Последните стожери на държавността“ ще изискат от Външно министерство да получи информацията през посолството ни в Отава, Канада.

Обратното – да се ползват от услугите на почетния консул на Канада в София би превърнало процесът във фарс.

Защото сега почетен консул е секретарката на олигарха бизнесмен Иво Прокопиев. Казва се Нина Александрова и именно тя наследи шефа си на поста преди две години, а Иво Прокопиев беше почетен консул на Канада до 2019 година.

Нищо чудно Кирил Петков да е писал именно до нея молбата си за отказ от гражданство пред Канадските власти.

Именно Иво Прокопиев лъска имиджа на подчинените си икономическо – финансови министри Кирил Петков и Асен Василев и Радев очевидно ги е назначил с негова протекция.

Христо Иванов постави условие на Слави да останат министри с подкрепата на ДБ в правителството на ИТН.

                                                Николай Бареков                    https://afera.bg/

Предишна статия

А зад колоните на МС ужасът е още жив, защото няма справедливост и възмездие

Следваща статия

Заменихме хората, но целта си остава същата – пореден пладнешки грабеж пред очите на прогресивно оглупяващите български данъкоплатци

Други интересни