Дискусия: Как виждате бъдещето на България?

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, видях днес сте публикували в двете групи РОДИНА в социалната мрежа и се сетих за Вас /ще се радваме ако публикувате друг път, да премахвате „свинските си опашки“ беше допусната темата защото е важна.

Сега на въпроса, темата на това кратко съобщение е друга.

Създава се НОВА БЪЛГАРИЯ стъпка по стъпка, което лежи върху механизъм по изграждането на нова държава. Аз съм системен работник, ние работим върху тезата на римското право от 1899 година, втора част – незаконната власт след 1992.07.13 ДВ 56 1991 трета част, престъпната, нелегитимна и незаконна „продажба“ на цялата територия превърната в корпорация.

Разбира се направено в същите две групи в социалната мрежа РОДИНА (вие сте разхвърляли линкове на вашия материал из групите няма лошо, но специално за контролираните от нас вече се каза)

Темата, все още не е публична и е добре, да не се споделя пред публика докато не е предвидено друго.“

Това е от мен.

Поздрав!


БГпреведи:

Не публикуваме пълното писмо на Валери поради забрана за такова. Коментарите са позволени и ще бъдат публикувани след проверка. Насърчаваме всички да вземат участие с виждането си каква трябва да бъде България! Въпросните линкове са от статията на Невена и Дарина „Как 5 милиона българи да разберат…“

https://bgprevedi.com/discussion-how-do-you-see-the-future-of-bulgaria-35950-2/

Предишна статия

Plandemic Documentary: The Hidden Agenda Behind Covid-19

Следваща статия

Владимир Жириновски – властта е винаги в ръцете на бандитите и мафията!!!

Други интересни