Отец Абсолют: Не измислица, а реалност!

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да обобщя нашия разговор за това какво е ваксинацията и как тя засяга живота и здравето на хората.

Основното нещо, което трябва да знаете и, ако е възможно, да информирате другите за това е, че ваксината не предпазва човек от никаква болест, а напротив, понякога носи дори по-голяма опасност от самата болест.

И няма никакви изключения от това правило.

В допълнение, последното поколение ваксини провокират много заболявания, които нямат нищо общо с тези, срещу които се предполага, че тези „ваксини“ са разработени.

Всъщност това са смъртоносни препарати със забавено действие.

И въпреки това човешкото тяло се оказа много по-издръжливо от очакваното, за голяма изненада на тези, които разработваха тези препарати.

Ето защо сега толкова набързо се въвеждат други средства за унищожаване на човешкото тяло – като неестествена храна за хората под формата на насекоми и отравяне на хранителни продукти по всички възможни начини.

Това, което се случва сега на Земята, може без преувеличение да се нарече масов геноцид на населението на вашата планета от група нашественици от неземен произход.

Това са точно дракорептилите и много от техните марионетки на власт.

Това, с което плашеха хората в продължение на много десетилетия чрез игрални филми и книги, всъщност се случва на Земята от много време.

Идването на „злите извънземни“, които искат да поробят земляните, се оказа, че изобщо не е фантазия, а реалността на вашия живот.

Затова сега е ред да влязат в играта „добрите извънземни“, които отдавна наблюдават трагичното развитие на събитията на Земята и чакат подходящия момент да ви се притекат на помощ.

А общата „ваксинация”, която представлява посегателство върху Божествената същност на човека и е грубо нарушение на Вселенските закони, тъй като е извършена чрез лъжа и измама, позволи на Силите на Светлината да започнат да действат по-активно.

И скоро ще видите резултатите от тяхната работа на физическия план.

И все пак няма нужда да се отпускате, тъй като Силите на мрака, които са на власт, не се отказват от опитите си да изложат населението на Земята на тези разрушителни за хората препарати.

И вашата задача е да защитите възможно най-много хора и особено деца от опасността.

И на помощ идват резултатите от многобройни изследвания на независими лекари и учени за ефектите от ваксинацията върху хората, които наскоро се появиха на всички езици.

Благославям ви и ви обичам безкрайно!

Отец-Абсолют ви говори

Прието от Марта на 19 октомври 2023 г.

https://bgprevedi.com/not-fantasy-but-reality-36793-2/

Предишна статия

Фулфорд: Докато Западът се бори с психично заболяване, светът продължава напред

Следваща статия

Лара Фабиан, Димаш Кудайберген, Аида Гарифуллина – Ti amo cosi

Други интересни