Всяка мисъл, произнесена дума и действие завинаги се фиксират в информационното поле на Вселената

Автор: Няма коментари Сподели:

Всяка мисъл, произнесена дума и действие завинаги се фиксират в информационното поле на Вселената. Структура вибрираща в безкрайният честотен диапазон на хармонията.

– Защо прочутата формула на Айнщайн е непълна?

Науката с помощта на математиката вече е доказала, че зад пределите на физическия свят съществува още по-организиран – вълнов свят. „Съществува наука, която се нарича квантова механика, изследваща частицата като физическа структура и едновременно с това като вълна или енергия – казва акад. Фатей Шипунов, един от ръководителите на Института за биосферата при Академията на науките в Русия.

– Зад пределите на елементарните частици: неутрони, позитрони и други – материалният свят вече не съществува, остава само тяхната вълнова съставляваща. И се получава, че Вселената се състои от някаква субстанция, която не може да се нарече материална. Това е духовна субстанция, имаща вълнова природа. Именно тя изгражда целия физически свят.

Изследванията доказаха, че съществуват такива вълни, които могат мигновено да се разпространяват в която и да е точка на Вселената. Благодарение на това всяка произнесена дума или станало събитие се фиксира във всяка точка на Вселената завинаги. Затова съществува Висша Сила, която вижда целия свят мигновено и моментално благодарение на тези вълнови функции.“

Вълнова природа имат не само елементарните частици, но и атомът, молекулата, човекът, а и всичко останало. Именно вълновата функция – духът – управлява материалния свят, който без нея би се оказал мъртъв. Но ако тази функция е жива, разумна, значи ли, че с нея може да се „общува“? Отговорът е положителен.

В учебниците няма формули на квантовата механика и ако те биха били публикувани, то светът би прозрял, смята акад. Шипунов. За жалост тъй нареченото „научно гестапо“ не разрешава те да бъдат публикувани. Ние знаем само формулата на Айнщайн, която е погрешна, защото в нея отсъства духовният вълнов коефициент.

Ученият се надява, че в близко бъдеще ще бъде публикувано уравнение, което ще докаже съществуването на духовния свят, защото днес с математическа точност е доказано съществуването на творящите сили във Вселената, от които зависи целият материален свят и ние с вас. Това е най-новото откритие на квантовата механика, която се смята за последната дума на науката.
Всяка наша мисъл притежава енергия! Вашите мисли във всеки един момент са факти за Вселената.

Ако силно желаете нещо, то трябва да имате първо нагласата, че вие го заслужавате, то ви се полага и вие ще го имате.

Законът за Привличането – най-могъщият закон на Вселената откликва на мисълта ви.

Вашата задача са първа и трета Стъпка, останалото е работа на Вселената!

Вселената ще ви води и ще ви зареди с енергията, която ви е необходима, за да предприемете Точното Вдъхновено Действие и да получите, това което сте си пожелали!

Просто бъдете БЛАГОДАРНИ за всичко, което имате и за това което искате да имате.
Първа Стъпка: ВИЕ – Пожелайте си нещо!
Втора Стъпка: ВСЕЛЕНАТА – Вселената създава начин да ви го поднесе!
Трета Стъпка: ВИЕ – Започнете да си се представяте в ума си така, сякаш вече имате това, което сте си пожелали и повярвайте с цялото си сърце, че вече го имате!

Просто бъдете БЛАГОДАРНИ за всичко, което имате и за това, което искате да имате. Мислете само в сегашно време и не забравяйте, че Вселената сте самите Вие. Не вие се намирате във Вселената, а Вселената се намира във вас!

Не се отказвайте, колкото и време да отнеме, защото не е важно каква е мечтата ви, важно е какво ще направи тази мечта от вас!
Духът и мисълта на всяко живо същество са връзката с материалния, духовния и квантовият свят, а осъзнаването на тази свързаност с нашия материален свят, преминава през Вселенският, колективният и индивидуален разум, нашето съзнание и подсъзнание!

Източник: фб

Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

Предишна статия

Майкъл Мор представя: Планетата на хората | Режисьор Джеф Гибс | Пълен документален филм

Следваща статия

Первая жена Адама, Лилит…

Други интересни