И ПРОТЕЧЕ ВСИЧКО, СТРОЕНО В СТАБИЛНИТЕ БИБИВИ ГОДИНИ…

Автор: Няма коментари Сподели:

Нова съобщиха, че са на трето място по доверие на зрителите с еуфория, граничеща с тази на Биби, когато Плевнелиев спечели изборите. Аха Богомилът на мисълта да щипне Николаев по розовите бузки… Ми радваме се и ние от ФБ, щото повечето им новини идват от нас, тез Проклетниците Заядливи и особено Зли.

Много евтинко, бе другари поминавате. Поне дайте по някой лев на хората, те са ви и репортери и оператори, репортажите им са скелета предаването ви. Може и за коректори да наемете доста от нас, знаете ли колко строги правописници има тук… Вчера например в надписите под новините имаше поне 3 грешки.

А пък Фандъковите хора съобщиха, че толкова невиждан дъжд никога не са виждали никъде и вертикалните и отвесните, както и хоризонталните и вертикалните шахти просто не са могли никак да поемат тия огромни води. Даже във всяка следваща емисия новини, количеството дъжд за секунда се увеличава с от 10 до 30 л. на кв.м., зависи колко общинари са минали пред микрофоните.

И протече всичко, строено в последните петнайстина стабилни Бибиви години. Как пък не протече едно нещо, строено в гнъсните комунистически години…. Само ЦУМът малко, ма то точно от реновацията* течеше. Впечатляващи бяха и калищата, които се лееха. Толкова много кал в Европа има само в блатата на Баскервилското куче. Трябва да помислим ако я сушим старателно и я наситим със слама и други работи, дали не можем зимата да я ползваме като гориво или храна…. Нали знаете – торните бръмбари си я правят на топчета, пъхат си я в дупчиците и през зимата се топлят с нея и си кльопат от нея. Торф, част от поданиците на кралицата отдавна са разработили тази пазарна ниша, няма да измисляме топлата вода, ще ги помолим да споделят…. Честно, аз съм на ….еее, на доста години и такава кал не съм виждала. Библейско ми е.

П.П. Вече оставка на Ф. не ме устройва, искам нещо хард…

––

*таз реновация ми е много любима дума, НА 100% е чудна, няма ала-бала. Ремонт е тъпа дума и е от комунизъма. От комунизъма е и пожеланието – приятно прекарване, като тръгвате например на море, да не се объркате, ся се казва приятно изкарване. До обобщим – приятно изкарване на реновациите!

Добавям и едно нова дума, току-що чута от Никол – всеразвита личност. Запомнете – ВСЕРАЗВИТА ЛИЧНОСТ.

                                     Виктория Тинтерова                        http://afera.bg

Предишна статия

ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ Е В РЪЦЕТЕ НА МАФИЯ!

Следваща статия

ИВА ВЪЛЧЕВА Е НОВИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ

Други интересни