Терористичния атентат по Кримския мост

Автор: Няма коментари Сподели:

Движението по Кримския мост е абсолютно спряно към момента. Представяме подробностите за инцидента към този час:

Терористичния атентат по Крим- подробности към този час

 

 

13:00 Логистиката на стоките за Херсонска област и Крим до възстановяването на Кримския мост може да бъде пренасочена през Донбас — заместник-ръководител на Херсонската областна държавна администрация Стремоусов.

12:52 Експлозия на Кримския мост повреди 1,3 километра от железопътната линия.

12:11 Гореща линия за туристи в Крим: 8 (800) 511-80-18

12:01 Зад експлозията на Кримския мост стои Службата за сигурност на Украйна — източник на украинските медии в правоохранителните органи.

10:53 В момента Крим е напълно осигурен с моторно гориво, съобщи Министерството на енергетиката на Руската Федерация.

Запасите от бензин и дизелово гориво на полуострова са достатъчни поне за 15 дни и вече се работи за осигуряване на продължаване на доставките.

10:39 Движението по Кримския мост е напълно спряно

Следственият комитет на Русия образува дело по факта на инцидента на Кримския мост.

10:38 Кримските власти съобщават, че два участъка от автомобилната част на Кримския мост са се срутили поради експлозия на камион и пожар на цистерни.

10:38 Президентът Владимир Путин получи доклади от Мишустин, Хуснулин, ръководителите на Министерството на извънредните ситуации и Министерството на транспорта, ръководителите на правоприлагащите агенции във връзка с аварията на Кримския мост.

10:37 Песков заяви, че ръководителите на Министерството на извънредните ситуации и Министерството на транспорта на Руската Федерация са заминали за мястото на инцидента.

10:36 Всички автобусни пътувания от Крим до континенталната част на Руската Федерация са отменени, информират превозвачите.

10:35 Продажбата на билети за влакове от и до Крим е спряна, съобщи РЖД.

В Севастопол има запаси от храна и бензин, недостиг не се очаква.

10:34 Ръководителят на Крим каза, че фериботната услуга между Крим и Краснодарския край ще започне да работи на 8 октомври.

10:33 Създаден е сухопътен транспортен коридор от Крим до други региони на Руската Федерация през нови територии, съобщиха властите на републиката.

Предишна статия

ЛУДИ ВРЕМЕНА

Следваща статия

Референдумът за присъединяване към Русия, какъвто беше, поглед от България

Други интересни