РАДЕВ, ЗАСЛУЖАВАШ НЕ ИМПИЙМЧЪНТ, А С КАМЪНИ ДА ТЕ ПРОГОНЯТ ОТ ТУК ВДЪН АМЕРИКАНСКИТЕ ЩАТИ! ПРЕДАДЕ И ПРОДАДЕ НАДЕЖДИТЕ НА ЦЯЛ НАРОД. ВЗИМАЙ КИНТИТЕ ОТ „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“, ВЗИМАЙ СИ „КАМИНО“-ТО И СЕ РАЗКАРАЙ!

Автор: Няма коментари Сподели:

Румен Радев: „Това е моят стил на работа в цялата ми кариера до момента – да защитавам своите хора“.

Той имал „стил“, бе, пичове? Стил?

Като казал „стил“, „стила“ му от преди много години – в началото… Четири години една жена му пере военния гащиризон и чорапите, любов, сериозна връзка, ама… не иска да се жени, щото „Ааааа, аз гоня кариера!“. И това изобщо не е бъркане под чаршафите с „жълти новини“, това е щрих – да усетите какъв човек се крие зад пропагандно натрапвания ви.

А пък сегашната му жена Деса-Каминото пее вече нова „мантра“ – „Всички му завиждат, защото спечели втори мандат. Завиждат му, защото е най-честният и най-справедливият човек…“.

Вие, нали помните как един друг все плещеше, че му завиждат? Как кой? Боко Тиквата! Та и Румен Радев – същият огледален образ. Завиждали му…

И на какво да му завиждат? И кои да му завиждат? Като всичките там само се въргалят в едно лайю*няно гърне?!

Че Деса-Каминото и мъжа й Румен Радев са изплискали окончателно легена е ясно на абсолютно всички кръгове, които имат досег с тях. И лични, и тясно служебни, и от „пътя на копринката“, и от спец. службите даже.

Все по-ясно и народа, т.е. ехалето, вижда как „любимецът“ военен пилот, натовски генерал Румен Радев категорично и ясно е преминал границата на психопатийността, наречена Власт на всяка цена.

Дотук рекапитулацията от управлението на този семпъл човек откъм интелект, емоционална обагреност, обща култура и широкоскроеност на духа, е ужасяващо печална.

ВСИЧКИТЕ МУ ПРАВИТЕЛСТВА са пълен булшит, на български казано – пълни ла*на. Като се почне от правителството на Герджиков, мине се през правителствата на Стефан Янев, както и продуктово позиционираната от него партия ПП и последвало правителство начело с НЕГОВОТО Просто Киро, който той легитимира във Властта, и се стигне до сегашното му правителство оглавено от четящия от листчета Гълъб Донев.

ВСИЧКИТЕ МУ кадрови смени са пълен булшит, казано на български – пълни ла*на. От ВСИЧКИ министри и шефове на агенции и възлови места до последните шефчета и директори по градове. ВСИЧКИТЕ!

След като от него се очакваше да ПРОМЕНИ, СМЕНИ И ДА ЗАПОЧНЕ ДА ОБЕЗКЪРВЯВА МАФИЯТА НА БОКО ТИКВАТА И ГЕРБ, Румен Радев направи така, че върна Боко Мафията и ГЕРБ, и дори го надмина по назначения на възлови постове на пълни идиоти и малоумници.

Най-важното министерство – МВР бе с назначени министри от Румен Радев – пълни галфони, които не само изписаха веждите на Боко Тиквата с кретенизмите си, но и довършиха, и доубиха МВР окончателно.

Наред с цялото това кадрово крушение, тъй като Румен Радев няма никакво, абсолютно никакво!!!!! усещане към хора, кадри и екип, точно така наречения „екип“ на Румен Радев копира мафията на ГЕРБ, създаде „Пътя на копринката“ за щавене, рекет, събиране на кинти и превърна държавата в зависима от масонската ОПГ „Гергов-Копринков-Узунов“.

Румен Радев, който е изключително иначе страхлив човек на земята, какъв е в небето – изобщо не ни интересува! Подобно на Боко Тиквата – една зодия „Близнаци“ – НЕ се извини за безумията, които натресе на държавата в лицето на „харвардските мошеници-идиоти“, както и за Бастуна си – Янев Дж. Кенеди, който вкара пък американския посланик Херо Мустафа и в министерските тоалетни, след което и Радев, и Мустафа му се отблагодариха, вкарвайки го софтуерно в парламента като продажен „троянски кон“ на повикване.

Заедно с всичко това Румен ПРОДАДЕ И ПРЕДАДЕ надеждата на един цял народ, че нещо може да се промени след дългогодишната мафия на ГЕРБ.

Единственото, което промени е да ЗАМЕНИ БОКОВАТА МАФИЯ С КОПРИНКОВАТА МАФИЯ, която е под негова закрила.

Защото „защитавам своите хора“.

Днес бе поредния отвратителен Румен Радев трик – уж оставка подал главният секретар на МВР. Само че, нали помните колко оставки подават и после… не ги приемат?! Ако сега рачат да я приемат, то ще е само за да бъде запазен некадърния задник на министъра на МВР Демерджиев, поредният абсолютен галфон, назначен на такъв пост от Румен Радев. А не се съмнявайте, ако все пак приемат оставката на глав. сека на МВР, веднага Гергов, Копринков и Узунов ще назначат поредния смешник или „библиотекар“.

Това, което се случва в държавата, ръководена от Румен Радев и „пътя на копринката“ МУ, е толкова отвратително, че ако ви кажа в прав текст всичко, което знам, ще ги пометете с камъни вдън американските Щати.

Румен Радев е прекрачил онази граница на „пази, Боже, сляпо да прогледа!“, след която вече е в абсолютно безкислородна среда. Опиянен от себе си и от това, че „е най-честният и най-справедливият“, както вика Деса Каминото, дето и тя изобщо нищо не разбра от Духовния Път Камино. Защото ако беше разбрала и грам от Камино, нямаше и тя да лети … „по пътя на копринката“.

Най-честният и най-справедливият е – да, НО единствено за „пътя на копринката“ и идиотите, които същия тоя Път наслага по градове, паланки, министерства и агенции. Некадърници, крадци, мошеници, селски тарикати, но „своите хора“, както вика президентът, който не смее да гъкне на Копринков, щото оня може да му извади далаверите с горивата и курвите от село Труд.

Много смешно, нали? „Храбрият“ мъж да се страхува от … курвите и далаверките с горивата? Смешно, ама много важен щрих, за да усетите какъв човек се крие ЗАД МЕДИЙНО СЪЗДАДЕНИЯ ОБРАЗ. Плашипутарник.

Държавата се тресе, обаче Радев още от първия ден след изборите, както единствена написа още тогава АФЕРА, затупка умишлено топката за да я докара до избори през март месец, щото на Карадайъто така му се искало.

Впрочем, Радев отдавна е биз-бизе както с ДПС, така и с ГЕРБ.

Сега ще даде третия мандат на … Корнела, с цел, според него, съвсем да унищожи БСП.

Междувременно готви някакво проектче, „нов проект“ с дървеното кречетало Пеканов, под диригентската палка на масона СИ Гергов, а Пеканов им бил важен, щото пък през него ще минат ония евро милиарди, дето предстоят да дойдат в България, и оттам, нали се сещате, „по пътя на копринката“ – да има и за „новия проект“. Радев, разбира се, няма да излезе като мъж отпред, той пак ще се крие като мишок, ама „на терен“ ще обясняват как туй е партията на Радев.

Вече един път игран пиниз, който преди две години го спря Херо Мустафа. И Радев се надупи, предавайки всички  – да му влезе по херовски.  Още един щрих – какъв всъщност човек е Радев отвъд това, което показват по телевизора.

Измислените му масони „стратези“ го омайват колко е незаменим, а ако питате АФЕРА такъв проект ще вземе – 1 процент, другото ще е или “кура му Янко”, или в краен случай – набутано от машините, точно както с Янев Дж. Кенеди, творение на същия Радев.

Но е факт! Радев върти цялата държава на пръста си. И парите под масата чрез „Пътя на копринката“.

Предстоят и режисирани от един масон свинар „социални протести“ през които ще се прокарва тънката линия за „президентска република“.  Дежурните протестиращи да се готвят – задават се кинти от масонските свинарци, споко.

Радев продължава да живее в кулата си от слонова кост – до него не се пропуска нито един „неправилен“, разбирай неодобрен от „пътя на копринката“. Деса Каминото е вече опитомена, нищо, че е затворена в резиденцията в Бояна с майка си, и запя песента „ах, всички, които пишат срещу Радев, му завиждат…“, щото какво да прави милата, и без туй след втория мандат ще се ходи в САЩ… Когато си комформист е за цял живот.

ВСИЧКИ читави, които ги имаше и по някакъв начин помагаха на Радев, са вдигнали ръце от кариеристичното му безумие и са се отдръпнали и направо избягаха с двеста. Лица от много близкия му кръг, лица от спец. службите, лица, бизнесмени, благодарение на чиито пари спечели и двата мандата. До него са само селяндурите ласкатели, некадърници и откровени крадци. Той ги нарича „свои хора“. И ги защитава.

На този фон – нито по най-високите етажи на властта в столицата, нито по най-високите етажи в градовете има един за свят, който да е назначен от Руменрадевите копринковско-герговски кадровици. И завземането на държавата от тях продължава. След кохортата на ГЕРБ това вече е истинско убийство на държавността и националната сигурност.

Боко Тиквата и Румен Радев Зеления чорап – огледални образи.

Единият си имаше Цветанов, другият Копринков.

ВСЕКИ в България на когото сърцето му не е в ла*на увито, както викаше баба ми, няма как да не е потресен, отвратен и омерзен от това, което направи и прави този човек, на когото един цял народ възложи надежди, че ще го спаси от мафията на ГЕРБ. И който продаде и предаде тази надежда, превръщайки „юмрука“ в чувал кинти от „пътя на копринката“.

П-О-З-О-Р.

И ВСЕКИ в България, на когото сърцето му не е в ла*на увито, трябва да говори, да крещи за всичко онова, което се случва, защото, драга ми рая, не съм се борила години наред с пасмината на Боко, за да преглътна тая селяндурска крадлива кохорта на село Труд. Начело с Румен Радев, който я пази.

Така беше и с Боко. Години наред бях сама и единствена крещях срещу мафията му. Чак на финала, когато взе да пада, от „революционери“ срещу него, дето всичките му бяха близали задниците, не може да се вредиш. И сега е ще е така.

Пак съм сама и единствена крещя истината за фалша, наречен Румен Радев. И пак ще дойде време, когато от „революционери“ срещу него няма да мога да се вредя да се обадя.

Няма значение. Все някой трябва да го каже на глас и право в очите ви: този човек е лъжец, този човек прикрива корупцията на „пътя на копринката“, този човек е пионка в ръцете на чужди интереси, този човек вече е в опасните селения на психопатийната кариеристичност.

Няма да съм аз, ако мълча за всичко това.

Автор: Веселина Томова

https://afera.bg/

Предишна статия

КЪДЕ ЩЕ СПРЕМ?(Ирина Кирилова задава въпроси)

Следваща статия

ТИМ – отборът, който превзе България

Други интересни