Народът ходи гладен, бос, гол и без нормални услуги! Та на гол тумбак чифте пищови!

Автор: Няма коментари Сподели:

Виждаме че почват кандърмите за „Умния Град“, „цифровите двойници“ на градове (звучи поетично, нали) и целия добре известен ни глобалистки булшит! В тази работа е замесен дори Софийския сороспийски университет, явно спонсориран със тлъсти средства. А пък прЕститутката „Мениджър“ (добре усвоила чуждицата ‘мениджър’) е организатор на тази глобалистка Клаус-Швабска пропаганда! Браво, предатели, добре работите и безплатно предавате страната, в която живеете, на международния ционистки елит!

И всичко знаете за компютрите и информационните технологии; че дайде думата на някой от тях, бе! Ама не, не е така, „ние в България вече нямаме нужда от компютри“, и целия отрасъл замина на кино с доглеждане. Хиляди програмисти и работещи в отрасъла останаха без работа заради кефа на сомалийските пирати. Така както и земеделиято бе унищожено и „Умните Глави“ сега внасят продукти от Египет и други далечни ‘братски’ страни! Да не говорим за промишлеността. България се превърна в черна дупка, където всичко чезне!

Та на гол тумбак чифте пищови. Кои са пищовите – цифровите двойници! Народът ходи гладен, бос, гол и без нормални услуги! Та сега, елате в цифровите двойници…

На турски какво беше „агитационен пункт“ – кандърма кьоше! Та от това кьоше почват да ни кандардисват и сапунисват главите за тези „умни неща“, дето ще бъдат от голяма полза за нашия народ. Добре осветен подиум, отде взеха електричество да го осветятват! Крадат, е*ат и чезнат (това е акронима КЕЧ, спомняте ли си го, квартиро-експедиционна част) сомалийските пирати! Вижте лицата и имената на слугите на кабала (хазарската ционистката мафия). Явно със добри заплати и си нямат хабер че тези неща няма да хванат дикиш! Колкото и хванаха за ковидните удари.

Продължавайте така другарчета от БеКаПе и ще усетите твърдата глава на българина, който се бори за оцеляване! Хич няма хатър той да бъде вкаран в цифровите кошари на цифровите двойници и да бъде принесен в жертва от кабалистите (Ка-Баал = душата на Баал, която се радва на жертвоприношения)!

Любен Боянов отбеляза, че големият проблем при дигитализацията е липсата на желание и неспособността да се разбере дали, защо и какво правим.

Да, така е, те не ви казват истината, или просто я премълчават. И посланникът няма пръст в това, а глобалистите са едни мили, мили хорица…

Може би всички трябва да положим повече усилия, за да разберем дали, защо и до какво ще доведе дигитализацията. Някой от нас съмнява ли се за какво ни е телефона? Удобно ли е, удобно е. Пести ли време, пести. Имаме ли на него всичко, което преди сме имали разпръснато по целия дом и офис, имаме го. Същото ще стане и с умните градове

Цифровият концлагер изглежда добре в перспектива, отдалеч.

Пътят към ада е постлан все с добри намерения

(крилата фраза, приписвана на английския писател Самуел Джонсън, която ние за пръв път чухме от полския писател-фантаст Станислав Лем)

Пътят към Новия Световен Ред е постлан все с добри намерения

(наше перифразиране)

Проф. Илиева даде за пример т. нар. 15-минутен град. „Имаме данни от НСИ, които интегрираме – къде има деца в София, на каква възраст са. Имаме данни от общината – къде са детските гради и какъв е капацитета им. С прилагане на други данни – нормативни изисквания, пешеходната мрежа на града, и прилагайки алгоритмите на изкуствения интелект, ние оценяваме и даваме на общината информация на база 15 минути пеша къде има недостиг на детски градини, къде да се построят нови, къде се разширят съществуващите, така че да няма задръствания и да не замърсяваме града“, обясни Илиева.

Следене с шпиониране и ако не, то … наказание – социалния кредит отива в кенефа!

„Умният дом включва редица характеристики – сигурност (да знаеш кой кога е влизал и откъде е минавал), безопасност (да знаеш дали има течове на газ например). Говорим за свързаност на различни сензори и неща, които вече се прилагат“, каза той.

Ясно, и дори кой кога е пръднал. Как не!

„Умният дом може да бъде от огромна помощ за възрастните хора или хората, страдащи от някакво заболяване. Грижата за тези хора става все по-трудна. Автоматизацията може да помогне. Има вече много решения – дали човек е паднал и да му се помогне, дали има завишено кръвно и да се уведоми лекар. Същото важи и за децата – излязъл ли е на терасата, правил ли е нещо“, обясни той.

Е, ако някой е паднал, или детето е направило беля. Ами ако някой няма как да си купи храна поради социален кредитен рейтинг! Отговор? Засега няма отговор. Някой дава ли някакви гаранции? Да си спомним че елитът многократно обещава неща, които така и не изпълни!

Празни, кухи фрази за сапунисване на лицата: Цялата власт в ръцете на народа, Ще имаме тоалетни седалки от злато, и куп други!

„Хубаво е да се има едно наум, че умният дом включва и обитателите“, добави Боянов.

Много добър прийом за приобщаване на съмняващите се. А реално? Толкова колкото и факта че кошарите са направени за овцете, а електронните кошари – за овцехората.

Еленкова сподели, че в асоциацията имат членове, които са производители на оборудване за интелигентни транспортни системи и за умни градове, както и системни интегратори, които отговарят за поддържането на системите.

Системните интегратори са вероятно хора от Информационните Технологии, възроденият отдел за компютърни науки, когато вече веднъж БеКаПе унищожи целия отрасъл. Браво, сомалийски пирати!

Той сподели, че от организация вече са приложили решения за създаването на дигитален двойник и знаят колко ефективно може да бъде създаването на достъп на служителите в една сграда до удобствата на дигиталния двойник – управлението на щорите, на осветлението, на захранването, автоматизацията на всички процеси.

От сценария на глобалистите, за наше добро!

Елена Еленкова, отбеляза, че въпросът с данните е голям проблем, защото ние целенасочено отказваме да споделяме тези от устройствата в нашите домове и коли, докато почти неосъзнато даваме данните си на Google са нашите смартфони.

Е, това горното е вярно. Въпросът е кои са овцехора и кои – не.

„Иска ми се хората да по-отворени в предоставянето на данните. Моето послание е да бъдем отговорни дигитални граждани, да използваме повече технологиите и да не ни е страх от тях“, каза още тя.

Тук те удариха 6-ца от тотото.

да бъдем отговорни дигитални граждани

Приравняване на живото (божественото) към цифрите (обозначенията)! Спомняме си плашилото от слама, те това е един ‘отговорен дигитален гражданин’… Благодарим за хубавата идеа, Мениджър-е.

Вие сами си направете изводите.

https://bgprevedi.com/15-minute-city-36386-2/

Предишна статия

Прекратяваме всякакво взаимодействие и връзки със РТВ „Истина И Свобода“ и Блогописец Храбър

Следваща статия

ДОЛИНАТА НА ТРАКИЙСКИТЕ ЦАРЕ – ВРЪЗКАТА С МИКЕНА

Други интересни