Ние наистина сме във война на цивилизациите и война за разума!

Автор: Няма коментари Сподели:

Много съм щастлива в деня преди изборите да разкажа защо дойде Синята Патица в София и с червено сетре при стайлинг, умопомрачаващо разбиващ стайлинга на Цола Драгойчева от късния и период, в който не мърдаше от стола в Политбюро, наблюдаваше управляващите Балканите и техните кокоши изказвания с острия поглед на Кума Лиса.

Мислех, че дойде да ни наглася към Украйна. (Колко ли още може да ни нагласят към Украйна?)
Но не.
Дойде, за да се увери, че ние, България, гордият член на ЕС, ще направим правителство, което ритуално ще ни евтаназира в пълен синхрон с новите правила на живота в ЕС, при които умрелите живеят, а живите умират. И отново отправям горещи поздрави към Борислав Цеков, който днес напълно разкри за кого работи. Разбира се, че никога не е спирал да работи за ДД и е главен участник в съдбата на България при легитимното и предаване в ръцете на ЕС и НАТО.

Но да премина към същината на темата.

Ето нужният за разбирането цитат на червено-синьо-жълтата мъгла:

„Дами и господа,

Това ме води към втория важен въпрос: отново сме в критичен момент. Енергийната криза е сериозна. Дълбоко съм убедена, че можем да се справим, можем да я преодолеем, но е сериозна. И това изисква от Европа общ отговор, който да позволява да се намалят разходите за енергия за семействата и предприятията. Това е целта, трябва да я постигнем. Вече предприехме важни стъпки. Например вчера, всички се съгласихме в Европейския съюз да ограничим изключителните печалби, направени от някои енергийни компании, и да използваме тези печалби за подкрепа на уязвимите домакинства и предприятия по целенасочен начин. И трябва да се направи повече. Всички знаем това. По този начин – това е моето послание – трябва да защитим основите на нашата икономика, и по-специално нашия единен пазар. Това е силата на Европейския съюз, откъдето идва богатството на Европейския съюз, единния пазар. Без общо европейско решение има сериозен риск да изпаднем в разпокъсаност. Затова е от първостепенно значение, да запазим еднакви условия за всички в Европейския съюз, на единния пазар. И е от първостепенно значение да се избегнат смущения на единния пазар.

Задачата пред нас е ясна. Ще направим повече за ограничаване на стремглаво покачващите се цени на енергията, които отслабват икономиката ни. И трябва да го направим като европейци — съвместно, заедно. Именно това ще обсъждаме след няколко дни в Прага с европейските лидери. Очаквам това с нетърпение. Много ми хареса мотото: „Ако искаш да вървиш бързо, върви сам. Ако искаш да стигнеш далеч, върви заедно с другите.“

Нека да застанем заедно и да създадем един силен и издръжлив енергиен съюз.

                                                                                                                           Много Ви благодаря.“

Плача!

Задачата е България да състави правителство, което ще изпълни главния план на ДД Европейски съюз, а именно – Да въведем всички самоубийствени мерки – Режим на тока, ограничаване на температурата в помещенията, либерализация на цените на тока за домакинствата, ограничаване на печалбите на дружествата.
Не зная дали се разбира ясно съвсем конкретното послание-нареждане от Главната Акушерка на ЕС? Всичко трябва да споделим. Защото сме европейци, защото ТЯ така ни казва, защото ТАКА ще накажем лошия диктатор.

В момента държавите членки на ЕС се унищожават от своя политически елит в много бързи темпове буквално и преносно! Това се вижда дори от позаспали хора и големи неверници, дори те го признават с удивление. Не вярват на очите си.
Задачата ни е и ние да направим същото!
Да си унищожим и малкото икономика, която имаме, да снижим и без това ниския си стандарт на живот и да обеднеем още повече, независимо, че сме най-бедната държава членка. За да накажем Путин!
Ето затова дойде Главната Урсула в България.

Имам два въпроса към уважаемите вече 18 000 души, които имам честта да посещават моята страница.

1. Какъв по народност газ тече от Азърбейджанската ДЕМОКРАТИЧНА тръба към България и е ли той произведен от Газпром?

2. Как се нарича форма на управление, при която решение на Политбюро на някаква организация спуска по йерархията на организацията нареждане какво да се прави и нормално ли е това нареждане да е точно обратното на нуждите на живота и това да се нарича ЖИВОТ?

Завършвам с досадното припомняне на истината, че САЩ и ДД не биха могли да унищожат ЕС без предателството на ЕС от собствените му управляващи. Не би могло, уважаеми коституционалисти!
Както ни припомни безсмъртният Мел Гибсън в първия кадър на „Апокалипто“ – Една империя никога не може да бъде превзета отвън, ако тя преди това не се е разрушила отвътре.

Слава на Урсула!
Слава на Цеков!
Слава….

Днес пък искам да припомня, че преди една година се зъбеха, че ако не се ваксинираш, няма да работиш, няма да пътуваш, включително в градския транспорт, че няма да посещаваш това или онова място, че няма да си пълноценен обществен индивид.

Резултатът една година по-късно, от моята гледна точка, ако ми позволят глобалистите лична гледна точка, е че нито съм се ваксинирала, нито съм с променен обществен статус. Всичките им мерки паднаха, всичките им закани се разпръснаха като мъгла на вятър, само тези, които се подчиниха на натиска и се подадоха на паниката, се ваксинираха.

Следователно същата ще е съдбата на всички заплахи, закани и заклинания, които тази есен текат.

Всички политики на скъсване на отношенията с Русия, с Газпром, на намаляване на икономиката, свиване на развитието, е точно същото – натиск с определена цел. Който се поддаде, той губи. Въпрос на време е да отпаднат всички тези ограничения, само че когато дойде това време, хората и народите ще са преброени и отделени зърно от плява по същия начин, по който стана отделянето на ваксинирани и неваксинирани.

От което веднага се вижда и целта на всички тези мероприятия.
Чрез силите на тъмния глобализъм и плановете му, се извършва генералното проверяване на душите на хората и идват съответните последствия.
Само че докато текат тези проверки е много тежко и трудно да се разбере кой за кого работи. И затова има хора, които да указват пътя.

Разбира се, че тече деиндустриализация на ЕС! Зелената сделка отпадна, но се яви Путин и моментално прехвърлиха на друг коловоз композицията. Ако не беше Путин, Грета щеше да ви закопае. Сега даже е по-удобно, защото врагът е чужд, иначе с Грета беше много неприятно, някак си наш човек, пък иска да ни съблече голи и боси. Върнете се година две назад и вижте Урсулата какво е говорила и ще видите моментално какво казвам. Аз мислех, че най-лошото нещо на ЕС е Юнкер и за пореден път сбърках! Оказа се, че има много по-лошо от него, точно както се оказа, че Киро е сто пъти по-лошо от Бойко.

Разбира се, че съдбата на СП 1 и 2 е краят на стандарта на Западната част на ЕС!
Вижте само какво се случва.
Пълно поетапно закопаване на Германия и Англия! И Франция. Испания и Италия бяха закопани по-рано. Вижте кой ги управлява, какви промени са настъпили, особено в Италия. Вижте Лиз Тръс в бърз тръс какво прави, само за 24 дни!!! За 24 дни Англия вече е в рецесия с пълен локдаун на финансите и отрицателен икономически ръст.

Това е чиста проба предаване на Англия, Германия, Франция и прочие народи от Западния ЕС в ръцете на глобалистката шайка. В Италия нещо реагира. Аз предвиждам супер мощна реакция още тази година в целия ЕС. С ваксините успяха да ги излъжат. Буквално ги излъгаха чрез страх и промиване на мозъци. Но сега има първи признаци на осъзнаване какво става и първи масови признаци на паника, усещане за действието на демократичния неолиберален концлагер. И ще дойдат реакции. Абсолютно съм сигурна, че Европа я чакат революции, не превръщането и във физическа и духовна пустиня. Което е целта на тъмните.

Защо така мисля?
Защото знам какво ще стане.
Защото знам, че има хора и на Запад, които ще се събудят и ще реагират. Ще се събудят включително защото ще разберат, че около Русия се оформя спасението и нов смисъл. Колкото и да промиват мозъците, не могат да промият всички.

Нас СП не ни интересува, той не беше за нас. Ние последствия от унищожението му нямаме, освен косвени. Ние имаме други тръби тук. Въпрос на елементарна промяна е уреждане на енергийната ни криза и оттам възход на икономиката. Сещате се какво трябва да се направи.
Ето защо е толкова страшно да искаш да вървиш с Русия!
Защото искаш да се спасиш. А те не искат да се спасиш и до смърт ще ти повтарят, че всъщност спасението е в глада, студа, генното инженерство, духовния мрак. Нали се сещате, че говоря за вашата смърт, не за тяхната!

Ние наистина сме във война на цивилизациите и война за разума.
Който издържи, той ще бъде спасен, казано е.

                                Анастасия Гешева                                   https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Млади хора във Великобритания умират от внезапна смърт – подозрение за връзка с ваксините против ковид19?

Следваща статия

Това е прогнозата ми, мисля да спра малко да коментирам, защото при подобен мащабен замисъл, текущите събития реално нямат значение

Други интересни