Китай обявява нов 100-годишен план, докато Западът потъва в хаос!

Автор: Няма коментари Сподели:

Седмични геополитически новини и анализи от Бенджамин Фулфорд

Майсторът на краткия политически детектив

Воденият от хазарската мафия „световен ред, основан на правила“ се спуска към анархия и гражданска война. От друга страна, Китай току-що обяви нов 100-годишен план за обогатяване на нацията си в хармония с природата. Освен ако Западът не свали своето сатанинско ръководство на ХМ, Китай ще управлява света, независимо дали той иска или не.

Преди да говорим за Китай, нека започнем с поглед към гражданската война, която бушува на Запад. Това, което се случи там, е, че след убийството на кралица Елизабет II (ръководител на комитета на 300-те), ХМ инсталира или компрометиран с изнудване крал Чарлз III, или друг, подобен на марионетка. Източници от MI6 казват, че убийството на Елизабет е било отмъщение на немското DVD (разузнаване) за екзекуцията на Джордж Буш-старши и семейството му. Убийството вероятно е поръчано от Хайнц Кисинджър, според източници от азиатското кралско семейство.

Ето съобщението, което изпратих на MI6 за Кисинджър:

Хайнц Кисинджър се опита да ме убие по времето, когато за първи път започнах да разобличавам неговия шеф Дейвид Рокфелер. Той е и човекът, който създаде така наречените платформи за търговия, които фалшифицират финансовата система, за да създават пари от нищото за нацистката група, с която той работи. Следователно той има най-силния мотив да предотврати всякакви опити за изтръгване на контрола върху финансовата система от неговата група, оттук и убийството на Нейно Величество, както и на толкова много други лидери през годините. Той трябва да бъде задържан, разпитан и след това изправен пред съда.

Кисинджър и неговият заместник Ричард Хаас, ръководител на Съвета за външни отношения (CFR), са наредили убийството на бившия японски премиер Шиндзо Абе, според японското военно разузнаване. Поради тази причина е издадена международна заповед за арест на Кисинджър, който е известен сериен убиец на световни лидери. Хаас вече обяви, че напуска CFR, вероятно защото вече е бил арестуван или екзекутиран.

[A1] (Ричард Хаас се оттегля като шеф на Съвета за външни отношения)

Излишно е да казвам, че шефовете им от семейството Рокфелер също са в беда. Според високопоставен източник от ЦРУ: „Фондацията Рокфелер и семейството ще бъдат хвърлени под автобуса. Останалите елити са решили, че Рокфелер ще бъдат

обвинени за създаването на ваксината и последващите отрицателни резултати, тъй като те притежават фармацевтичните компании. Те имат обща нетна стойност от около 15 трилиона долара. Те ще бъдат конфискувани. Сатанинският елит ще продължат да предават своите, един по един.” ЦРУ работи с руската ФСБ, за да гарантира, че това ще се случи, добавя той.

Във всеки случай поръчаното от ХМ убийство на кралица Елизабет има големи последици. Историята показва, че когато някой монарх управлява повече от 50 години, смъртта му обикновено е последвана от период на борба за власт и граждански вълнения. Това сега се случва в Англия. Там бушува тристранна битка за власт между антимонархичните гностични илюминати (които контролират Чарлз), монархистите, които искат да възкачат крал Уилям V и местни британци, които искат да имат първия крал Харолд от времето на 1066 г. Всичко това може да се предвиди със сигурност като турбуленция, докато тази борба за власт продължава.

Въпреки това изглежда, че Риши Сунак – който беше избран от контролирания от ХМ Световен икономически форум – е на път да стане министър-председател. Ако Сунак иска да оцелее, той трябва да осъди връзките си със WEF. За да разберете защо, погледнете членовете на WEF, които открито заявяват, че искат да елиминират по-голямата част от човечеството.

[A2] (Злият лидер на WEF беше хванат да планира „Събитие за масово изчезване“ на вътрешния кръг.)

БГпреведи: На видеото от ръмбъл (без превод) – от горния линк –

пред СИФ излиза същия този Садхгуру и казва че е за намаляване на населението! Хай сиктир бе!

[V1] (Даниела Смит, ние сме извън СИФ: Аз вярвам че Здравните Услуги на Алберта са източник на проблемите които имаме. Те подписаха нещо като партньорство със СИФ в средата на пандемията. Какво трябва да правим със Световния Икономически Форум. Това трява да спре!)

Сунак също ще трябва да приеме съвет от индийския премиер Нарендра Моди. Моди ще го инструктира как да превърне Британската общност от „бреме на белия човек“ в космополитно семейство от нации. Сунак също ще трябва да ръководи десатанизацията на Обединеното кралство. Ако направи нещо в полза на ХМ, като например опит да върне Обединеното кралство в ЕС, той ще бъде отстранен, обещават източници от MI6. Разбира се, десатанизацията ще трябва да продължи първо в САЩ. Тук белите шапки в американската армия ще трябва да съдят генерал Марк Мили за държавна измяна за това, че е позволил крещящата кражба на изборите през 2020 г.

Лицата на предателството

Тук можете да гледате как Мили казва, че САЩ се бият в Украйна за запазване на „основания на правила световен ред“.

[V2] (Ген. Мили плюе глупости за Украйна: Заповедта е да се запази световния ред, базиран на правила, основан след края на Втората световна война.)

Това е същият Мили, който според членовете на екипа на американския вицепрезидент Ал Гор е отправил смъртни заплахи срещу съпругата и дъщерята на Гор, за да го принуди да позволи на Джордж Буш-младши незаконно да стане президент.

Във всеки случай Мили и неговият „световен ред, основан на правила“ вече са обречени. „Войната в Украйна е към своя край. ЕС и НАТО няма да оцелеят. Германия вече сключи странична сделка с Путин. Когато Германия напусне, доминото ще падне“, обещават източници от ЦРУ.

[V3] (НАТО е доста нервно: Трябва да се задълбочи кооперирането между НАТО и ЕС в близко бъдеще)

Като доказателство че Украйна пада, тук можете да видите френския посланик в Украйна да казва, че напуска Киев, защото Зеленски вече е избягал, така че няма причини да е там.

Френският посланик казва че Зеленски не е в Украйна

Германия също пада. Само за един 24-часов период от миналата седмица:

80 години след основаването: Немският производител на мебели Hülsta в несъстоятелност.

85 години след основаването: Голямата верига пекарни Thilmann в несъстоятелност.

125 години след основаването: Германската строителна компания Wolff Hoch- und Ingenieurbau в несъстоятелност.

130 години след основаването: Немският производител на сладкарски изделия Bodeta в несъстоятелност.

156 години след основаването: Германският автомобилен доставчик Borgers в несъстоятелност.

170 години след основаването: Немският производител на сапуни Kappus в несъстоятелност.

Нищо чудно, че има слухове, че Германия иска да се присъедини към БРИКС заедно с толкова много други страни.

Във видим знак, че нещо се е променило, източниците на ЦРУ отбелязват, че „Германия може да свали кучката [главата на ЕС] Урсула фон дер Лейден.“ Ето защо тя е разследвана за присвояване и конфликт на интереси от германските власти, казват те.

[A3] (Корупционен скандал тегне около президента на ЕС Урсула фон дер Лайен)

[V4] (Парламентът на ЕС иска Урсула фон дер Лайен вън – Румънският парламентарист иска нейната безусловна оставка поради закупката на 4.5 милиарда ваксини със скрити от общността съставки)

Миналата седмица в над 500 града хората излязоха по улиците в Германия. Всеки ден има протести.

[V5] (Германците стават на крак)

Във Франция – също; масовите демонстрации предупреждават Урсула фон дер Лайен:

„„Урсула млъкни!“ Европейците не искат да гладуват и да мръзнат за Зеленски. ЕС трябва да се разтури.” (Вижте прикаченото видео) (БГпреведи – липсва, ще проверим после, може да го добавят)

„По-скоро рано, отколкото късно ще има революция във Франция. Те знаят как да го направят. Те имат много опит“, казва източник от Мосад.

Корупцията на управляващия елит, както и подробно документираните престъпления с ваксините, са причината руското външно министерство да казва: „Европейският съюз, който се обяви за основен пазител на основания на правила ред, се трансформира в „пространство на беззаконието“, където правата на гражданите и инвеститорите са нарушени.

[A4] (Решенията от срещата на върха на ЕС – доказателство за конфронтационната политика на Брюксел – МВнР)

Освен това „изопачената позиция на Руската православна църква от колективния Запад е самоубийствено, защото съсипва „меката сила“, предупреждава Владимир Легойда, говорител на църквата. Легоида имаше предвид антихристиянската позиция, заета сега от фалшивия папа Франциск на контролираната от ХМ католическа църква.

[A5] (Западът прекъсва връзките си с Русия „самоубийствено“ – говорител)

ХМ също все още опитва старите си тактики на извършване на терористични атаки и обвиняването на някой друг, както показва тази новина:

Руските сили в Херсонска област са облепили язовира на водноелектрическата централа в Каховка (КВЕЦ) с експлозиви, готови да я взривят в очевиден терористичен акт, каза украинският президент Володимир Зеленски в публикация в Telegram на 20 октомври.

[A6] (Русия минира язовир Каховка, готова е да го взриви, казва Зеленски)

Това накара руския министър на отбраната Сергей Шойгу да се обади на своите американски, британски, френски и турски колеги, за да изрази загрижеността на Русия относно възможни провокации с използването на мръсна бомба в Украйна и т.н. С други думи, той им каза да се откажат или ще има нещо.

[V6] (Още пропаганда на СМИ в Украйна)

[A7] (Руският министър на отбраната обсъжда ситуацията в Украйна с шефа на Пентагона)

Русия също така предупреждава, че ще прекрати връзките си с ООН, ако продължи с „фалшивите разследвания“ за така наречените руски престъпления и т.н.

[A8] (Русия казва, че може да прекрати връзките си с ООН, ако фалшивите разследвания продължат)

Дори Израел се дистанцира от цялото шоу в Украйна, когато източник от Мосад коментира: „Опа, холограмата Зеленски загуби важен другар“, същевременно посочвайки тази новина:

„Израел няма да изпраща оръжия на Украйна, каза министърът на отбраната Бени Ганц в сряда.“

[A9] (Израел „няма“ да доставя оръжия на Украйна: министърът на отбраната)

Същият източник казва също: „Помните ли, че Израел беше най-ваксинираната страна в света? Сега, според официалното табло на Министерството на здравеопазването, само 1% от израелците се считат за ваксинирани, а останалите са неваксинирани или с изтекъл срок на годност. Всичко беше дим и огледала от кукловодите на ХМ.“

Снимката по-долу е още доказателство, че ХМ се опитва да се преструва, че цялата работа с ваксинацията никога не се е случила.

Текущо-ваксинираните израелци – 1%

09.07.2021 – Жена държи в ръцете си вестник от 2011 г., в който пише черно на бяло, че Бил Гейтс ще започне „Обезлюдяване чрез задължителна ваксинация“, тъй като това ще бъде „решението с нулеви въглеродни емисии“. Изглежда тази статия е премахната и вече не може да бъде намерена.

Депопулация чрез насилствена ваксинация

[V7] (Време е да се ядат насекоми в Обединеното кралство)

[V8] (Бил и Мелинда се хвалят – Време е да се готвим за новата… Това ще привлече вниманието този път)

[V9] (Запитване за Covid в Австралия – Било е планирано преди 2 десетилетия. Осигурили са контрол над докторите и хората. Но хората се събуждат. Ние знаем и ние знаехме че това са глупости. Ние сме били насочвани. Ние ще ви търсим навсякъде. Ние ще ви държим отговорни. Ние ще разкрием глобалната агенда, така че хората от Австралия ще могат да бъдат свободни в бъдеще. Аз обичам децата си и чакам за внуци. Ние ще спасим тази страна!)

Тези постоянни лъжи и пренаписвания на историята означават, че дори и в промития Запад хората се събуждат. Ново проучване, например, показва, че 83% от американците смятат, че основните медии представляват заплаха за демокрацията.

[A10] (Основните медии представляват „голяма заплаха за демокрацията“ според проучване)

Надигането на общественото мнение срещу ХМ води до масова офанзива срещу тях на множество фронтове в САЩ.

Сега във Федералния съд има 365 000 запечатани дела, което означава, че това е толкова голямо, че ще изисква военна намеса.

Запечатани съдебни дела

И в знак, че военните с бели шапки се мобилизират в Тексас, GPS-смущения се съобщават в целия щат, особено в близост до военните бази. Нашите източници в Тексас и Аризона потвърждават, че подготовката за война е в ход, тъй като всички правни действия за обявяване на изборите през 2020 г. за откраднати са били осуетени.

[A11] (Мистериозни смущения в GPS се разпространяват в Тексас; FAA издава предупреждение към пилотите)

В друг ход лаптопът на Хънтър Байдън, съдържащ общо 459 документирани нарушения на държавни и федерални закони, е изпратен до всички членове на Конгреса. „Нека да видим колко дълго цирковото шоу на Байдън ще може да държи това под капак. Не забравяйте, че истинският Хънтър Байдън отдавна е изчезнал от тази реалност. Предозира се“, коментира източник от ЦРУ.

[A12] (Доклад за лаптоп на Хънтър Байдън с доказателства за сексуални и наркотични „престъпления“, изпратен до Конгреса и законодателите са готови да разследват)

Междувременно главните прокурори на 19 американски щата връчиха на Bank of America, Citigroup, Goldman Sachs, JP Morgan Chase, Morgan Stanley и Wells Fargo призовки, изискваща документи, свързани с участието им в банковия алианс „Net-Zero“ на ООН.

[A13] (19 главни прокурори обявяват разследване на шест фирми от Уолстрийт заради инвестиции в ESG)

„Знаете, че Bank of America, Wells Fargo и JP Morgan Chase са в процедура по фалит СЕГА. Не се допуска публикуване в медиите. Всичко е запечатано“, казват източници от ЦРУ.

Източници от семейство Дракон от своя страна казват, че битката за премахване на фалшивия режим на Джо Байдън е на път да вземе драматичен обрат през ноември, където междинните избори в САЩ ще доведат до смяна на режима.

Разбира се, фракцията на ХМ, използваща маскирания с гума „Байдън“, иска да се срещне с китайския президент Си Дзинпин през ноември, за да моли за подкрепа.

Китайците обаче отговориха, като казаха: „Вие, момчета, ни праскате с дървото през ден – ако това е средата, как можем да очакваме положителен резултат от срещата Си-Байдън?“

[A14] (Пекин се отдръпва от планираната среща Байдън-Си на Г-20)

С тази забележка, нека да видим какво излезе от току-що приключилата среща на китайското правителство, която се провежда веднъж на 5 години. Те издадоха комюнике, в което очертаха плановете си както за следващите 100, така и за следващите 5 години. Честно казано, можеха да използват добър редактор за копиране, защото текстът можеше да бъде една трета от дължината си, без да губи смисъл. Въпреки това, ето няколко ключови фрази, подбрани, за да ви дадат общата същност: отдадени на благородната кауза за мир и развитие на човечеството…обединени… за напредването на нашата… голяма мечта… фокусирани върху насърчаването на висококачественото развитие… за създаване на нов модел на развитие… развиване на цялостна народна демокрация и… основано на закона управление… подобряване на общественото благосъстояние… за подобряване на опазването на околната среда… посветихме голяма енергия на модернизирането на нашите… въоръжени сили. Изкоренихме абсолютната бедност, както е предвидено, и завършихме изграждането на умерено проспериращо общество във всички отношения, предприемайки ново пътуване за изграждане на модерна социалистическа страна във всички отношения и постигане на целта за втората стогодишнина… задълбочихме разбирането си за законите, които лежат в основата на… еволюцията на човешкото общество… обогатяването на културния живот на хората… насърчаването на хармонията между човечеството и природата, изграждане на човешка общност със споделено бъдеще и създаване на нова форма на човешки напредък. Постигане на по-голяма самоувереност и сила в науката и технологиите… позволяване на Китай да играе по-голяма роля в глобалното управление… съживяване на Китай чрез науката и образованието… уверете се, че хората управляват страната… подобрете системата за разпределение на доходите… поддържайте световния мир и… направете глобалното управление по-честно и по-справедливо… ценете споделените ценности на човечеството за мир, развитие, честност, справедливост, демокрация и свобода.

[A15] (Конгрес на ККП: Пълен текст на резолюцията по доклада на 19-ия ЦК на ККП)

Китай се управлява от технократи, които наистина изглежда се опитват да направят страната по-добро място. Вярно е, че Си Дзинпин се превърна в диктатор за цял живот, но също така е вярно, че той наистина е просто символ на единството и няма реална власт, тъй като тя се държи от китайски колективен групов ум.

Освен това, в случай че не сте забелязали, ето видео на бившия китайски президент Ху Джинтао, който е ескортиран от голямото заседание на ККП.

[V10] (Довиждане, Ху Джинтао)

Моите собствени източници ми казват, че Ху е бил член на будисткия култ Сока Гаккай. В Япония членовете на тази група бяха помолени да напишат безброй бюлетини, за да помогнат за кражбата на избори от името на ХМ, според японската партия за независимост. Нашите китайски източници казват, че Ху е работил за Ротшилд и затова е бил прочистен.

Във всеки случай, ако Западът не подобри радикално собствените си системи на управление чрез възстановяване на върховенството на науката, демокрацията, свободата на печата и меритокрацията, тогава е само въпрос на време да бъдем погълнати от китайския групов ум.

Може би дългоочакваната тайна космическа сила ще дойде на помощ с техните летящи чинии и футуристична технология. Въпреки че аз лично не разчитам на това, ние ще завършим доклада тази седмица, както е скорошният ни навик, с най-новите доказателства за тяхното съществуване:

1. Извънземен кораб, спрял над планините [V11]
2. Кораб на ТКП със светлини със цветовете на дъгата [V12]
3. Специален усъвършенстван Northrop-Grumman TR-3 B [V13]
4. Кораб на проекта Blue Beam (Синият Лъч) [V14]
5. Извънземен плазмен кораб, видян над Тексас преди няколко дни [V15]


Предишен доклад от тази серия | Следващ доклад от тази серия


„ЦРУ работи с руската ФСБ“ – не звучи сериозно. Забележете че сега нещата се изместиха от това че е била починала още преди години, и сега те идват с нова идея – убийство!

„са причината руското външно министерство да казва“ – нямат право да говорят така!

ФСБ обеща че през май 2021 пандемията ще свърши. Все още до този ден ковидният педераслък в Русия продължава.

Маските се връщат и се води нова ковидна ваксинационна кампания. Явно противоречие между думи и дела!

Печелят златноцветния тиквен медал от надпяването със сапуни „Лъжливото Овчарче“!

„истинският Хънтър Байдън отдавна е изчезнал от тази реалност“ – Съмнително! Както историята на всеки двойник, ние нямаме възможността да проверим това. Неизпълнени обещания и неща, близки до това което искаме да чуем. Сладкодумни измамници!

ESG = Екологичност, социалност и управленчество – инвестиране с оглед към 2050 една компания да достигне нетно нулеви въглеродни емисии. Това е планът за предпазване от климатичните промени, против фосилните нефто-преработващи компании, за разбиването на фермерите по цял свят защото кравите пърдят и т.н.

„да се срещне с китайския президент Си Дзинпин през ноември“ – считаме че в Китай ХМ просто се запази, като само даде вид на промени… Американската и китайската ХМ просто се опитват да се договорят.

„тайна космическа сила“ – пак да напомним, че търсеното през 2020 разсекретяване (разкритие) така и не се случи.

Тайната космическа програма (ТКП) взе позиция на игнориране, което явно ни подсказва че нещата все още не са в наша полза…

https://bgprevedi.com/china-announces-new-100-year-plan-while-the-west-descends-into-chaos-27606-2/

Предишна статия

Ако изборите можеха да решат проблемите, България отдавна щеше да бъде рай на земята!(По света и у нас!)

Следваща статия

Кой взриви северен поток?

Други интересни