Майкъл Мор представя: Планетата на хората | Режисьор Джеф Гибс | Пълен документален филм

Автор: Няма коментари Сподели:

Филм за опитите да се заменят изкопаемите горива

21.04.2020, 14,618,008 гледания на Ютюб към 12.10.2023

 

Майкъл Мор представя филм на Джеф Гибс „Планетата на хората“, документален филм, който се осмелява да каже това, което никой друг няма да каже – че губим битката да спрем изменението на климата на планетата Земя, защото следваме лидери, които ни свалиха грешен път – раздаване на зеленото движение на богати интереси и корпоративна Америка.

Този филм е сигналът за събуждане за реалността, пред която се страхуваме да се изправим: че в разгара на изчезване, причинено от човека, отговорът на движението за опазване на околната среда е да настоява за технически решения и лейкопластири. Твърде малко, твърде късно.

Авто-превод

Отделно

Дарете: [paypal]
(100% от даренията отиват за превод, допълнителни статии и гледане и поддържане на широко разпространение)

Интервю с Джеф, Майкъл и Ози (1 час 16 минути): • „Планетата на хората“ Денят на Земята на живо…

Отговор на Hill TV на критиците с Джеф, Майкъл и Ози (17 минути): • Майкъл, режисьорите отговарят на …

ЧЗВ, Ръководство за дискусия, Медия: https://planetofthehumans.com/

Премахнато от дебата е единственото нещо, което МОЖЕ да ни спаси: овладяването на нашето извънконтролно човешко присъствие и консумация. Защо това не е ПРОБЛЕМЪТ? Защото това би било лошо за печалбите, лошо за бизнеса.

Ние, природозащитниците, падали ли сме по илюзии, „зелени“ илюзии, които са всичко друго, но не и зелени, защото се страхуваме, че това е краят – и възлагаме всичките си надежди на биомасата, вятърните турбини и електрическите коли?

Никакви батерии няма да ни спасят, предупреждава режисьорът Джеф Гибс (постоянен еколог и копродуцент на „Фаренхайт 9/11“ и „Боулинг за Колумбайн“). нашите свещени крави, гарантирано ще породи гняв, дебат и, да се надяваме, желание да видим оцеляването си по нов начин – преди да е станало твърде късно.

С участието на: Ал Гор, Бил Макибън, Ричард Брансън, Робърт Ф. Кенеди младши, Майкъл Блумбърг, Ван Джоунс, Винод Хосла, Кох Брадърс, Вандана Шива, Дженерал Мотърс, 350.org, Арнолд Шварценегер, Sierra Club, Съюзът на загрижените учени, Nature Conservancy (опазване на природата), Илон Мъск, Tesla.

Уебсайт: https://planetofthehumans.com/

ttps://bgprevedi.com/planet-of-the-humans-directed-by-jeff-gibbs-36587-2/

Предишна статия

Отец Абсолют: Освобождаване от изкуствени енергии

Следваща статия

Всяка мисъл, произнесена дума и действие завинаги се фиксират в информационното поле на Вселената

Други интересни