Преки извършители на тоя 33-годишен геноцид са БКП, БСП, СДС, ДПС, НДСВ, ГЕРБ, ВМРО, НФСБ, ВОЛЯ, ДБ, ПП, ИТН…

Автор: Няма коментари Сподели:

https://www.youtube.com/watch?v=dzQ9CirySHE

Hе става дума само за „политическа криза“, а за унищожение на българската държава и народ!

Преки извършители на тоя 33-годишен геноцид са БКП, БСП, СДС, ДПС, НДСВ, ГЕРБ, ВМРО, НФСБ, ВОЛЯ, ДБ, ПП, ИТН, „Мутри-вън“ ( с всичките им прякори и превъплъщения ).

Олигарси и президенти. Всички, които са били във властта или станаха милионери и милиардери в нейната сянка. Техният корен, тяхното ядро е вездесъщото ДС. От него тръгват партийните метастази. То е тялото на стоглавата хидра, от което се пръкна предателската „политическа класа“.

Идеен унищожител на България е „дълбоката държава“ – с нейния инструментариум от международни съюзи, военни организации, военни бази, посолства, НПО-та. И с петата си колона, загнездена в нашата земя. С директното превръщане на страната ни в колониален протекторат. А вече – както по всичко личи – и в бойно поле на война, която не е наша.

„Криза“ е много слаба, неточна, подла дума. Не я употребявай! А за погрома, извършен от ГЕРБ, също има причини – Бойко е яхнал държавата, защото на седлото са го гудили ЕС и САЩ. Те перфидно избраха простака, който лумпенизира страната.

Най-древната цивилизация в Европа трябваше да бъде смазана под удара на произведените в самата нея лумпени. Бойко Борисов е пешка, както и останалите български „политически“ мародери.

За жалост, убийството на България се извърши пред очите на един СВИДЕТЕЛ, който продължава да мълчи. Българският народ! И мълчанието му го прави както безропотна жертва, така и съучастник в грандиозното историческо престъпление.

                         Милена Върбанова                           https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Яков Кедми – Скоро мы увидим кое-что важное на Уkраине!

Следваща статия

Направете добър бизнес план! Как животновъдът Петър Петров разбира помощта от Европа?

Други интересни