Домът ни е нападнат от бесни демони, които не се спират пред нищо

Автор: Няма коментари Сподели:

Из дневниците на Димчо Димов

Към момента няма отменени нито една конституция и нито един международен или държавен документ, отнасящи се до правата и свободите на човека. В момента на отмяната на гореспоменатите документи, които лежат в основата на съвременното, но и на бъдещо общество, всички останали други закони, сътворени от така наречената „държавна власт“, автоматично отпадат, държавният договор се прекратява.
И народът има право, и е длъжен да започне действия за опазване на своя собствен живот и живота на човечеството в неговия изначален вид – както и правото си на обитаване на Земята, според Божествения закон за истинското битийно съжителство с другите видове и природата, в която Сам Господ Бог ни е поселил, и за която е разпоредил да се грижим добросъвестно, като добри стопани.

Домът ни е нападнат от бесни демони, които не се спират пред нищо

Те не воюват само срещу нас. Те воюват срещу Самия Бог и Божието творение, но най-доброто от тая битка е, че всеки човек ще се превърне във войн. На Светлината или на тъмнината. На Истината или на лъжата. На Живота или смъртта. На Вечността или на края. На Песента или на бездната. Това е война на избора и няма да има безразлични, защото в нея безразличие не е предвидено.

Който рано приготви оръжията си, той е готов, а нашето най-силното оръжие, което те нямат и не могат да използват, е Истината – и с нея, единствено с нея може да бъде спечелена тая война. Не със съмнителни бележки. Не с подчинение и страх. Не с лъжи и богатства.

Истината е носител на свобода и те просто нямат право нито на Истина, нито на Свобода,

защото са роби на царя на лъжата. Те слугуват на сили, които не разбират и от които се страхуват. Мислят си, че са високо, но не са, защото тръгват на война, която са загубили преди да е започнала. Те дори нямат право на тая война и са допуснати в нея, само за да бъде отсято зърното от плявата, човеците от демоните, божествените от отпадналите, свободните от робите.

Това ще направи тая война. Ще отдели едни от други и Бог да ни даде сили да останем на страната, в която Светлината на Истината ще грее върху благословените глави на Свободните.

Автор: Димчо Димов

Източник »

https://www.otizvora.com/2021/12/14403/ti-si-voin-v-duhovna-voyna-i-tvoeto-oruzhie-e-istinata/

Предишна статия

Ин-Ян: Пропаганда за масите

Следваща статия

Истории извън новините – Овчарят-пазител на планината

Други интересни