Ломоносов – нещо, за което медиите никога няма да кажат! Шокираща алтернативна история!

Автор: Няма коментари Сподели:

Авто-превод

Отделно

ТАЙНОТО ЗНАНИЕ НА ЛОМОНОСОВ

Април 1765…

В къщата на Мойка все още се сбогуваха с великия Ломоносов и кабинетът на учения вече беше запечатан по заповед на секретния офис.

В търсенето участва лично фаворитът на императрицата граф Григорий Орлов. Според официалната версия той се интересувал от открития във физиката, химията и астрономията. Всъщност графът се нуждаеше от тайния архив на учения. Орлов, раздразнен, завъртя малък глобус, който стоеше на масата. Нещо изхрущя в камината. Казват, че там е открито ковчеже, вътре в което е останала само пепелта от ръкописа. Какво имаше в този документ – информация за мистериозния философски камък? Тайните на етера? Информация за минали цивилизации? В крайна сметка ученият също е изучавал тези области на знанието.

Какъв вид информация беше това и дали този мистериозен ръкопис съществуваше, сега е трудно да се установи. Но със сигурност се знае, че всички творби на Ломоносов са били взети от дома му и повечето от тях са изчезнали безследно. Алтернативна история на Русия и света!

Злополука? Нещо е трудно за вярване. В това видео ще се опитаме да разберем тази мистериозна история и ще ви разкажем много за този най-велик учен, за който либералните ни медии едва ли ще ви разкажат. Накрая ще предоставим доказателства, че Ломоносов е знаел за неотдавнашния световен потоп и дори за неправилната форма на земята. Приятно гледане.

Повечето хора познават великия руски учен Михаил Василиевич Ломоносов като основател на физическата химия. Той положи основите на научната навигация, науката за стъклото, пръв получи живак в твърдо състояние, създаде прототип на хеликоптер с две витла и цял набор от оптични инструменти, доказа наличието на атмосфера на Венера, изучава електричеството и северното сияние, става автор на първата научнообоснована граматика на руския език, създател на художествени мозаечни пана… Списъкът може да продължи много дълго.

Историческите изследвания на Ломоносов са много по-малко известни.

Ученият енциклопедист се интересуваше от произхода на руската история – какви територии са били заети от славяните в древността, кога са придобили писменост и какви са дълбоките корени на нашата култура.

И трябва да кажа, че неговата гледна точка рязко се различава от общоприетата (в официалната наука).

Ето само няколко цитата от историческия труд на Ломоносов, който по чудо достигна до нас

„Славени, анти, венеди и сармати са едни и същи хора“

„Следователно името славянски… се е използвало много по-рано сред самите народи, отколкото е достигнало до Гърция или Рим и е станало обичай.“

Освен това първият руски академик смята, че преките предци на руснаците са били „илирийски народи“, чиято древност се простира до приказни векове.

Но Ломоносов погледна и в още по-дълбоко минало. И това е изводът, до който стигна човекът, наречен руският Леонардо:

На Земята е имало няколко цивилизации, които са били унищожени от наводнения или други планетарни бедствия.

https://bgprevedi.com/lomonosov-something-the-media-will-never-tell-about-36760-2/

Предишна статия

Африка, истината за този континент!

Следваща статия

Как обществото се БОРИ С АЛКОХОЛА – от древността до наши дни?

Други интересни