Кратки преводни алтернативни новини (По света) | 07.04.2023 година

Автор: Няма коментари Сподели:
Преведи сам
Микро-новата
Подозрителни наблюдатели
Татяна Завражина
Новият световен ред
Ренс
Глен Бек
Андрей Фурсов | dzen
Всичко върви
Събуждане с Джей Пи
Д-р Стийв Търли
Апокалиптични продукции
ГейтуейПъндит
Следващите новини
Никой специален финансово
Бунтовнически новини
ХалТърнърРадиоШоу
Нюзпънч
ЗироХедж
Ръсел Бранд
Подготвители
Пълен спектър оцеляване, САЩ
Канадски подготвител
Подготвител от Аляска
Войната
Павел Иванов
Саня от Флорида (спрян) | Телеграм
Михаил Онуфриенко, Насправдиrutube
Юри Подоляка, Насправдиrutube
Дишайте дълбоко и се отпуснете!

Добавките за деня приключват предимно към 10:30 сутринта на следващия ден БГ-време поради дългия международен информационен ден.


Апокалиптични продукции

ИИ на ЧатДжиПиТи обяснява как точно изкуственият интелект ще сложи край на света

В това видео на Chat GPT AI интервюираме Chat GPT AI за това как може да свърши светът. Chat GPT AI вярва, че изкуственият интелект ще сложи край на света, точно както във филма Терминатор, според сценария за документален филм, който е написал.

С толкова много разговори за опасностите от изкуствения интелект е важно да разберем потенциалните последствия. Chat GPT AI е GPT AI чатбот, който анализира минали глобални събития и прави прогнози за бъдещето в сценарий на документален филм.

Авто-превод

Отделно


СЗО тихо отстъпва и казва, че здравите деца и тийнейджърите се считат за нискорискови и не се нуждаят от ваксина срещу COVID-19

Световната здравна организация (СЗО) издаде нови препоръки за ваксината срещу ковид, след като много деца вече бяха ваксинирани.

След три години на лъжи за ваксината срещу COVID, Стратегическата консултативна група от експерти по имунизация (SAGE) на СЗО тихо отмени решението си относно препоръките за ваксинация срещу Covid-19 и сега казва, че здравите деца и тийнейджърите не се нуждаят от нея.


Законодателите от Тексас въвеждат законопроекти за създаване на цифрова валута, обезпечена със злато

Камарата на представителите на Тексас и Сенатът наскоро представиха законопроекти, които ще създадат държавна, обезпечена със злато цифрова валута, съобщи Schiff Gold.

Те добавиха:

„Приемането на това законодателство ще създаде възможност за хората да извършват бизнес-сделки със стабилни пари, ще постави началото на подкопаването на монопола на Федералния резерв върху парите и ще създаде жизнеспособна алтернатива на цифровата валута на централната банка (CBDC).“


Тъкър Карлсън: „Трансджендъризмът е най-бързо развиващата се религия в тази страна“

В началния си монолог в петък вечер Тъкър Карлсън предположи, че трансджендъризмът е религия и че това е най-бързо развиващата се религия в Съединените щати.


Министерството на отбраната (DoD – САЩ) проведе задълбочен анализ на дейността на руските частни военни изпълнители (PMC) „Вагнер“ и стигна до извода, че нито една подобна структура в САЩ, Великобритания или Франция не е сравнима.


След влизането на Финландия в НАТО руското правителство незабавно започна да премества ядрени ракети на камиони-носители до руската граница с Финландия, близо до Виборг, Русия. Видеото по-долу показва пристигането на камионите с ядрени установки и ракетите.

Мащабируемата карта по-долу показва местоположението на Виборг, Русия по отношение на Финландия, така че читателите могат да преценят колко близо до новия член на НАТО сега са поставени ракетите: (вж оригинала)


Класифицирани военни документи, в които се описват тайните планове на САЩ и НАТО за изграждане на украинската армия преди планираната офанзива срещу Русия, бяха публикувани тази седмица в интернета и каналите на социалните медии, казаха високопоставени служители от администрацията на Байдън.

Пентагонът разследва кой може да стои зад изтичането на документите…


Бомба на СЗО: 1 от всеки 6 американци вече са безплодни след въвеждането на инжекцията

WHO report finds 1 in 6 Americans are now infertile after the COVID-19 vaccine rollout

1 от всеки 6 американци в детеродна възраст са напълно безплодни след въвеждането на инжекциите, според смущаващ доклад на Световната здравна организация.


Клаус Шваб наема милиони „информационни воини“, за да „превземат контрола над интернета“

The World Economic Forum (WEF) has announced it has recruited hundreds of thousands of “information warriors” to control the internet, policing social media and forums for “misinformation” and conspiracy content which will then be systematically shut down.

Световният икономически форум (WEF) обяви, че е наел стотици хиляди „информационни воини“, за да контролират интернета, да следят социалните медии и форумите за „дезинформация“ и конспиративно съдържание, които след това ще бъде систематично затваряни.

Според WEF на Клаус Шваб дезинформацията в интернета е „инфодемия“, която е „потенциално смъртоносна“ и изисква „лек“. Определението за дезинформация, според WEF, е всяко съдържание в интернета, с което те не са съгласни. Това означава, че стотиците хиляди информационни воини на WEF ще бъдат ангажирани в действието за спиране на несъгласието срещу глобалисткия елит.


Учени добавят иРНК в кравето мляко, за да „ваксинират принудително“ неваксинираните

Учените, които изпомпват иРНК в кравето мляко, обявиха, че „успешно“ са имунизирали мишки, които се хранят с млякото, което води до опасения, че търговското мляко ще бъде тихомълком заредено с иРНК, за да се ваксинира неваксинираното население.


Фаучи подписва сделка с нова италианска „Антипандемична“ биолаборатория

Все още избягвайки публичната отчетност, докато тегли сериозен държавен чек за безбройните си неуспехи с COVID, Антъни Фаучи според съобщенията вече е уредил нов концерт, занимаващ се с повече вируси, ваксини и вероятно друга пландемия.

Монархът на мандатите за маски се е съгласил на консултантска роля за новосъздадена „антипандемична“ биолаборатория, която се финансира от италианското правителство, съобщи The Dossier.

„Американският имунолог Антъни Фаучи се съгласи да действа в неофициално качество като стратегически съветник на Рино Рапуоли, научен директор на биотехнологичния център Biotecnopolo в Сиена, институция, основана от министерствата на университета, здравеопазването, икономиката и индустрията с цел фокусирайки се върху приложните изследвания в биотехнологиите и науките за живота, Фондация Biotecnopolo обяви тази седмица“, съобщи италианската информационна служба ANSA.

Под безобидното прозвище Biotecnopolo служителите описаха лабораторията като „антипандемичен център с особен фокус върху разработването и производството на ваксини и моноклонални антитела за лечение на възникващи епидемично-пандемични патологии“. Лабораторията вече е получила обилно финансиране от Рим в размер на стотици милиони евро.


Clearview AI събра милиарди снимки във Facebook за база данни за лицево разпознаване

Фирмата за разпознаване на лица Clearview е изградила масивна база данни, базирана на AI, от милиарди снимки, събрани от платформи на социални медии, без да получи съгласието на потребителите.

В края на март главният изпълнителен директор на Clearview AI Хоан Тон-Тат каза в интервю за BBC, че компанията е получила 30 милиарда снимки без знанието на потребителите през годините, извлечени главно от социални медийни платформи като Facebook. Той каза, че американските правоприлагащи органи използват базата данни, за да идентифицират престъпници.

…                                   https://bgprevedi.com/alt-news-07-04-2023-32156-2/

Предишна статия

7 корней и клубней, о которых вы, вероятно, не знали, были супергероями детоксикации

Следваща статия

Шефът на КК “Албена” и кметът на Балчик във война с Копринков и Шишков заради ВиК Добрич(Или с думи прости –  ако Станев не клекне, Копринков не може да се изправи)

Други интересни