Истината през вековете лъжи и илюзии!

Автор: Няма коментари Сподели:

В капана на лъжата

За повечето хора сцената с огъването на лъжици от „Матрицата“ е просто визуално зрелище, завладяващ момент в един филмов шедьовър. Но за онези, които са запознати със скритите истини и свещеното знание, тя означава много повече. В същността си сцената е алегория на пластичността на реалността, която обитаваме, и подсказва тайни, които пазителите на масовата мисъл искат да скрият.

Древните текстове, особено херметичните принципи от Египет, отдавна твърдят: „Както горе, така и долу; както вътре, така и вън“. Тази аксиома предполага, че възприеманият от нас външен свят е пряко отражение на вътрешното ни състояние, което означава, че променяйки съзнанието си, можем да променяме външната си реалност. Много езотерични учени смятат, че това е потискано знание, скривано от масите, за да се запази контролът.

Следователно лъжицата не е просто прибор, тя е символ на осезаемия свят около нас. Когато младият монах казва: „Няма лъжица“, той не отрича нейното съществуване, а оспорва нейната постоянност и твърдост.

Отделно


В капана на рептилоидния мозък: Истинската матрица

В капана на рептилоидния мозък: Истинската матрица.

Те ви държат закотвени в рептилоидната част на мозъка, която е инстинктивна. Вместо това трябва да се стремите да ангажирате висшия си разум, разположен в неокортекса, където се проявява критичното мислене. Ето защо Нео от Матрицата е наречен „Нео“. Той е избягал от програмирането на низшия си ум и е активирал способностите си за критично мислене.

В някои традиции двата енергийни канала, минаващи по протежение на гръбначния стълб, се наричат Ида и Пингала. Тези канали водят до епифизната и хипофизната жлеза. В Библията тази връзка е описана като земя, изобилстваща от мляко (епифиза) и мед (хипофиза), представляващи съответно слънцето и луната.

Отделно


Ученият, който разгада закона за вибрациите: „ЖЕЛАНИЯТА СА ЧЕСТОТИ“

„Честотата започва оттук“

Това видео ще ви покаже науката, която стои зад настройването на желанията ви в реални честоти за тяхното проявление, скрития експеримент, потвърждаващ силата ни като творци, и милиардите, които рекламодателите хвърлят, за да заграбят парче от недвижимата собственост на ума ви. Защото те са наясно с нещо, което повечето хора пренебрегват: нашата вродена способност да се проявяваме. Пригответе се, това може да е сигналът за събуждане, който сте чакали.

Първият лектор е Гари Брека, новаторски учен, който се занимава със сивото вещество на мозъка и генерирането на честоти от него. Призовавам ви да изгледате новия му подкаст „Ultimate Human Podcast with Gary Brecka“, където ще намерите съкровищница от практически съвети и данни, за да подобрите благосъстоянието си и да отключите потенциала на ума и тялото си.

Вторият лектор е Боб Проктор, почитан ментор, който предава дълбока мъдрост за закона на вибрациите. Препоръчвам ви да разгледате канала му за изобилие от ценна информация, която продължава да ни просветлява и вдъхновява по тази задълбочена тема.

Отделно

https://bgprevedi.com/hrana-za-gladni-37268-2/

Предишна статия

Опитът от непосредственото общуване

Следваща статия

Как хората бавно и постепенно деградират в съвременния свят на илюзии

Други интересни