ИДЕ ПАРТИЯ „МЕЧ“! ИСТИНСКИ НИ ЯДОСАХТЕ! ИДВАМЕ!

Автор: Няма коментари Сподели:

ИДЕ МИ ДА НАПРАВЯ ЕДНА ПАРТИЯ И ДА ИМ Е__ МАЙКАТА НА ВСИЧКИТЕ, АМА ДЖЕЛАТСКАТА!

ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ, КОПРИНКИ, БОКО ТИКВИ, ДЕСНОСЕКТАНСКИ ЗОМБИТА – ПРОДАЖНИ МЕКЕРЕТА „ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ“, ЩЕ СИ НАМЕРИТЕ МАЙСТОРА, ВСЕ НЯКОГА! ХАЙДЕ, БАКАЛЪМ!

https://afera.bg/%d0%b8%d0%b4%d0%b5-%d0%bc%d0%b8-%d0%b4%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d1%8f-%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%b8%d1%8f-%d0%b8-%d0%b4%d0%b0-%d0%b8%d0%bc-%d0%b5%d0%b1/

Рекох ви тогава, че още малко ми трябва да се ядосам на всички продажни политически мекерета и да развея знамето.

Е, истински ни ядосахте – мен и моите братя по оръжие!

Иде партия „МЕЧ“! МИР, ЕДИННОСТ, ЧЕСТ!

На 7 октомври президентът Румен Радев от Прага изрече:

Ще работя срещу въвличането на България във войната в УкрайнаС пълна убеденост не подписах декларацията за присъединяване на Украйна в НАТО, защото това би означавало война НАТО-Русия. Аз ще продължа да бъдат отговорен към българските граждани и като президент, и като върховен главнокомандващ ще работя срещу въвличането на България във войната, без значения под какви фрази това се прикрива….Изумително е, че на фона на енергийната криза в цяла Европа „Демократична България“ бърза да тласне страната ни във войната още преди да е свикан парламентът. Ако със същата страст, с която лобират за Украйна в НАТО работеха и за правосъдната реформа и за интересите на българските граждани, сега обществената тежест на тази формация щеше да бъде различна….Политици, които тласкат България към война, независимо дали от невежество или корист, дължат отговор на българите чии интереси обслужват.“

Никой не може точно мен да обвини, че съм апологет на Румен Радев, но този път му казвам открито „Браво!“.

Веднага уточнявам за „конспираторите“, че „МЕЧ“ няма да е пропрезидентска партия, нито про каквато и да е, нито „проект“, скалъпен умишлено и „софтуерно“ от задкулисните майстори на политическата родна сцена.

„МЕЧ“ няма да има нищо общо с десносектантите, които висят по дуварите на Боко и Простокировците, няма да има нищо общо с притурката на ПП – БСП, нито ще виси на дуварите на Сараите, ние сме от онези 70% ОМЕРЗЕНИ БЪЛГАРИ, на които им писна чужди интереси  да управляват България, корумпирани типове да се менкат от парламент в парламент и откровени малоумници да се правят на ментори и „професионалисти“.

„МЕЧ“ няма да е нито проруска, нито проамериканска, нито про евроатлантическа във фаза на унизително надупване, „МЕЧ“ ще е НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ, отстояваща единствено НАЦИОНАЛНИТЕ БЪЛГАРСКИ ИНТЕРЕСИ!

От месеци сондираме нагласата на всякакви среди в обществото, които ОМЕРЗЕНИ не припознават нито един политически играч, като свой на политическата сцена – като се почне от бизнеса и се стигне до „смачкания“ българин в кварталното кафене.

ВСИЧКИ искат да видят личности с характери, със сърца, смели, непродажни, открити и честни, които да изметат тази политическа слуз от едни и същи политици, които единственото, до което докараха народа е – 70% от него отвратени да не искат и да помислят да гласуват, защото НЯМА ЗА КОГО!

И ВСИЧКИ …. чакат… някой да се намери да каже: Баста!

Аз и моите братя по оръжие ще направим каквото трябва, пък да става каквото ще!

Неслучайно по-горе цитирах президента Румен Радев, поздравяйвайки го, че този път прояви мъжество с изразената си позиция.

Но!

„МЕЧ“, пак повтарям, няма да е пропрезиденстка партия, по-скоро Радев ще реши дали да бъде про „МЕЧ“ или да се съгласи да бъде омайван от Станишев и Мониката му, масони и де що се сетите видни представители на село Труд.

„МЕЧ“ е отворена за всички, които не ги е страх да преобърнат времето и да преобърнат матрицата, в която набутаха цял един български народ!

Партията ще направи учредителното си събрание през месец ноември.

Този живот е за смелите! Як да ви е задника.

Пък каквото сабя покаже.

                                                                                   Веселина Томова

П.П.  Пиша това, не като „лидер“ или като запътила се към някакъв пост или каквато и да е облага. Пиша това, като част от моята „бригада“ – приятели, съмишленици и братя по оръжие,  която слага началото на „МЕЧ“. Аз ще си остана с Меча на Словото, но ще прокарам Пътя на онези, които могат и знаят как да спасят България с МИР, ЕДИННОСТ И ЧЕСТ!

                                                                                           https://afera.bg/

Предишна статия

Adriano Celentano – Ma Perke… Тёмная ночь, только пули свистят!

Следваща статия

Третата световна война започна – еднополюсен или многополюсен свят? (Част 1)

Други интересни