Прекратяваме всякакво взаимодействие и връзки със РТВ „Истина И Свобода“ и Блогописец Храбър

Автор: Няма коментари Сподели:

Навремето имахме Блогописец Храбър като един от честната журналистика. След началото на СВО от февруари 2022 ние го премахнахме от списъка защото те явно не си бяха направили домашното. Липса на интегрираност. Не само да разбираш от ковидните ваксини, но и от войната в Украйна! За да бъде интегриран, човек трябва да разбира от всички политически проблеми и тенденции в света!

Преди около месец видяхме че бяха обозначили полк. Николай Марков като руски шпионин! Добре, свобода на мненията.

Но защо тогава нямаше нито една статия за американските, английските и германските шпиони, които битуват в нашата сграда на сомалийските пирати. Лапат големи заплати и предават страната ни на чужди интереси! Такива разкрития са в интерес на интегрираността! Нищо подобно не видяхме.

ЗАЩО? Някой може ли да отговори?

В същото време те се пишат за големи приятели на българския народ и дават достъп до форми, помагащи на хората да се борят за своите права по легален път. Така ли е? Някой може ли да отговори? Или те просто са една контролирана опозиция, както вГъзраждане…

Е, днес чашата преля, след като видяхме това съобщение на техния сайт:

[https://rtvsis.eu/2023/08/28/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82-%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD-%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%B5%D1%86-%D0%BF%D1%83%D1%82%D1%96%D0%BD-%D0%B2%D0%B1%D0%B8%D0%B2%D1%86%D1%8F/]

Протест – Путин, УБИЕЦ!

Добре, протестират против Путин! Нищо лошо! Но по-долу?

В София се проведе протест под надслов “Путин, УБИЕЦ! Организатори бяха руски емигранти в България.

Ние от БНС и КУБРАТОВА МЛАДЕЖ се присъединихме към тях със знамената на РОА, СВОБОДНА РУСИЯ, УНА-УНСО, АЗОВ, ДЕСЕН СЕКТОР и трансперанти.

Ако не се лъжем с „Кубратова младеж“ излезе онзи масон-злобар дето опита да оклевети полковника че бил руски шпионин! И така, всеки който пледира за България и за българското е обявен за руски шпионин! Браво бе, маскари!

РОА, Руска освободителна армия

УНА-УНСО

АЗОВ

ДЕСЕН СЕКТОР

Горните са все нео-нацистки ГЕНОЦИДНИ организации. Къде е истината от страна на РТВ „Истина И Свобода“, някой може ли да отговори? Или просто те са неонацисти! И за тях истината е накъдето духне неонацисткия вятър… Липса на интегрираност.

Нека всеки сам си направи изводите!

https://bgprevedi.com/rtv-istina-svoboda-blogopisec-hrabur-36394-2/

Предишна статия

Поне 3 милиона италианци са потомци на древните българи

Следваща статия

Народът ходи гладен, бос, гол и без нормални услуги! Та на гол тумбак чифте пищови!

Други интересни