Новините от 16 ноември 2022 година

Автор: Няма коментари Сподели:

Сам Банкман-Мошеника                    Елисън: Обвинете себе си!


Ако изборите можеха да решат проблемите, България отдавна щеше да бъде рай на земята!

61% от българите не вярват в избори

Когато престъпниците са се превърнали във власт, а държавата – в престъпник, правото да бъде съдия принадлежи на всеки български гражданин!

Ние сме победена държава … и ни назначават който си преценят. Фактът че се назначават деца навсякъде … това трябва да ви говори че от друго място се управлява държавата … А Радев е последният, който има възможност да управлява – Николай Марков

266-ят ден от новия руско-украински взаимен демоцид

Путин е анти-глобалист на думи, но глобалист на дело, дълбоко затънал в блатото на либерализма!

Русия не е република, а олигархат с чиновническо-военно-губернаторска управляваща прослойка. Специален вид тоталитарна диктатура. Kлон на хазарската мафия (дълбинната държава).

Цифров концентрационен лагер в Москва!? Призовките се издават чрез система за лицево разпознаване!

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Павел Иванов

Путин е бесен! | Предварително уговореният мач се провали | Силуанов, Набиулина и глобалистите

Авто-превод

Отделно


Михаил Онуфриенко, без превод

Сводка от 16 ноември

Отделно


Подозрителни наблюдатели

Голяма коронална дупка, електрическо слънце, магнитна история | Новините със S0 16 ноември 2022

Авто-превод

Отделно


Гласът на Народа

Испанска кралска особа разкрива кой наистина е убил принцеса Даяна

Авто-превод

Отделно


Клаус Шваб от WEF изнася реч на световните лидери от Г-20 нареждайки „преструктурирането“ на световната икономика

Основателят на Световния икономически форум Клаус Шваб инструктира световните лидери и държавни глави да бъдат процесът на „преструктуриране“ на глобалната икономика в съответствие с корпоративно-социалистическото виждане на WEF по време на реч на G20 в Бали, Индонезия във вторник.

Докато срещата на върха на Г-20 традиционно е форум за държавни и правителствени ръководители от водещите световни икономики, Шваб използва влиянието си, за да влезе без покана на партито през последните години и да създаде пространство на Г-20, официалния диалог на Г-20 с бизнес-общността.

Според Шваб, когото никой не е избирал за президент на света, сега е моментът да се приложи разгръщането на „Голямото рестартиране“, като се възползват от различни кризи като средство за постигане на „преструктуриране“ на настоящия световен ред.

Авто-превод

Отделно

Преструктурирането, от което WEF е обсебено, е глобална социалистическа система, основана на концепциите на Шваб за 4-тата индустриална революция, споделената икономика и капитализма на заинтересованите страни (корпоративно управление).

Той не казва много по отношение на планирането в речта си пред Г-20, но намеква, че докато фрагментацията е необходима, твърде много фрагментация може да бъде обезпокоителна.

Вж туит (Защо Клаус Шваб (и Бил Гейтс) са на срещата на Г-20? Защо те са участници на същото ниво като лидери на суверенни държави?)

С други думи, контролираният хаос е ценен за глобалисткия дневен ред, но неконтролираният хаос би бил пагубен за тях.

Други новини: Бил Гейтс, който също присъства на срещата на Г-20, беше уловен на видео как признава пред близкия си кръг, че изменението на климата и зелената енергия са измама на WEF. Гледайте:

Авто-превод

Отделно


Българската свободна телевизия е толкова „свободна“ колкото Клаус Шваб е свободен да се отрече от „Глобалното рестартиране“

Урок за третокласници

Разглеждайки това типично предаване не можем да не забележим уклона в полза на глобализма. Забелязваме първо, че руска ракета е ударила пригранична Полша. След това, за да не бъдат обвинени в скриване на нещата, те казват за руската версия, че не била тяхна ракетата. След това още няколко пъти че руснаците са зад удара. Т.е., зрителят остава с впечатлението че руснаците лъжат, защото противната страна имат превес в изказванията. Явна манипулация, не търсят да установят истината, а търчат след изказванията само!

Втората тема е че Възраждане са новоизлюпена партия, а БСП заедно с ГЕРБ не са, и знаят че нищо не може да отклони от въглищната енергийна сигурност на Б-я. Затова не били ги уведомили. Т.е., едно отместване на въпроса дали въобще това е добра цел! Този представител на БСП очевидно политпроституира с ГЕРБ едно, второ те нямат представителство на българския народ, защото 61 процента не са гласували на тези електронни доминиънски крадливи машини! И те продължават да намекват че мястото им в парламента е „желязно“ бронирано, точно както една горила се бие в гърдите че има някакво право да пърди в „парламента“!

Третата тема е изчезналото момче. Тук бихме им предложили да дадат информация за педофилите, в това число и българските такива.

Липсва, разбира се, дискусия за окаяното положение в което се намира българският народ! Както многократно беше отбелязано от Николай Марков и др. Така че това е един лесен нагледен урок по политика за третокласници.


Киев иска достъп до мястото на взрива в Полша, натиска разказа за „руската атака“

Въпреки че САЩ, Полша и генералният секретар на НАТО до този момент признаха, че смъртоносният инцидент на полската граница във вторник не се дължи на руска атака, а вместо това е „вероятно причинен от украинска ракета за противовъздушна отбрана“ – според думите на Йенс Столтенберг, в сряда украинското правителство все още се придържа към обвиненията си, че Русия е нападнала съюзник от НАТО.

БГпреведи: Първо, явно Узомбия вече се е включила в НАТО. Официално признание! Дали Полша и Узомбия не са във война заради тази ракета? Трудно, като се има предвид че полските доброволци са най-многобройните от чуждестранния легион в Узомбия. Тук ще си спомним че през 2001 Узомбия яростно отричаше вината си в свалянето на гражданския самолет над Черно море. Накрая си признаха, след като изтече много време.


NBC News съветва родителите да държат децата си далеч от „неваксинираните хора“

С наближаването на зимата NBC News има някои основни съвети за родители, които се притесняват дали децата им не могат да хванат респираторни вируси… дръжте ги далеч от мръсните неваксинирани хора.


Полша и НАТО са съгласни, че смъртоносната „руска атака“ на полската граница е била грешно-насочена украинска ракета

Само преди по-малко от 24 часа, преди прахът да се е утаил от експлозията и преди следователите да могат да стигнат до някакви окончателни заключения след смъртоносния инцидент в полското гранично село Пшеводов, западната общественост вече беше укорена и предупредена да стои далеч от „теории на конспирацията“, тъй като ранните мейнстрийм-заглавия – прокарвани особено въз основа на доклад на анонимен американски служител в доклад на Асошиейтед прес – бързо излязоха навън със заглавието „Руски ракети удариха Полша, убивайки двама“.

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг излезе с подобна оценка, като каза, че това най-вероятно е сбъркана украинска ракета:

„Нашият предварителен анализ предполага, че инцидентът вероятно е причинен от украинска противовъздушна отбранителна ракета, изстреляна за защита на украинска територия срещу атаки с руски крилати ракети“, каза генералният секретар на НАТО пред репортери след извънредно заседание на Съвета за сигурност на алианса.

Той подчерта, че разследването на експлозията все още продължава, но „няма индикации, че това е резултат от умишлена атака. И нямаме индикации, че Русия подготвя настъпателни военни действия срещу НАТО“.


Германия се готви за спешни доставки на пари в брой, банкови бягства (масови тегления) и „агресивно недоволство“ преди зимните прекъсвания на тока

Докато Европа поддържа като цяло оптимистична фасада пред настъпващата студена зима, сигнализирайки, че има повече от достатъчно газ в хранилищата, за да компенсира загубата на руските доставки дори в „най-студения“ сценарий, зад кулисите най-голямата икономика в Европа тихо се подготвя за най-лошия сценарий, който включва ядосани тълпи и масови тегления, ако прекъсването на тока попречи на населението да има достъп до парите си.

Както съобщава Reuters, позовавайки се на четири източника, германските власти са засилили подготовката за спешни доставки на пари в случай на прекъсване на електрозахранването (или по-скоро спиране на тока), за да поддържат икономиката да работи, докато нацията се подготвя за възможни прекъсвания на електрозахранването, произтичащи от войната в Украйна. Плановете включват Бундесбанк да трупа допълнителни милиарди, за да се справи с нарастващото търсене, както и „възможни ограничения за тегления“, каза един от хората. И ако смятате, че крипто инвеститорите са ядосани, когато не могат да получат достъп до своите цифрови токени във фалиралата борса, просто изчакайте, докато видите германец, чиито пари току-що са били заключени.


Юри Подоляка, без превод

Войната в Украйна (16.11.22): Третата световна война така и не започна, въпреки че Киев наистина я искаше

Друг аспект – полското ПВО не сработи да прехване тази ракета!

Отделно


Сенаторът Круз: Би било „лудост“ за GOP (Републиканците) да остане със същото ръководство след провал в междинните избори

Двама видни републикански сенатори призоваха ръководството на партията да бъде преразгледано след провала на междинните избори, като единият го описа като „погребение“ за Републиканската партия, каквато я познаваме.

Сенаторът от Тексас Тед Круз каза на зрителите на Fox Business, че би било „лудост“ партията да продължи както преди, със същото ръководство.

„Изборите за ръководство трябва да се съсредоточат върху това как всъщност ще ръководим. Моделът на сегашното ни ръководство е да се подчиним на демократите“, заяви Круз, добавяйки: „Почти всяко голямо, лошо нещо, което беше прието през последните няколко години, беше прието с всички демократи и 10 или повече републиканци.“

„Демократите никога не правят това. Когато имахме републиканско мнозинство, нищо не беше прието с всички републиканци и няколко демократи“, продължи Круз.

„И все пак по някаква причина сегашното ни ръководство смята, че е добра идея да улесним унищожението, което Чък Шумър и демократите правят“, продължи Круз, като по-нататък обяви: „Не мисля, че нашите избиратели искат това.“

Когато го попитаха дали той „се прицелва в Мич Макконъл“, Круз отговори: „Е, през следващите 24 часа републиканците в Сената ще решат дали имаме избори за лидерство или не. Изборите за ръководство в момента са насрочени за утре сутрин. Лично аз смятам, че е лудост. Би било лудост за нас да имаме избори за ръководство сега и просто да преизберем абсолютно същото ръководство.

Сенаторът Джош Хоули, който по-рано през седмицата каза, че е време да „погребем“ старата Републиканска партия и „да изградим нещо ново“, продължи тази тема във вторник, заявявайки „Мисля, че тези избори бяха погребението за Републиканската партия, каквато я познаваме. Републиканската партия, както знаем, е мъртва. И избирателите го показаха ясно.


Белият дом: Украинска ракета падна в Полша, но основната вина все още е върху Русия

Ново изявление на Белия дом подкрепи оценката на Полша и НАТО, че експлозията на полската граница във вторник е „най-вероятно резултат от украинска противовъздушна отбранителна ракета, която за съжаление е паднала в Полша“.

БГ преведи: Зомбийски яростно отрича вината на калпавото ПВО. Вижте колко са луди тези узомбийци. Не могат да пият чаша студена вода и да се успокоят!

https://bgprevedi.com/alt-news-16-11-2022-28240-2/

Предишна статия

Чешките най-добри експерти говорят

Следваща статия

Осъзнаване: СЪРЦЕТО ВИ СВЕТИ

Други интересни