ДНК ПАСПОРТИЗАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ

Автор: Няма коментари Сподели:

 

НИКОЙ в България не е наясно защо ТРЯБВА СПЕШНО да се изменя Конституцията!!! Нито един човек в България не разбира каква е разликата между ДНК резонансна честота и ДНК секвенция!
Конституцията ТРЯБВА да се измени, но Не е за “правосъдна реформа”. Във всички държави се измениха Конституциите за да се легализира ДНК паспортизацията и дигиталния контрол над гражданите (профанската маса).
Например в Русия се измени Конституцията (глава 7) така че Руската Федерация стана ЕДНОЛИЧЕН СОБСТВЕНИК на ДНК резонансната честота на руските граждани (профанска маса). Само Владимир Путин и другите олигарси НЕ са си дали ДНК за дигитален контрол.
Макрон и Олав Шолц също не си дават ДНКто. Само профанската маса позволяват да я “тестват”
Само в България ДНК се КРАДЕ незаконно за дигитален контрол.
Ако българите разберат, че незаконно им се краде ДНК за дигитален контрол, няма да позволят промени в Конституцията. Но добре, че НИЩО не разбират!
ЗАТОВА още тази седмица ТРЯБВА да се вкарат изменения в Конституцията и ДНК паспортизацията да стане ЗАКОННА.

https://www.bitchute.com/video/uTG6TjglPi4G/

BGprevedi: Конституцията не е тоалетна хартия че всеки престъпник да си я променя както му е кеф! Минава поне година докато се обясни на народа, а народа трябва да я приеме. Ние сме скептични че това може да стане за 2-3 дни, без съгласието на суверена, хората от България.

Не става въпрос за „гражданите“! Гражданин значи роб! Законодателството и конституцията предварително дават такава трактовка на термина „гражданин“.

Суверени са Хора родени в България! Живеещи на своя територия!

Опитът да се промени конституцията „през нощта“, когато хората спят, няма да успее.

https://bgprevedi.com/emergency-warning-34036-2/

Предишна статия

The problem with the official narrative is that older dictionaries stated “Holocaust was sacrifice by Jews”…

Следваща статия

Гаряев и вълновата функция на ДНК

Други интересни