Отец Абсолют: Освобождаване от изкуствени енергии

Автор: Няма коментари Сподели:

13.10.2023

okno-v-novyj-mir-osvobozhdenie-ot-iskusstvennyh-energij

Здравейте, скъпи мои любими деца!

След като вече знаете какво, как и защо се случва в тялото на ваксиниран човек, искам да ви дам няколко съвета, които ще помогнат за минимизиране на последствията от този разрушителен препарат.

Но първо е необходимо да върнем обичайния и естествен начин на взаимодействие на всички енергийни процеси, протичащи както във физическото тяло на човека, така и в неговите фини тела.

Затова ще започнем с работа на финия план.

В момента енергийните атаки срещу хората идват от всички страни: чрез пръскане на вредни вещества от самолети, чрез химически торове, изкуствени добавки в храни и напитки, чрез лекарства и продукти за лична хигиена.

Като цяло на Земята практически не е останало нищо наистина естествено, чисто, естествено.

И макар на пръв поглед това да изглежда като материално проявление на въздействието върху човешкия организъм, в основата на всичко това има и енергиен компонент.

Както вече знаете, дори всеки неодушевен предмет винаги носи определен вид енергия – тази, която хората влагат в него.

Сега си представете енергията, вложена от създателите на определени вещества и добавки, предназначени да разрушат и като цяло да убият телата на милиони хора в резултат на навлизането на изкуствено създадени вещества, вредни за живота и здравето на хората.

Затова първото нещо, което трябва да направите, е да неутрализирате негативните енергии на всичко изкуствено, попаднало по един или друг начин в тялото ви.

За съжаление, това се отнася за абсолютно всички, а не само за ваксинираните, тъй като в момента почти никой не е успял да запази напълно естествената си енергийна чистота.

Ето защо е много важно да възстановите вашите фини тела, които са получили „травма“ в резултат на излагане на чужди изкуствени елементи.

Такива „травми“ се различават от тези, които възникват в резултат на вашите собствени енергийни атаки под формата на негативни мисли и емоции, по това, че те са разпръснати в почти всичките ви фини тела под формата на незабележими включвания.

Тези включвания са толкова малки, че не са в състояние да повредят обвивката на фините тела, но въпреки това постоянно и устойчиво я разяждат, подобно на ръждата, която се утаява върху метална повърхност.

И в следващото съобщение ще ви дам практика за прочистване на вашите фини тела от тази енергийна „ръжда“, за да спрете нейното въздействие върху вашите физически тела.

Отец-Абсолют, който ви обича безкрайно, ви говори

Прието от Марта на 10 октомври 2023

https://bgprevedi.com/getting-rid-of-artificial-energies-36592-2/

Предишна статия

Какво ни чака утре?

Следваща статия

Майкъл Мор представя: Планетата на хората | Режисьор Джеф Гибс | Пълен документален филм

Други интересни