НАГЛЕДНО ПОМАГАЛО КАК СЕ ПРАВИ ЖУРНАЛИСТИКА НА ТЕРЕНА НА МАФИЯТА!

Автор: Няма коментари Сподели:

И понеже не можем да се разминем от наградени джурналя, и понеже обидените борисовци никнат като гъби, и налагат диктатура да не бъдат обиждани, щото така сме обиждали народа и нацията, и понеже в тая БГ кочина и един истински сериал, дори и на кино, не може да бъде направен, щото слугинажа трябва да обиди борисовците, пък няма отде да хлеби кинти, ето ви нагледно помагало как се прави истинска журналистика на терена на мафията!

Сериалът на руската телевизия НТВ „Жив“.

Как един разследващ журналист, заедно с източниците си, изпреварва службите, полицията и е гонен както от тях, така и от руската мафия, която пък има под контрол корумпирани ченгета и спецове от ФСБ. 

Как се оцелява, как заради теб умират хора, как си на ръба да се откажеш, но на мъртвите вече няма как да помогнеш и как по нищо не приличаш на това, което имаме, като кочина у нас, както би се изразил Цвъто.

Жесток руски сериал – задължителен за журналисти, ченгета, спецове, прокурори и съдии. За да видят, че без „лудите“ единаци битката с корупцията е завинаги изгубена. Защото от онези, които са в стадото, няма как да очаква храброст. И за да се засрамят от себе си. Тук. В реалността на България.

Сериалът, който е 16 серии, можете да изтеглите оттук с български вградени субтитри:

http://avetorrents.com/details.php?id=232977

                        afera.bg                        http://afera.bg    

Предишна статия

„КОЙТО ОБИЖДА МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ, ОБИЖДА ЕДНА НАЦИЯ, ЕДИН НАРОД И ЕДНА ДЪРЖАВА“

Следваща статия

България вдига мораториума за строителството на АЕЦ „Белене”

Други интересни