Голямото бездарие – управлението на ГЕРБ, което унищожава България вече 12 години!

Автор: Няма коментари Сподели:

Обидно и омерзително е да си част от една публика, която е готова да вряска и кряка превъзбудено, когато ѝ подхвърлят някакъв тъп и нахален в безсмислието си сюжет. 

Говоря за овехтялата снимка, чиято обратна страна са изписани с разкривен почерк някакви имена, групировки, парични суми, банки и разни абревиатури.

Омерзително е, когато някакви прокурори, които би трябвало да са грамотни и да познават законите, наричат тая снимка ДОКУМЕНТ, какъвто снимката не е, защото не притежава нито един реквизит, за да бъде документ. 

Няма подписи, няма печати, няма входящи и изходящи номера, няма датиране. Нищо няма. 

Съчинителите на тази хвърчаща снимка – „документ“ са били в голям недоимък и дори не са имали пари да си купят един бял хартиен лист във формат А4, та се е наложило „документът“ да бъде съставен на обратната страна на някаква снимка. И всичката тая пошла история се хвърля в публичното пространство от най-високо място!

Аз не мога да бъда част от тази публика и не приемам някакви тъпаци да ме изкарват по-голям тъпак, отколкото са тъпи те. 

Не се връзвам на евтини номера, пинизи и трикове и ако ще ме лъжат, нека поне бъдат по-убедителни в измислиците си.

Снимката е толкова бездарна като идея, колкото са бездарни и останалите истории с кокаина, боклука, парното, тока, водата на Перник, държавната петролна компания, КТБ, „Булгартабак“ и така нататък!

Това бездарие не може да скрие и маскира другото, Голямото бездарие – управлението на ГЕРБ, което унищожава България вече 12 години!

                                                      Любо Кольовски                     https://svobodnoslovo.eu/              

Предишна статия

Сега прокурорите ликвидират и затварят частен бизнес, дори без основания

Следваща статия

Да ги пазим и да помним, че най-добрата реализация на един човек е да отгледа и възпита достойни синове и дъщери!

Други интересни