Пандемичния договор на Световната здравна организация – следваща фаза на ковид (версия 2)

Автор: Няма коментари Сподели:

За това трябва да се говори отново и отново, защото всичко това вече е близо и се готвят да въведат нови правила на всички фронтове.

Пандемичен договор на Световната здравна организация – ако не се борите с него, тогава трябва поне по някакъв начин да се подготвите! И продължават да разгласяват налудничавите си планове.

Въз основа на проекта и предложените изменения на новия договор на СЗО е ясно, че иРНК ваксинациите ще бъдат задължителни, с тревожния факт, че тези ваксини ще бъдат произведени за 100 дни, без тестване върху хора и с минимални тестове за безопасност и ефективност.

ООН ще започне наблюдение и ще въведе по-строга цензура в социалните мрежи. Може да се представя само информация, одобрена от СЗО.

СЗО ще реши кои лекарства могат и не могат да се използват при спешни медицински случаи и всеки лекар на планетата ще трябва да спазва тези правила.

Ще бъдат проведени национални програми за бионаблюдение за идентифициране на потенциални патогени с пандемичен потенциал; вземане на натривки и изследване на домашни, селскостопански и диви животни, ферми, фабрики, хора.

Ще доведе ли това до клане на добитък, масови арести и затворнически лагери?

Заводи, фабрики, отпадъчни води и др. също ще бъдат тествани, което ще увеличи вероятността за откриване на патоген с пандемичен потенциал.

Генералният директор на СЗО ще има изключителните правомощия да обявява пандемия или потенциална пандемия.

Източник: Информационна Защита на България

Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

Предишна статия

WHEN IT’S STOPS BEING FICTION…

Следваща статия

Какво не знаем за произхода на българите? Заселили са се на Балканите векове преди Аспарух

Други интересни