И винаги помнете: вие сте съвършени точно такива, каквито сте…

Автор: Няма коментари Сподели:

Хората все повече се разделят на две групи: тези, които служат на себе си и тези, които служат на другите – хора с положителна енергия и тези, които не са. Гледането на телевизия трябва да се избягва сега повече от преди, тъй като това е един от най-големите механизми за контрол на ума и пропаганда на негативната енергия на тази планета. Телевизионната реклама се основава изцяло на постоянно възникващата нужда от най-новите технически иновации, като същевременно информира обществеността за нейното контролирано износване (че всички неща, разпадащи се по-бързо от преди, създават нуждата от „по-нова” версия на същото нещо).
Телевизионните „програми“ са точно това – те програмират умовете ни.

Риалити предаванията са напълно далеч от реалността, но хората мислят, че са по-реални от измислицата, а всъщност повечето от тези програми са създадени с цел да ни шокират, което е вибрация на негативна енергия. Всяка информационна програма е насочена към понижаване на енергията ни.
В продължение на много векове основната тайна беше, че страховете не само източват положителната енергия на човек, но ви позволяват да бъдете под контрола на тези, които ги налагат.
Ако погледнете изследванията в областта на киматиката, можете ясно да видите как звукът (който е вибрация) влияе на енергийната вибрация на човек – това е една от причините монасите да пеят мантри.
Ниските енергийни вибрации могат да управляват живота ни.

Има много достъпни и лесни начини да повишите енергийната си вибрация. Ето някои от тях:
Медитирайте – Мнозина казват, че нямат време да медитират, но отделят време за гледане на телевизия.
Излезте сред природата – просто за разходка или за създаване на градина или цветна градина!
Спрете да гледате телевизия и просто направете нещо, което ви зарежда с положителна енергия в замяна.
Играйте с вашите домашни любимци – нашите домашни любимци ни дават урок по безусловна любов, която винаги повишава нашите вибрации.
Гледайте как децата играят – опитайте се да запомните очарованието на първото усещане и невинността на детството.
Спортувайте, а след това отидете на разходка сред природата, това веднага ще ви донесе двойна полза!
Простете на себе си и на другите – никой от нас не е съвършен; има такива, които са ни наранили, и такива, които са били наранени от нас. Прости им, но не забравяйте да простите и на себе си.
Изразете благодарност – Бъдете благодарни за красотата около вас, дори и да е малко дърво в средата на голям град. Бъдете благодарни за храната, която ще ядете, и за всичко останало, което е навлязло благословено в живота ви, включително нещо негативно, което се е оказало прекрасен житейски урок, който е разширил духовното ви израстване.
Застанете лице в лице със страховете си и ги вижте като възможност за духовно развитие – страхът от нещо винаги предизвиква негативни емоции.

Има причини, поради които тези страхове продължават да идват в живота ни. Щом се изправим лице в лице с някакъв страх, той изчезва, тъй като това беше още един от уроците в живота ни.
Яжте естествени храни, само това ще увеличи физическата ви енергия, което от своя страна ще увеличи духовната ви вибрация, особено ако благославяте или изразявате благодарност, преди да я ядете.
Правете това, което ви кара да се смеете, или бъдете с хора, които ви карат да се смеете – смехът е много висока вибрационна енергия, дори и да се смеем на себе си!
Помолете вашите духовни водачи и ангели пазители за помощ и насока – вашите духовни водачи и ангели пазители очакват с нетърпение вашия призив за помощ, така че ги молете за напътствие, помощ, защита и насока всеки ден!
И винаги помнете: вие сте съвършени точно такива, каквито сте.

7 НЕЩА, КОИТО ВЛИЯТ НА ВАШАТА ВИБРАЦИОННА ЧЕСТОТА ОТ ГЛЕДИНА НА КВАНТОВАТА ФИЗИКА.

Вибрацията в квантовата физика означава, че всичко е енергия.

Ние сме същества, които вибрират на определени честоти. Всяка вибрация е еквивалентна на чувство и във “вибрационния” свят има само два вида вибрации, положителни и отрицателни. Всяко чувство ви кара да излъчвате вибрация, която може да бъде положителна или отрицателна.

– Мислите.

Всяка мисъл изпраща честота към Вселената и тази честота се връща към произхода, така че в този случай, ако имате негативни мисли, на обезсърчение, тъга, гняв, страх, всичко се връща при вас. Ето защо е толкова важно да се грижите за качеството на мислите си и да се научите да култивирате повече положителни мисли.

-Компаниите.

Хората около вас влияят пряко на вашата вибрационна честота. Ако се обградите с щастливи, позитивни и решителни хора, вие също ще влезете в това настроение, сега, ако се обградите с хора, които се оплакват, ругаят и песимистично настроени, бъдете внимателни! Е, те може да понижават честотата ви и следователно да ви пречат да накарате Закона за привличането да работи във ваша полза.

-Музиката.

Музиката е много мощна. Ако просто слушате музика, която говори за смърт, предателство, тъга, изоставяне, всичко това ще попречи на това, което вибрираш. Обърнете внимание на текста на песента, която чувате, може да понижи вашата вибрационна честота. И запомнете: вие привличате в живота си точно това, което вибрира.

-Нещата, които виждате.

Когато гледате предавания, които отразяват нещастие, смърт, предателство и т.н. вашият мозък приема това като реалност и освобождава цялата химия в тялото ви, причинявайки влияние на вашата вибрационна честота. Вижте нещата, които са добри за вас и ви помагат да вибрираш с по-висока честота.

-Околната среда.

Независимо дали у дома или на работа, ако прекарвате много от времето си в разхвърляна и неорганизирана среда, това също ще повлияе на вашата вибрационна честота. Подобрете обкръжението си, организирайте и почистете околната среда. Покажете на Вселената, че сте в състояние да получите много повече. Погрижете се за това, което вече имате!

– Дума

Ако се оплаквате или говорите лошо за неща или хора, това се отразява на вашата вибрационна честота. За да поддържате честотата си висока, от съществено значение е да елиминирате навика да се оплаквате, оплаквате и злословите другите, като избягвате драмата и преследването. Поемете отговорност за житейските си избори!

-Благодарност

Благодарността влияе положително на вашата вибрационна честота. Това е навик, който трябва да включите в живота си точно сега. Започнете да благодарите за всичко, за добрите неща, които не смятате за добри, благодарете за всички преживявания, които сте имали. Благодарността отваря вратата добрите неща да се вливат положително в живота ви.

Звездомир Димчев Звездомиров

Предишна статия

ЕДНА КРАСИВА ПРИКАЗКА

Следваща статия

Эта Находка в Египте Напугала Даже Ученых

Други интересни