Сега повече от ясно ми стана, дано и на вас, че всъщност България е купена и се управлява от Запада – САЩ, ЕС и НАТО

Автор: Няма коментари Сподели:

И така, приятели

Сега повече от ясно ми стана, дано и на вас, че всъщност България е купена и се управлява от Запада – САЩ, ЕС и НАТО.

Държава, в която ДУПЕдатите, още нямат избран кабинет, нямат бюджет за следващата година, най-бедна в региона, без един хеликоптер за медицинска и бърза помощ – първото ѝ решение на работното им място е да гласуват изпращането на военна техника в помощ на НАТО и САЩ, не е държава, защото истинската държава е тази, който първо работи за своя просперитет и бъдещето на своя народ, а след това се занимава с исканията на САЩ и НАТО.

В нашия парламент има няколко партии, учредени от САЩ и НАТО, управлявани от тях и продаващи България. Разбира се, когато учредяваш партия и я финансираш, то ти имаш това право, а то е част от играта, да посочиш, кои продажници да туриш у листата за “народни представители”.

Днес, нашите серсеми, наричани по закон ДУПЕдати, се скриха от обществото и народа за да гласуват “тайничко”, как ще ни бръкнат в джоба, и с откраднатото от нас ще подпомогнат САЩ и НАТО във войната им с Русия.

И преди са го правили, когато трябваше да изпращаме живи трупове в Афганистан и Ирак. И тогава и сега е болезнено. Тогава, защото изпращахме наши братя да воюват за интересите на умопобърканата политика на САЩ. Сега е същото. Не се учудвайте, ако някой ден не ни задължат да се включим с хора в тази мръсна война и да воюваме на страната на САЩ и НАТО.

България с паричките, които е събрала от нашите данъци, вместо да направи нещо в своя полза и за своето развитие, раздава изкараното на вън на жадни за световна власт, на жадни за смърт и разруха.

Мотивите на тия изроди е “Постигането на мир”. Тия, които на ревера на всеки от тях има етикет с цена, дали знаят как се постига МИР?

Господ да ви накаже и, ако вие сте възпитавали децата си по същия модел, да накаже и тях. Ако така сте възпитани от родителите си, да накаже и тях.

Ние, българите, когато искаме да изкажем негативните си чувствата към някой обикновено използваме други думи, като: ДА ВИ ГО И У ДУПЕдатите – малко, но от сърце.

                                                                                       Мажд Алгафари             

https://svobodnoslovo.eu/komentar/sega-poveche-ot-yasno-mi-stana-dano-i-na-vas-che-vsashtnost-balgariya-e-kupena-i-se-upravlyava-ot-zapada-sasht-es-i-nato/26400

Предишна статия

Разпространете това интервю. Смразяващите твърдения на полк. Николай Марков при @MartinKarbowski

Следваща статия

Новините последните на 10 декември 2022 година

Други интересни