Трима ключови политически олигарха – Доган, Костов и Борисов, няколко техни протежета-олигарси и шепа изгубени в превода души, които си хранят с трохите под масата им…

Автор: Няма коментари Сподели:

Трима ключови политически олигарха – Доган, Костов и Борисов, няколко техни протежета-олигарси и шепа изгубени в превода души, които си хранят с трохите под масата им, общо около 20% от имащите право на глас т.е. от целия български народ, ни правят на маймуни.

И ние сме маймуни, докато търпим една политическа шайка в малцинство и задкулисно, да ограбва всички финансови ресурси от европейски фондове и самата държава. И да ни обясняват същите тези същества, че ние сме прости и заради това не ставаме богати.
Събудете се! С тия отгоре, нямаме никакъв шанс за живот.

Не е достатъчно само да четете какво пише тук.
Минимално усилие е да го споделите, а защо и да не разкажете наученото на поне 10 човека, които нямат достъп до Интернет. Няма да ви заболи ако станете малко по-активни граждани, а защо не и много активни. Гражданско общество се прави с активни, а не със заспали хора. От това имате полза вие, а не аз, защото нищо не искам в замяна на труда и рисковете, които поемам.

Гледам шепата бандити в Парламента и извън него – общо около 3 000 човека, колко са активни. И през нощта не спят! А вие какво правите? Лъжат ви със стотинки увеличения на пенсии, които инфлацията е изяла преди да ги вземете. Погребват ви като кучета и се гаврят с вас в болниците. Магазините ви дерат кожите, банките ви ограбват. Младите хора превърнаха в наркоманизирана чалгарска тор, други прокудиха.

Всичко в тази мафиотска държава работи срещу вас и остава само да ви хвърлят и във война срещу Русия, в едно с деца и внуци. За да живеят бандитите в парламента, които ще го направят възможно!!! Както винаги е било! Нима не виждате, че академик Денков е копие на проф. Богдан Филов? Нима не виждате, че в парламента има неонацистка политическа хунта под маска на демокрация!!!

Къде и кога видяхте нещо демократично в България след 20 години членство в ЕС и НАТО? Административен и бандитски терор от 20-те години с унижения, да! Но нищо повече. Една шепа оядени и мазни плъхове изяждат преживе месата ни и ние ги гледаме с опулени очи и изглупели мозъци.
Изправи се народе български! Стресни се племе закъсняло.

Нали знаете вече, че говоря едно, а върша друго.
Наблюдавам внимателно, че звезда в телевизиите- рупори на американските интереси е Хампарцумянът на републиката. За мен той е отдавна прочетена книга тип „Арлекин“ роман. Но ме впечатли постоянно нарастващата му арогантност спрямо всеки и всичко, което не е политик или престъпник. Към последните е безполов, безкритичен и безмълвен, като към съдружници!!!

В днешното си бляскаво участие този индивид се подигра и с академичните среди по най-гнусен начин. Няма да влизам в подробности, записал съм си го върху камък.
Има една обществена прослойка у нас, които са много богати бедняци – милионери и милиардери. Те имат нужда от всенародна помощ и от уроци от които са бягали от час или просто не са ги научили. Без тези пропуснати знания за света те са една кръгла нула. Дори две нули, една до друга.
Хампарцумянски нули.

Отказвате да ме чуете, но горчиво ще съжалявате.
Никога не съм вярвал, че хора с десни убеждения ще се облегнат на милиционерско-бандитската обществена прослойка родена от прехода. И ще продадат душите си за стотинки! Само ако можеха да присъстват за минути на места до които те нямат достъп и да чуят с ушите си какво говорят за тях, щяха да се самоубият. Гледам Надежда Михайлова /Нейнски/, Иван Костов и прочее имена от демократичния разказ, които станаха нарицателни политически имена. Не заради политиката, както се оправдават, а заради черните души, които носят. Всички видяхте как лесно прегърнаха милиционерско-бандитския потенциал без да им мигне окото за каквото да било. От тях останаха само ехото на обещанията за нормален живот в България и алчността. Безумната им алчност и жажда за власт!

Всеки човек е лист от историята на човечеството. Но не онзи, който сам е написал, а такъв, който никого няма да напише докато е жив. На тази трагична история аз бях свидетел и съдия, но никога съучастник. Не защото не исках да вкуся Справедливост, а защото разбрах, че тя не идва от хората. Последните презират истината, всеки ден я убиват и я заличават с всички възможни средства. Подлецът е сляп за всяка истина и зрящ за всяка лъжа.
Добрата новина е, че този свят не се управлява от хора! А от Съдия.

Полковник Николай Марков

Предишна статия

Новините по света и у нас(04 и 05 юли 2023 година)

Следваща статия

Важни разкрития от 11-та и 12-та Международна Конференция на Асоциация “Качество на живота”

Други интересни