Фулфорд: Докато Западът се бори с психично заболяване, светът продължава напред

Автор: Няма коментари Сподели:

Подобно на калмари, които изхвърлят боя, за да избегнат атака, хазарската мафия разпространява психоза от палестински страх и омраза, за да избегне фалит и арест. Няма да стане. По-голямата част от света не обръща внимание на истерията, която ХМ се опитва да генерира. Те знаят точно къде е истинският проблем.

Истинската война не е между израелци и палестинци, а между белите шапки и сатанистите. Специалните части с бели шапки сега са в Израел със заповеди за стрелба срещу всяко лице, което нарушава правилата на войната и рицарството и напада невоюващи лица. Те много добре разбират, че сатанистите се представят едновременно за Хамас и за израелски войници. Работата на сатанистите е да организират ужасяващи инциденти от двете страни, за да подтикнат израелците и арабите да се избиват взаимно.

Това е вековният метод за контрол на ума, основан на травматиране. Членове на робски раси са травматизирани и след това погрешно насочвани от своите мъчители да атакуват предвидените цели на сатанистите.

Чуйте как Емир Вайтман, член на управляващата израелска партия Ликуд, заплашва Русия по RT-телевизиятя, за да видите пример. Той е класическа жертва на онзи основан на травма тип контрол над съзнанието, на който евреите са били подлагани от хиляди години. След като е бил свидетел на жестокости срещу хора, които той обича, той е бил заблуден да мисли, че Русия е виновна. Той не може да види истинските извършители, които се крият в собственото му общество.

[Video] (Амир Вайтман, член на управляващата израелска партия Ликуд, заплашва Русия по RT)

Сатанистите също използват лъжи, компютърна графика, театър и други трикове, за да усилят ефекта от своите престъпления. Те обаче извършват истински престъпления. Получаваме достоверни доклади за наистина ужасяващи събития, случващи се в подземни тунели, построени от сатанистите под ивицата Газа и в Израел. Стигна се дотам, че дори корпоративните медии вече говорят за боеве в тунели.

[Video] (Операция за почистване на подземни тунели)

Ръководителят на МИ6 казва, че му е показано доказателство за (предупреждение, графичен доклад):

„Осакатени тела от Израел, които всички са били жестоко измъчвани и изгаряни и изглежда сатанински кървави жертвоприношения… Бебетата са били изваждани с изрязани черва – пред вързаната с пластмасови ципове ръка зад гърба на родителите и всички са били застреляни, след като телата им са били хакнати с чиста груба сила.”

Друго много реално престъпление беше унищожаването на болница в Газа от израелска ракета. Сравнението между звука на произведената в САЩ бомба JDAM и звука от удара по болница Ал-Ахли в Газа доказва това.

[Video] (Звукът съвпада точно)

Разрушаването на болници е стар сатанински трик, предназначен да предизвика възмущение и реакция.

Бъдете сигурни, че извършителите на тези престъпления се премахват като бесни кучета от специални части. Това е истинската причина елитните американски войски да са в Газа и Израел.

В същото време повечето евреи вече са напълно наясно с престъпниците, които ги измъчват толкова дълго.

Чуйте следните двама ортодоксални евреи, които говорят от името на мнозинството от своя народ, когато казват, че искат да живеят в мир и приятелство със своите арабски и други съседи. За разлика от сатанистите и техните роби с промити мозъци, така разсъждават истинските евреи.

[Video] (Ултраортодоксалните евреи хареди отхвърлят ционизма и подкрепят палестинската държава)

[Video] (Монреалският равин Довид Фелдман, говорител на Neturei Karta)

Масовите протести на евреите в Израел срещу собственото им сатанинско правителство са друг знак за еврейското пробуждане. Миналата седмица най-малко 500 000 израелци протестираха пред Министерството на отбраната, викайки „Биби е убиец“ и призоваваха Нетаняху да подаде оставка.

[Video] (Биби е убиец, демонстрация в Тел Авив)

Корпоративните пропагандни медии също са посочвани. Тук можете да видите репортажи на CNN от Палестина, на които се казва:

„Не сте добре дошли тук, поддръжници на геноцида! МАЙНАТА на CNN.

[Video] (На Си Ен Ен-репортажите от Палестина им е казано МАЙНАТА на Си Ен Ен)

В резултат на това пробуждане по-голямата цел на сатанистите или на хазарската мафия да започнат Трета световна война търпи пълен провал.

Въпреки всички провокации и психодрами, които се случват в западните корпоративни медии, съседите на Израел не се заблуждават.

Иран е пример за това. Като доказателство, че ХМ се опитва да използва шоуто в Газа за да започне Третата световна война, фалшивата администрация на Байдън сложи край на ракетното ембарго срещу Иран миналата седмица. Те казват, че сега Иран ще може свободно да продава ракети на други страни, включително Русия, и да внася резервни части за разработване и производство на ракети. Колко подозрително навреме

[Figura] (Няма повече ограничения за продажбата на ракети за Иран)

[foxnews] (Администрацията на Байдън ще позволи на Иран санкциите на ООН за програмата за балистични ракети да изтекат: „Огромна победа за Техеран“)

По-рано докладвахме как – според синовете на шаха на Иран – администрацията на Буш е продала на Иран ракети с неутронни бомби и е насърчила използването им срещу Израел. Така че можете да видите, че ХМ се надяват да направят нов холокост или масово жертвоприношение на евреи на Сатана, за да хвърлят вината върху Иран.

Иранците не се хващат на въдицата. Източници от иранското правителство се свързаха с нас, за да кажат, че няма да играят в ръцете на сатанистите, като накарат Хизбула и Иран да нападнат Израел. Вместо това те ще чакат Западът да започне трибунали за военни престъпления срещу извършителите на зверствата. Те знаят много добре, че сатанистите се представят за Боко Харам, ISIS, Ал Кайда, Хамас и т.н., и че нито едно от тези образувания не представлява исляма.

„Арабският свят отдавна е приел съществуването на Израел и вече не се стреми да го унищожи… дори Иран не поставя под въпрос съществуването на Израел и палестинският въпрос вече не е ключова точка от дневния ред на арабско-израелските отношения“, отбелязва руският експерт Сергей Демиденко.

[tass] (Преглед на пресата: Арабите реагират хладно на избухването в Газа и Европа е домакин на учения на НАТО с ядрена тема)

Това не означава, че арабите няма да направят нищо. Иракският министър-председател Мохамед Шиа ал-Судани се присъедини към иранските служители миналата седмица със заплахата да спре петрола за САЩ и Западна Европа, освен ако не сложат край на израелско-палестинското терористично шоу.

[instagram] ()

„Вместо да работят активно за палестинско-израелското уреждане, тези [ХМ] идиоти предоставят на неонацистите пълномащабна помощ, настройвайки двата тясно свързани народа един срещу друг. Какво може да спре маниакалната мания на Америка да подклажда конфликти по цялата планета? Изглежда, нищо друго освен гражданска война на територията на САЩ“, казва руският посредник на властта Дмитрий Медведев

[twitter] (Сблъсъците между Хамас и Израел на 50-ата годишнина от войната Йом Кипур идват като очаквано развитие)

Другата цел на сатанинската истерия, генерирана около Газа, е да отвлече вниманието от много много по-важни реални новинарски събития, които се случват.

Например, огромна новина, от която ХM се надява да ни отвлече вниманието, е възраждането на Германската империя отпреди Първата световна война. Новината, че германският агент Доналд Туск е поел контрол над Полша, не се съобщава от повечето големи медии.

[notesfrompoland] (Туск ще посети Брюксел с мисия за освобождаване на замразените еврофондове на Полша)

Това означава, че Германия е готова да превземе Латвия, Полша и неруската част на Украйна. С други думи, старото споразумение между царя на Русия и Фридрих Велики за разделяне на Европа по река Днепър отново се изпълнява.

Въпреки това, най-голямата новина, от която искат да ни отвлекат вниманието, разбира се, е

краят на вавилонското дългово робство и разпадането на КОРПОРАЦИЯТА СЪЕДИНЕНИ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ.

Докато корпоративните медии се опитваха да насочат вниманието на всички към Израел, КОРПОРАЦИЯТА САЩ обяви, че е имала дефицит от $1,695 трилиона, с около $320 милиарда, през фискалната година, която приключи на 30 септември.

[cnbc] (САЩ приключват фискалната година с бюджетен дефицит близо 1,7 трилиона долара, което е ръст от 23%)

Както показва диаграмата по-долу, инвеститори извън САЩ изхвърлят държавни облигации на САЩ, въпреки че корпорацията предлага лихвени плащания на нежелани облигации от над 5%.

[Figura] (Изхвърляния през юли, август)

Американският народ също не вярва, така че всичко, което остава за корпорацията, е да сготви своите книги с въображаеми числа.

Същото се случва и с банките, които бяха принудени да затворят над 2000 клона през последната година. Този темп сега се ускорява бързо. Факт е, че големите банки, които притежават борда на Федералния резерв, сега са фалирали, както и самият FRB.

[Figura] (Оперативни загуби на ФЕД към окт. 2023)

Ако все още не разбирате за вавилонското дългово робство, чуйте този експерт да обясни защо банките са измамници, които заблуждават хората да им продават договори за дългово робство, маскирани като заеми.

[Video] (Банките подвеждат своите клиенти и извършват измами)

Смешните пари, създадени от FRB чрез поробване на американския (и други) народи, отидоха в гигантско казино, където всеки долар „истински пари“ (т.е. подкрепен от договор за дългово робство) беше превърнат в хиляда долара „деривати“. Това изсмука средствата за препитание на 99% от американците и превърна САЩ в адска дупка на третия свят. Вижте това 6-минутно видео (започнете в 2:25) на напуснатия Бевърли Хилс и т.н., за да видите сами какво представляват САЩ сега.

[youtube] (Бевърли Хилс е ГРАД-ПРИЗРАК, най-богатият град в Калифорния в КОЛАПС | ‘Това е краят!’)

Погледнете какво планира китайската финансова система, за да разберете какво прави правителството, което всъщност работи за укрепване на собствената си страна.

Финансовата система на Китай ще продължи да… обслужва реалната икономика…, заемите, които подкрепяха производствения сектор, се увеличиха с 38,2 процента на годишна база, докато… заемите за малки и средни технологични компании нараснаха с 22,6 процента на годишна база. Ще бъдат положени повече усилия за увеличаване на финансовото предлагане в… напредналото производство, стратегическите нововъзникващи индустрии и научните и технологичните предприятия… за да се ускори развитието на модерна индустриална система.

[news] (Финансовата система на Китай обещава да полага усилия да обслужва реалната икономика)

Както стоят нещата сега, Китай е на път да спечели битката за контрол над планетата. Докато Западът се занимаваше с психични заболявания в управляващата класа

[Figura] (Тези се борят с това)

Китай беше домакин на 75% от страните по света на празника на победата по случай десетата годишнина от своята инициатива „Един пояс, един път“. Китайците се хвалят, че

„Повече от 150 държави и над 30 международни организации подписаха споразумения за сътрудничество „Пояс и път“, които инвестираха 1 трилион долара за повече от 3000 проекта, които създадоха 420 000 работни места, измъкнаха 40 милиона души от бедността и се очаква да повишат световния БВП със 7,1 трилиона долара годишно.

[news] (10 години по-късно BRI (Инициативата Пояс и Път) е пионер във висококачественото сътрудничество за глобален просперитет)

Дори талибаните сега се присъединиха към инициативата BRI, показвайки, че Китай е спечелил войната в Афганистан, без да е изстрелял нито един куршум.

„Имаме всичко необходимо, като литий, мед и желязо. Афганистан сега, повече от всякога, е готов за инвестиции“, каза изпълняващият длъжността министър на търговията на Афганистан Хаджи Нуръдин Азизи.

[epochtimes] (Талибаните се стремят да се присъединят официално към китайската инициатива „Един пояс, един път“)

Сега Калифорния иска да се отдели от САЩ и да се присъедини към Китай. Губернаторът Гавин Нюсъм току-що отиде в Китай в понеделник, заявявайки, че

„Калифорния и Китай държат ключовете за разрешаване на климатичната криза. Като две от най-големите икономики в света, нашето партньорство е от съществено значение за осъществяването на действия в областта на климата за нашите общности и извън тях… Нашата десетилетна съвместна работа доказва какво можем да постигнем заедно – почистване на въздуха, ускоряване на прехода към електрически превозни средства, защита на хората от екстремно време и опазване на земите и океаните.“

[gov.ca.gov] (Губернаторът Нюсъм отива в Китай следващата седмица)

„Определено има нещо, което се случва зад кулисите. Чували сте слуховете, че Китай е, или може би вече е превзел Калифорния“, коментират източници от ЦРУ.

… пауза, елате после …

Разбира се, ХM все още се опитва да убеди останалия свят да влага пари в контролирани от тях институции като Световната банка и МВФ, но те с право биват игнорирани от огромното мнозинство от страните.

[zerohedge] (Нациите от Г-77, Китай, отблъскват американския фонд за климата „Загуби и щети“ в дните преди срещата на върха на ООН)

Сега САЩ предупреждават близо 100 държави, че руското разузнаване отваря нов фронт в усилията си да дестабилизира демокрациите, като засилва съмненията относно легитимността на преброяването на гласовете и изборите, казаха висши правителствени служители в петък.

[pbs] (САЩ предупреждават за опитите на Русия да посее съмнение относно предстоящите избори по света)

Превод: САЩ се опитват да противодействат на изолацията, като инсталират марионетни правителства по целия свят.

„Те не могат да се примирят с факта, че не постигат прокламираните си цели и губят позицията си на хегемон“, коментира руският посланик във Вашингтон Анатолий Антонов.

Продължаваме да чуваме, че американските военни бели шапки ще обявят военно положение, за да възстановят реда, свободата на печата, демокрацията и върховенството на закона. Те също така трябва да върнат контрола върху финансовата система на избраните представители на народа, меритократично избраните държавни СЛУЖИТЕЛИ и истинските капиталистически предприемачи. И така, какво чакат? Времето е назряло.

Изтекъл имейл на американските военни показва, че те се притесняват, че войските не са на страната на Израел. Освен това, с отношението от 52% на 48%, мнозинството от всички американци се противопоставят на предоставянето на оръжия и доставки на Израел.

[Figura] (Американските войски не искат да пожертват живота си за Израел)

[zerohedge] (Анкета установява слабо желание за въоръжаване и снабдяване на Израел – дори сред Републиканците)

Американската общественост също е готова, тъй като 68% от тях не се доверяват на новините, което означава, че пиещите лимонадата на ХM вече са само 32%.

[gallup] (Доверието на медиите в САЩ спада до рекордно ниското от 2016 г.)

Този процент се свива. Тъкър Карлсън, например, учи овцехората на неща като факта, че Джордж Флойд не е бил убит. Това е стара новина за нас, но събужда много пиячи на лимонада.

[zerohedge] („Цялата история на Джордж Флойд беше лъжа“: Тъкър Карлсън)

Много от тях са в състояние на открит и анархичен бунт. Например, след като републиканците в Камарата на представителите проведоха двучасово изслушване относно нарастването на насилствената престъпност във Вашингтон, окръг Колумбия, служител на сенатора Кейти Брит (R-Алабама) беше ограбен чрез оръжие. Преди това на конгресмена Хенри Куелар (D-Тексас) му беше отнета колата в квартал Navy Yard, на около миля от Капитолийския комплекс на САЩ. А през март служител на сенатор Ранд Пол (R-Кентъки) беше намушкан няколко пъти в района на престъпната общност.

[zerohedge] (Служител на Сената на САЩ, ограбен с оръжие в окръг Колумбия, докато кризата с престъпността излиза извън контрол)

Освен това, въпреки че Джим Джордан не успя да получи позицията на председател на Камарата и по този начин да бъде в състояние да свали фалшивия Джо Байдън, той очевидно има подкрепата на 95% от хората.

[Figura] (Кого искате за Говорител (Председател) на Камарата)

Освен това има убедителни доказателства, че Доналд Тръмп е главнокомандващ на въоръжените сили на САЩ. Погледнете екипа по сигурността CIC на Доналд Тръмп в небето. Не виждате фалшивият маскиран Байдън да лети защитен по този начин.

[Video] (Екипът за сигурност CIC на Доналд Тръмп в небето)

Така че защо той не действа?

Историята, която ни се разказва, е: все още трябва да се разкрие повече за престъпленията на ХM.

Например, ЦРУ ни изпрати видео на Барак Обама, който раздава държавни награди на различни блатни създания. Всеки носител на награда е в бордовия дневник на Епщайн… включително Обама.

[Video] (Всеки носител на награда е в бордовия дневник на Epsteins, включително Барак)

Изпратиха ни и снимка на сина на израелския премиер Нетаняху, Яир, направена в луксозен хотел в Маями. Той просто се отпуска…

[Figura] (Синът на израелския премиер Нетаняху Яир, намиращ се в луксозен хотел в Маями)

По-важното е, че извинението, което ни се дава, е, че белите шапки чакат пълното разкриване на масовото убийство с ваксината срещу ХM, преди ситуацията да узрее за военно положение.

Това излагане вече е невъзможно да се скрие. В американските патриотични активисти докладват, че

„След 2+ години постигнахме почти невъзможното постижение да накараме съд с правомощия да спре ударите, за да изслуша IOJ и нашия главен учен д-р Майк Йедън (бивш вицепрезидент на Pfizer) за СЗО, FDA и множеството щатски нарушения на Нюрнбергския кодекс при незаконната употреба на неваксинни биологични агенти за Covid-19.

[therepublicansvoice] (Съдия нареди публично Нюрнбергско изслушване на 9 ноември за незаконността на ваксините срещу Covid-19!)

В Канада жителят на Онтарио Дан Хартман заведе дело срещу Pfizer за 35,6 милиона долара за смъртта на сина им Шон от ваксината

[westernstandard] (Мъж от Онтарио завежда дело за 35,6 милиона долара срещу Pfizer за смъртта на сина си от ваксина)

Това идва след като Министерството на здравеопазването на Канада потвърждава, че маймунският вирус SV40 (премахнат от полиомиелита за причиняване на рак) е във ковидната ваксина на Pfizer!

[epochtimes] (ЕКСКЛУЗИВНО: Министерството на здравеопазването на Канада потвърждава неразкритото присъствие на ДНК-последователност в инжекцията на Pfizer)

Швейцарците вече предприемат действия срещу сатанинските организации около Женевското езеро, включително СЗО, Гави и Световния икономически форум.

[forbiddenknowledgetv] + Англ видео („ОТРЯЗВАНЕ НА ГЛАВАТА НА ЗМИЯТА“ В ЖЕНЕВА, ШВЕЙЦАРИЯ)

Съдебните дела продължават да се трупат. Скоро ръководителите на Pfizer ще бъдат преследвани по улиците и екзекутирани от хората.

Пазарът ги разработи – несигурни, неефективни и ненужни, и носещи огромна отговорност. В разгара на ваксиноманията срещу Covid – на 10 септември 2021 г. – акциите на Moderna се търгуваха за 449,38 щатски долара. Миналата седмица те затвориха на само $82,37 – спад от 4,23% през деня и спад от 54% тази година и спад от 81,7% от техния връх.

[Figura] (Балонът с ваксината за Covid се спука за Moderna)

Престъпниците се опитват да се преструват, че никога не се е случвало. Например истинският злодей на Бонд, Бил Гейтс беше хванат в голяма лъжа, когато миналата седмица заяви, че никога не е рекламирал маските за роби.

[Video] (Аватарът на Бил Гейтс отново беше хванат)

https://bgprevedi.com/while-the-west-struggles-with-mental-illness-the-world-moves-on-36800-2/

Предишна статия

С закрытыми окнами. Полная версия без цензуры

Следваща статия

Отец Абсолют: Не измислица, а реалност!

Други интересни