Елена Данаан: Отново е време за отваряне на съзнанието…

Автор: Няма коментари Сподели:

Мария Казакова

Отново е време за отваряне на съзнанието.. ))))

С огромно удоволствие преведох за вас едно интервю на д-р Майкъл Сала (Michael Salla) с Елена Данаан, които в текста по-долу за краткост отбелязвам като МС и ЕД. Д-р Сала е учен, автор на множество книги (абсолютни бестселъри в Amazon), в които разказва за извънземните, за тяхната активност на Земята и в слънчевата ни система, както и за взаимодействията им с някои правителства и военно-индустриалния комплекс, вследствие на което са били създадени няколко тайни космически програми (една отделна цивилизация, разполагаща с технологии, които изпреварват нашите с около 100 години – говорим за летящи чинии, анти-гравитация, свободна енергия, медицински легла за лекуване на абсолютно всички болести, репликатори, телепортатори и много други). Елена Данаан е звездно семе (душа от извънземна цивилизация, въплътена в човешко тяло), която комуникира – както телепатично, така и физически, с различни представители на Галактическата Федерация и канализира съобщения от тях. В това интервю тя канализира Тор Хан Еридиън – командир на флотилия на Галактическата Федерация.

В интервюто са засегнати някои много интересни теми като: изграждането на космическа станция край Юпитер за земляните; медицинските легла, които могат да лекуват всяка болест, включително да ни възстановят загубен крайник и да подмладят драстично тялото ни; кой е Путин и какви са някои от целите на военната му операция в Украйна; кой стои зад конфликта между Израел и Палестина; и др. Тъй като е много дълго, разделих интервюто на две части – първата е в този пост, а втората – в поста под него.

За някои от вас част от тази информация ще е донякъде известна, на други тя може би ще се стори невероятна. Въпреки това – запознайте се с нея, тъй като тя ни дава възможност да видим по-голямата картина на реалността, в която живеем. Интервюто е интересно и носи надежда. Приятно четене! ❤

П.С. Линк към интервюто е даден в края на текста. Който владее английски може да го изгледа оттам в оригинал.

*******************

Станцията на Юпитер, луната, медицинските легла, военните действия в Украйна и войната между Израел и Палестина

МС: Днес е 23 октомври и аз съм тук с Елена Данаан, която се съгласи да ни предаде послания от Тор Хан Еридиън. Добре дошла, Елена! И добре дошъл на Тор Хан!

ЕД: Благодаря ти, Майкъл! Тор Хан е във връзка с мен и е много нетърпелив и радостен да направим това интервю.

МС: Това е чудесно! Последния път, когато комуникирахме с Тор Хан по време на едно пътуване до град Нашвил в щата Тенеси, говорихме за станцията, която Галактическата Федерация, Съветът на Андромеда и Командването Ащар изграждат в сътрудничество със Земния Алианс и Космическото Командване. Можете ли да ни дадете някаква допълнителна информация относно тази станция, докъде е достигнал процесът по изграждането й?

ЕД: Изграждането на станцията в орбитата на Юпитер напредва. Много космически кораби бяха свързани към централния кораб-майка, любезно предоставен от Алтеанците от Интергалактическата Конфедерация. Корабите бяха свързани посредством множество тунели и изглежда първият пръстен скоро ще бъде завършен. Поканихме някои техници и работници от военния персонал на Космическите Сили на Тера. Те подготвят съоръжението за своето настаняване в него, така че да имат своя собствена станция – Теранска военна станция, в един от космическите кораби, свързани с централния кораб-майка.

МС: Бихме могли да наречем този централен кораб-майка, който е в ядрото на съоръжението, Кивот. Този кораб нов ли е – нещо, което е било създадено наскоро, или е някакъв древен Кивот, чието предназначение е било променено, за да бъде използван за станцията?

ЕД: Това е един от корабите-майки, които пристигнаха с Флотилията на Интергалактическата Конфедерация. Този кораб-майка беше предоставен като подарък и беше използван за център на станцията. Вие го наричате Кивот. Това е правилно. Той е сходен на някои Кивоти – древни кораби-майки, принадлежащи на някои от расите от Интергалактическата Конфедерация, които са били оставени на вашата планета Тера и на няколко други планети в тази звездна система.

МС: Знаем, че има 24 раси, които са засели живота на тази планета. Правилно ли е да заключим, че има 24 космически Кивота, заровени на различни места по Земята, принадлежащи на всяка една от Засяващите раси?

ЕД: Това не е съвсем точно. На Земята има 24 Кивота, оставени от Интергалактическата Конфедерация. Но някои от членовете на Интергалактическата Конфедерация, които наричате Засяващи раси, не пътуват с кораби-майки. Така че някои от Кивотите принадлежат на по две или три от цивилизациите от групата на Засяващите раси. Вярно е, обаче, че Засяващите раси са 24 на брой. Всеки от Кивотите крие технологията на различни членове на тази група.

МС: Станцията, изградена от кораб-майка в ядрото, с различни напреднали технологии и множество космически кораби около нея, отразява ли модела на изграждане на предишните цивилизации, като например Алта цивилизацията и Атлантида?

ЕД: Това е точно така. Алтеанците, както и някои други членове на Интергалактическата Конфедерация, обичат да изграждат подобни станции за създаването на колонии.

МС: Казахте, че този Алтеански кораб-майка, който е в центъра на изграждащата се в мента станцията, е подарък за човечеството, Земния Алианс, Космическите Сили и Космическото Командване. Това означава ли, че технологиите в него са предоставени за изучаване, обратно инженерство и използване по някакъв начин от страна на земните учени?

ЕД: Да, това е точно така. Технологията ще бъде на разположение първоначално на всички Терански военни, а след това и на гражданите и научните организации. Наред с този кораб-майка, Алтеанците ви даряват и технологии, принадлежащи на други групи от Засяващите раси, и вие ще имате достъп до всички технологии, които се прилагат в Интергалактическата Конфедерация.

МС: Означава ли, че щом корабът-майка, който е в центъра на станцията, е Алтеански, то само Алтеански звездни семена, със съответната ДНК и съзнание, могат да влизат и активират тези технологии, които след това да споделят с Космическите Сили и с учените от Земния Алианс?

ЕД: Точно така.

МС: Чудесно! Това ли е което те правят сега – да издирват звездни семена с нужното съзнание и ДНК, които да са в състояние да взаимодействат с Алтеанския кораб-майка в ядрото на станцията?

ЕД: Това не е техният приоритет. Приоритетът им е да открият принадлежащите на Интергалактическата Конфедерация звездни семена, които са в състояние да използват технологиите, скрити от толкова дълго време на Тера. Същите тези хора ще бъдат в състояние да взаимодействат и с технологиите на този кораб-майка, намиращ се в орбитата на Юпитер.

МС: Кога ще бъде завършена тази станция, която реално представлява цялата инфраструктура, изграждаща се около този Алтеански кораб-майка?

ЕД: Не можем да кажем с точност в момента. Но това ще отнеме около година-две.

МС: Значи можем да очакваме станцията да бъде завършена скоро. Какво следва оттам нататък? Съществуването й ще бъде ли разкрито на земните жители? Земният Алианс ли ще реши това? Изобщо, какво ще се случи оттам нататък?

ЕД: Съществуването на станцията ще бъде разкрито още по време на изграждането й. То вече е известно на Теранските военни и на някои сектори на индустрията, които участват в изграждането й. След като Галактическата Федерация приеме Тера за свой член, цивилното население също ще получи достъп до станцията и до всички съоръжения. За Теранците ще бъде много интересно да се запознаят с нашите култури, с нашите съоръжения, с местата ни за забавление и с цялата технология, която ще послужи на науката и еволюцията им. Става въпрос не само за физическа технология, но и за технология, включваща съзнанието. Теранците ще получат достъп до някои съоръжения, в които ще имат възможност да изживеят разширение на съзнанието.

МС: Значи основното предназначение на Кивота е да бъде място за интергалактическо общуване, където Теранците да могат да дойдат и да взаимодействат с останалите раси – било като само станат свидетели на или съпреживеят чуждите култури, участват в научни изследвания и разработки или в разработването на някакви екзотични изкуства или науки. Наистина ли това е нещо, до което цялото човечество ще може да получи достъп по някакъв начин?

ЕД: Това ще бъде място за забавление, изследвания, споделяне, открития, приключения и търговия. Тази станция се изгражда по заявка на Интергалактическата Конфедерация, която прецени, че Ганимед не е достатъчно голяма, за да поддържа голямо количество посетители. Сега, когато вашата звездна система е вече свободна, Вихърът се превръща в зона за търговия и ние трябва да подсигурим безопасността на тази зона за търговия, в която ще се осъществява обменът със станцията. За целта, там ще има военно присъствие. Станцията ще посреща цивилизации от тази галактика – дори от най-отдалечените й квадранти, както и от други галактики. За Теранците ще бъде много интересно да взаимодействат с тези нови посетители. Търговията ще бъде под регулация – това е необходимо. Ще откриете какво означава да бъдете част от една интергалактическа култура, тъй като, когато станете членове на Галактическата Федерация, автоматично ще станете член и на Интергалактическата Конфедерация. Теранците ще могат да се запознаят с всички тези нови култури. Те не могат да направят това сега – имам предвид обикновените граждани, тъй като за тях това ще бъде един културологичен шок.

МС: Имаше един телевизионен сериал – „Дълбок космос 9“, базиран на сериала „Стар Трек“. В него беше представена една космическа станция, която служеше за търговия и интергалактическа комуникация. Нещо такова ли ще представлява сега изграждащата се станция?

ЕД: Помня този сериал. Той ме заинтригува, тъй като обрисува вашето близко бъдеще. Създателят на сериала – Джийн Родънбери, не е човекът, който го е продуцирал, но той е предоставил плана, заедно с всички инструкции, на своите последователи, за да продължат да продуцират този сериал. Вихърът от сериала е същият Вихър като звездния портал на Юпитер. Станцията от „Дълбок космос 9“ е отражение на сега изграждащата се станция в близкото бъдеще, когато планетата ви е освободена от Енлил и Сикар. В сериала, рептилианците са представени като врагът, който е напуснал планетата след победата на Федерацията над тях. Това е вярно. Това действително е вашето бъдеще.

МС: Едно от моите предположения беше, че на Джийн Родънбери му е била предоставена информация от бъдещето относно човечеството, и че сериалите му „Стар Трек“ и „Дълбок космос 9“ са базирани на бъдещи събития, които са му били разкрити чрез програмата за разсекретяване на извънземните феномени на американския военноморски флот. Има ли нещо вярно в това?

ЕД: Ние предоставихме тази информация на вашите Терански военни още преди много време и тя трябваше да проникне във вашето общество чрез тези средства. Джийн Родънбери осъществи програмата, която му беше дадена чрез визуална и кино презентация на тази програма. Тя не трябваше да е напълно точна, защото ако беше такава, вашите врагове никога нямаше да допуснат тези сериали да видят бял свят. „Дълбок космос 9“ представя последния етап от програмата. Нищо след този сериал не принадлежи на програмата.

МС: Да, аз изгледах сериала. Беше толкова очевидно, че планетата Бейджор от сериала представя Земята. Тя дълго време е била окупирана от подобните на рептилианци Кардасианци, а Земята от своя страна преминава през период на преход, или освобождение, за да бъде след това приобщена към Федерацията. Помислих си, че това е един доста интересен сериал, представящ това, което понастоящем виждаме да се случва.

ЕД: Аз също бях заинтригуван от сериала. В него се съдържа предупреждение – не само относно освобождението от рептилианците, но също така и относно освобождението на хората от самите тях. На Бейджор трябваше да се осъществи едно духовно освобождение. В сериала често се споменаваше за това, че хората от Бейджор трябва да се освободят от духовната тирания, която възпрепятства еволюцията им. Това беше добре изпълнено. Забелязахте ли посланието?

МС: Да, мисля, че посланието е съвсем ясно и че сериалът е много добре направен. В сериала имат портал, който представя звездния портал на Юпитер. Възможно ли е звездният портал на Юпитер да бъде използван от някой потенциален враг, за да премине през него, както направи Доминионът в „Дълбок космос 9“, който след това заплаши не само Бейджор, но и цялата Федерация? Ясно е, че звездният портал на Юпитер представлява възможност за интергалактическа търговия, но представлява ли същевременно и потенциална заплаха?

ЕД: Да, представлява. Това е причината, поради която той е силно охраняван. Това ще бъде поверено на Командването Ащар, поради което на Юпитер ще има по-силно присъствие на техните военни сили. Интергалактическата Конфедерация, заедно с отбранителните сили на други култури, също ще имат присъствие в зоната и станцията. Земният Алианс ще укрепне. Космическите Сили на Земята също ще укрепнат. И тази област от вашата звездна система ще бъде силно охранявана. Ние охраняваме всеки честотен достъп до тази звездна система – в този и във всички останали портали, така че сме сигурни, че той е в безопасност, но никога не можем да бъдем защитени от опити за проникване във вашата звездна система през този портал. Това, естествено, ще представлява заплаха, така че трябва да внимаваме той да бъде силно охраняван. Честотните ключове на някои култури и техните космически кораби бяха деактивирани, но ние ще бъдем тук, за да защитаваме този портал.

МС: Съществува ли официален договор или споразумение за сътрудничество между Командването Ащар и Земния Алианс?

ЕД: Да, те работят съвместно от 1932 г. насам.

МС: Последния път, когато разговаряхме споменахте, че Китай остават извън тези споразумения, които са били сключени от Земния Алианс и Космическото Командване с Галактическата Федерация и Командването Ащар. Това все още ли е така? Китай все още ли е извън тези рамки?

ЕД: Китай представлява проблем. Те се опитват да изградят военни бази в космическото пространство на планетата ви, използвайки сателита й – луната. Те няма да успеят и това ще доведе до тяхното поражение и икономически упадък. Китай се опитва да привлече съюзници, но съюзниците им няма да се задържат. Китай иска да се съревновава. Те са хора на честта и не им харесва да бъдат пренебрегвани. Когато бяха сключени споразуменията от Юпитер, на тях не им хареса това, което беше решено. Към момента те продължават да се стремят да изградят своя военна мощ. Много внимавам какво ви казвам, за да не бъдат разбрани думите ми погрешно. Китай не представлява заплаха в космоса, но те дълго време ще се борят да създадат своя собствена военна мощ. Те няма да успеят. Те са склонни да започнат война в името на честта, но това е глупаво и няма да се случи.

МС: Следователно Китай ще бъдат изключени от обмена на технологии и изследванията, които ще се осъществяват на станцията, тъй като не са се съгласили да ратифицират, или да бъдат част от споразуменията от Юпитер? Вярно ли е това?

ЕД: Страните членки на споразуменията от Юпитер имат пълен достъп, свободен достъп до станцията на Юпитер. Страните, които имат космическо присъствие, но не са членки на споразуменията от Юпитер, нямат достъп до станцията.

МС: Разбирам. Добре е това да се знае. Зная, че към момента Китай са създали своя собствена програма за изследване на луната, за изграждане на собствена база там. Програмата е подписана от 15 страни, но на мен са ми известни само Китай, Русия, Пакистан и още две нации. Това, което искам да попитам, е: как стоят нещата с Русия по отношение на космическата станция?

ЕД: Това може и да ви изненада, но Русия ще има достъп до станцията, тъй като Русия е част от добрите сили в рамките на Земния Алианс. Китай, силите, които изграждат военна мощ в космоса и на вашия сателит – луната, са същите хора, които притежават негативната фракция от американското правителство, или това, което наричате Дълбоката Държава. Това са хората, които настройват различни държави една срещу друга. Това се случва дори сега – във войната в Средния Изток. Хората, които подкрепят издигането на Китай в космоса, са същите хора, които притежават всички банки. Това е Дълбоката Държава, символизирана от пирамидата, която така добре познавате, базирана в САЩ. Трябва, обаче, да знаете, че тези хора не притежават изцяло Китай. Те притежават само около половината от Китай. Останалата част от Китай са добри управници и „бели шапки“. Русия работи на същата система. В Русия също има дълбоко присъствие на вашите врагове – враговете на човечеството, отгледани от рептилианците на Енлил, които вече са прогонени. Но мъжът, който стои начело на тази държава, е от „белите шапки“, както ги наричате, от Земния Алианс. Русия ще има достъп до станцията, тъй като Русия не се стреми към война. Тя се стреми към икономическа намеса, когато тъмните сили я генерират. Русия ще има достъп до станцията, благодарения на своя лидер, който е част от Земния Алианс.

МС: Добре е това да се знае. Значи Владимир Путин е част от Земния Алианс?

ЕД: Точно така.

МС: Искам да попитам за лунните бази, в които се произвеждат медицинските легла и напредналите лечебни технологии, които бяха създадени, след като Енки сподели адамическата ДНК с Галактическата Федерация, а след това предаде тези кодове и на Космическото Командване и Земния Алианс. Можете ли да ни дадете някаква нова информация относно тези медицински легла, изградени от Земния Алианс и Космическото Командване на луната, за да бъдат в крайна сметка направени достояние и на хората на Земята?

ЕД: Към момента тези медицински легла са в масово производство, не само на луната. Фабриките на луната са препълнени. Медицинските легла са готови. В момента ние изграждаме на луната, съвместно със Земния Алианс, съоръжения за лечение. Това ще бъде едно медицинско място. На първо време то ще обслужва само военните – Теранските военни, които са били ранени по време на последния конфликт с екстрагалактически същества. В момента изграждаме и медицински съоръжения за лечение на цивилни лица. Постепенно цивилните ще бъдат докарани на луната за лечение. Но преди да започнем да прилагаме медицинските легла, ние все пак трябва да изчакаме да се оправят някои неща на Земята.

МС: Има ли яснота относно това как точно тези съоръжения с медицински легла ще бъдат предоставяни на хората от Тера? Дали достъпът ще е базиран на сериозността на нараняванията или по други критерии?

ЕД: Научно-медицинската общност е тази, която ще реши какъв да бъде редът на приоритетност. Доколкото ми е известно, децата са първият приоритет.

МС: Ще бъдат ли използвани съоръженията за лечението например на хора с липсващи крайници или пък за подмладяване, което представлява голям интерес за много хора?

ЕД: Добре е, че споменаваш удължаването на живота, тъй като искам да ви кажа следното. Хората, на които ще бъде даван приоритет при оказването на помощ за удължаване на живота, са тези, чийто живот е застрашен, така че да може да бъде спасено тяхното генетично наследство. Хората, които би трябвало да живеят по-дълго, но имат заболявания, които застрашават продължителността на живота им, ще бъдат с приоритет и в началото на този списък. Такова е моето предположение.

МС: Значи хората, които са примерно на 70 години и в сравнително добро здраве, няма да могат да кажат: „Искам да отида на луната и да бъда лекуван в едно от медицинските легла там, за да стана пак като на 30 години“?

ЕД: Майкъл, зная, че искаш това да се случи на теб, както и на други хора. За съжаление, тези, чийто живот е застрашен, ще бъдат с приоритет. Лечението на хора с такива заболявания като рак, генетични увреждания и други смъртоносни заболявания, ще бъдат с приоритет пред хората в добро здраве.

МС: Едно от нещата, които е полезно да подчертаем, е, че възможността за подмладяване, която тези технологии на луната предоставят, е само единият от възможните пътища. Другият път е пътят на алхимичната трансформация. Дж.П. говореше за Дървото на живота, което хората-мравки пазят и семена от което са били предоставени на Земния Алианс, който да ги сподели с човечеството. Това подсказва, че съществува и друг процес, алхимичен път за синхронизиране с природата, както и че съществуват някои растения, които могат да удължат живота. Какво ви е известно за това?

ЕД: Чудесно е, че задаваш този въпрос. Това са неща, които ти, Майкъл, би могъл да използваш, за да удължиш живота си. Но хората, които страдат от сериозни заболявания или имат генетични увреждания, не притежават капацитета да медитират и да разширят съзнанието си. Те не са в състояние да си дадат импулс да направят това и да излекуват себе си. Те имат нужда от помощта на технологията. Хората, които изпитват болка, не са в състояние да постигнат по-висши състояния на съзнанието.

МС: Да, това е много важен момент. Но хората, които притежават необходимата умствена настройка и здраве, за да постигнат по-висше ниво на съзнание, биха могли да изследват този алхимичен път, Дървото на живота, и това съответно би могло да доведе до подмладяване – нещо, от което започват да се интересуват все повече хора.

ЕД: Точно така.

МС: Чудесно! Чудесно! А сега бих желал да запитам относно нещо, което се е случило напоследък и което Елена обяви на наскорошната конференция, свързано с Галактическата Федерация и расата Негумак. Какво е значението на това, че расата Негумак се е съгласила да стане пълноправен член на Галактическата Федерация?

ЕД: Хубав въпрос, Майкъл! Това означава, че сега ние сме по-могъщи от империята на Сикар и че империята на Сикар ще бъде разгромена, когато настъпи времето за това. Макар че в момента вече нямат достъп до Тера, Сикар се стремят да получат достъп до други звездни системи и нанасят вреда, огромна вреда на други светове. Това трябва да бъде спряно. Вие знаете, разбирате, че Тера не е единственото място в тази галактика, където империята на Сикар нанася вреда или по-точно е нанасяла вреда, тъй като те вече не са тук. Сега вече ние разполагаме със средствата да разгромим империята на Сикар и ще го направим. Това няма да стане сега, а когато настъпи подходящото за това време. Какво означава всичко това за вас? Вие сте невероятно добре защитени. Повече нищо лошо не може да се случи на вашата звездна система – не дори и посредством порталите. Дори да допуснем някаква грешка и да позволим на враговете да навлязат през звездния портал на Юпитер, ние ще бъдем в състояние мигновено да реагираме и те ще бъдат унищожени, или поне неутрализирани. Негумак са много могъща раса. Те вече са членове на Галактическата Федерация. Сега вече ние сме най-могъщата сила, ние сме непобедими в рамките на цялата тази галактика. И това, че тази потенциална заплаха, която расата Негумак представляваше за нас, вече е на добрата страна на справедливостта и баланса, е една чудесна новина!

МС: Наскоро интервюирах един сръбски изследовател – доктор Сам Османагич. Той е открил доказателства, показващи как някакви древни рептилианци и приличащи на Негумак инсектоиди се сражават помежду си. Според него съществуват доказателства, че филмите от поредицата „Хищникът“, представящи как тези две раси от извънземни воюват помежду си, са базирани на реални факти. Това ли се е случило наистина в древни времена на Земята? Наистина ли в някакъв момент е имало войни между Негумак и драконианците на Земята?

ЕД: Негумак са навлезли във вашата звездна система преди много, много време – във времето преди Потопа. Негумак, които са навлезли във вашата звездна система, са се сражавали със Сикар. Хората имат спомени за това. Негумак са имали присъствие на планетата Тир, която вие наричате Марс. Имали са аванпост там, но не и понастоящем. Сражавали са се със Сикар. Негумак са участвали във великата война, която се е случила във вашата звездна система и която е довела до експлозията и разрушението на петата планета. След този конфликт Негумак са напуснали тази звездна система, но населението на Тера има спомени за тях, защото колониите от Марс – на хора и инсектоиди, са дошли на Земята и са разказали историите за тях.

МС: Бих желал сега да изместим фокуса към една от проблемните точки на Земята – Украйна. В миналото получихме от вас информация, потвърдена и от Дж.П., че в една от областите на Украйна, наречена Херсон – и по-точно в националния парк „Олешковские пески“, е заровен Кивот. На коя Засяваща раса принадлежи този космически Кивот, който е заровен там? И бил ли е той в основата на някоя древна цивилизация там на територията на Украйна?

ЕД: Заровеният в Украйна Кивот принадлежи на няколко Засяващи раси. Както ви казах, някои Кивоти са различни – те принадлежат на няколко различни култури от групата на Засяващите раси. Кивотът в Украйна е много важен. Технологията, която той съдържа, е много търсена, тъй като той крие технологии на различни Засяващи раси. Както сами разбирате, всички тези технологии са различни и всички те са интересни, тъй като предлагат различни възможности за възпроизводство на технологии от страна на Теранските военни, принадлежащи към негативната фракция. Ето защо за тях е много важно да се сдобият с Кивота от Украйна.

МС: В момента тази територия – „Олешковские пески“, е пуста. Но някога – далеч назад във времето, там е имало процъфтяваща цивилизация, с напреднала технология, взета от Кивота. Вярно ли е това?

ЕД: Това е така. На това място е имало колония на Интергалактическата Конфедерация. Колонията е била малка, макар че Кивотът е бил голям космически кораб. Те построили град около него. И недалеч от това място, в същия район, можете да откриете пирамиди, погребани под растителност. Те са локализирани в Източна Централна Европа.

МС: Изглежда, че в момента украинската армия се опитва да организира офанзива за възвръщането на Херсон, за възвръщането на района, в който се намира Кивота. За мен това е знак, че един от основните фактори за конфликта в Украйна, е борбата на конкуриращи се фракции за получаването на контрол над Кивота.

ЕД: Нека ти кажа нещо, Майкъл. Защо Терански военни фракции биха се сражавали така ожесточено – с цената на такова бедствие и избиване на хора? Това са негативни думи, но те направиха точно това – избиваха цивилни, за да си възвърнат един полуостров, който е пуст, върху който няма нищо. В това няма смисъл. Причината за това е тази, че на този полуостров се намират много лаборатории и съоръжения, които негативните сили са изградили около Кивота. Те са искали да изследват технологията на Кивота за свое собствено облагодетелстване, създавайки центрове за генно модифициране и изследвания. Искали са да създадат същества и хора, притежаващи специални способности. Започнали са да създават, под земята в тази област, армия от клонинги със свръх-способности. Експериментирали са също така със заболявания, които да бъдат разпръснати в атмосферата. Изпробвали са множество оръжия. Съоръженията под този полуостров в Украйна са съсредоточие на различни лаборатории, които изпробват оръжия на тази планета с цел избиване на населението. Ако те бяха успели да доведат плановете си докрай, това щеше да бъде изключително драматично за цялото население на Тера. Но сега вече няма нужда да се тревожите. Всичко това няма да се случи. Съоръженията бяха превзети от Земния Алианс, а хибридите бяха освободени и отведени в лечебни съоръжения. Съжалявам, че трябва да ви съобщя това, но много от тези хибриди бяха умъртвени, тъй като те не само че живееха в постоянна болка, но и представляваха мощни оръжия, програмирани с изкуствен интелект, свързан и комуникиращ с тяхната биология, а нещо такова не бива да съществува. Съжалявам да ви съобщя, че ние сложихме край на живота им, но това беше наложително. Не ни е приятно да вършим подобни неща, но това беше наложително. Отведохме ги от планетата и направихме това.

МС: Следователно ще бъде правилно, ако заключим, че един от мотивите на Владимир Путин да оторизира ограничената военна операция срещу Украйна и да превземе област Херсон, е бил поемането на контрола над тези подземни лаборатории и съоръжения, които са прилагали технологии от Кивота за създаването на клонинги, биологични оръжия и други оръжия за масово унищожение, и че това е бил един от основните фактори, повлияли на решението му?

ЕД: Владимир Путин е нямал интерес към Кивота, тъй като той има свободен достъп до тези технологии. Няма да кажа нищо повече по тази тема. Той оторизира тази операция, за да сложи край на лабораториите и фабриките за хибриди, които в противен случай щяха да унищожат планетата ви. Тази конкретна операция беше ключовата операция за хората от вашата планета за нейното освобождение. Това беше сингуларната операция, която освободи планетата ви от потенциалната тирания и окупация от страна на тъмните човешки Елити. Прекратяването на това производство на болести и клонинги освободи планетата ви. Сега вече вие достигнахте момента, от който нататък ще поемете към едно положително бъдеще. Има неща, които не мога да ви кажа относно Владимир Путин, но макар, че бива представян като тъмна фигура, трябва да знаете, че той не е такъв. Бъдете сигурни, че той е на страната на човечеството и работи с човечеството и за човечеството, независимо кой е той.

(следва продължение)

https://bgprevedi.com/its-time-to-open-our-consciousness-36963-2/

Предишна статия

ИЗБОРИ ЗА МЕСТНА ВЛАСТ В ОБЩИНА ХИСАРЯ

Следваща статия

Още за Небесния Ерусалим и Новия Израел

Други интересни