Предстои нещо голямо с края на лятната безизходица…

Автор: Няма коментари Сподели:

Седмични геополитически новини и анализи от Бенджамин Фулфорд

Майсторът на краткия политически детектив

Четете Фулфорд с голяма доза сол [<>] | Англ | Рус_текст | Рус_глас | БГ-пидиеф

Лятната безизходица в продължаващата, но необявена Трета световна война е на път да приключи, съгласни са множество източници. Това е така, защото колективният Запад е на път да се изправи пред катастрофален системен провал, ако събитията продължат по сегашния си курс.

Въпросът сега е: ще се опита ли хазарската мафия да се предаде или планират нова офанзива, водена от робския африкански папа, вероятно включваща фалшива извънземна инвазия?

Най-големият знак, че предстои нещо голямо, е това съобщение от Ватикана:

Светият престол и институциите, свързани със Светия престол, които са притежатели на финансови активи и ликвидност, под каквато и форма да се държат, във финансови институции, различни от IOR, трябва да информират IOR и да му ги прехвърлят възможно най-скоро в рамките на 30 дни от 1 септември 2022 г.

[A1] (RESCRIPTUM EX AUDIENTIA SS.MI: Рескрипт на Светия отец Франциск относно Инструкциите за администрирането и управлението на финансовите активи и ликвидността на Светия престол и на институциите, свързани със Светия престол)

Това изглежда е сигнал за края на контрола на Ротшилд и други хазарски мафиотски семейства върху тази институция. Това е историческо, тъй като те са били частни банкери на Ватикана поне от 19 век.

Това също е изключително важно, защото почти всички така наречени „световни лидери“, които се появяват в ООН, получават сметка във Ватиканската банка, когато поемат властта. След това на лидерите се казва „добре дошли в клуба на богатите. Вие сте свободни да използвате тези пари както желаете, но ако не ни се подчините, ние ще ви убием.“

Сега се оказва, че целият кошмар с Covid включва използването на изкуствено създадена „пандемия“ за изпиране на над 1 трилион долара смешни пари от БФР в световната икономика. Това беше направено чрез подкупване на правителствени лидери с пари от Световната банка, МВФ и т.н., за да се присъединят към опита на ХМ за създаване на тоталитарно световно правителство. По-малките лидери получиха дялове в компании за ваксини, в маските и дезинфектанти за ръце и др., за да се присъединят към хорото.

Освен това много лидери, които отказаха да се присъединят, като президента на Танзания, бяха убити или отстранени.

Това сега избухва в лицата на хазарските мафиоти, тъй като страничните ефекти от ваксините и научните изследвания разкриват цялата „пандемия“ като едно от най-големите военни престъпления в световната история.

Това заглавие е типично за това, което сега започва да доминира дори в корпоративните новини за „пандемията“:

„Адвокатите на осведомителите от Pfizer казват, че компанията може да носи отговорност за щети от $3,3 ТРИЛИОНА.“

[A2] ()

Сега, когато страхът от фалит, затвор или екзекуция тежи повече в умовете на лидерите, отколкото изкушението за подкупи, възможността да се използва Covid за пране на смешни пари в световната икономика приключва.

Като отмъщение за „пандемичната“ атака, повечето от страните по света са още по-усърдни, като отказват да приемат всички форми на „пари“, създадени от нищото от хазарската мафия и контролирания от Ватикана Борд на Федералния резерв (БФР). Това е истинската причина, поради която контролираният от Ватикана колективен „Запад“ е изправен пред енергийна криза и неизбежен социален колапс.

Въпросът сега е дали хазарските мафиози, които контролират Ватикана, ще се опитат да преговарят за капитулация или ще удвоят усилията си с нова офанзива?

Ето защо всички погледи са насочени към голямото събиране на кардиналите в Рим тази седмица.

След като назначи над 20 нови кардинали (предимно от развиващите се страни) този уикенд, Франциск избра 83 от 132-ма кардинали, отговарящи на условията да изберат нов папа. Това е достатъчно за избор на нов папа.

[A3] ()

Наблюдатели от Ватикана отбелязват, че когато папата пътува до Акуила на 28 август, за да посети гробницата на Свети Целестин V (той се оттегли от папството през 1294 г. сл. Хр.), той каза, че като се отказа от властта, Целестин показа силата, която идва от смирението.

„В очите на хората смирените се възприемат като слаби и губещи, но в действителност те са истинските победители, защото те са единствените, които се доверяват напълно на Господ и знаят Неговата воля“, каза Франциск.

[A4] ()

Двудневната среща с кардиналите, която се провежда на 29 и 30 август, е единственият път през деветте години и половина на Франциск като папа (от март 2013 г. до днес), когато всички кардинали са се срещали и разговаряли по този начин, казва експертът по Ватикана д-р Робърт Мойнихан.

Според П3-масонски източници истинската цел на тази среща е

да подготви пътя за индивид, който те са определили да играе ролята на „Месия“. Папата планира да пътува до Северна Корея, Китай и Москва, за да се опита да убеди тези страни да подкрепят този план.

Други източници от П3 обаче казват, че папата ще подаде оставка, „защото не е направил достатъчно, за да спре педофилията“. Този втори сценарий е най-вероятно да доведе до „африкански папа“.

В това, което може да е знак за интриги на високо ниво, новият африкански папа, според слуховете, кардиналът от Гана Ричард Кууя Баауобр, на 63, се разболя при пристигането си в Италия в петък и прекара съботата в болницата.

[A5] ()

ХМ иска африкански робски папа, защото по-малко от една трета, или 58 от 193-те членове на ООН подписаха изявление миналата седмица, критикуващо Русия за Украйна. Подписаха само Запада и преките му сателити. Индия и Китай не подписаха, нито по-голямата част от Африка. Може би един африкански папа ще убеди повече африкански страни да подкрепят дневния ред на ХМ, казва източникът.

[A6] ()

Северна Корея, от своя страна, спря да работи с контролирания от ХМ Г-7, след като техният лидер Ким Чен Ун беше убит с електромагнитни оръжия на втората среща на върха между Ким и тогавашния президент на САЩ Доналд Тръмп през 2019 г., твърдят севернокорейски източници. Сестрата на Ким, Ким Хе Кюнг работи с алианса, за да свали от власт сегашното ръководство на ХМ на Г-7 и ООН и др., казват източниците.

Източници от руската ФСБ отбелязват, че Ватиканът се е свързал с Русия и Северна Корея относно посещение на папата в Казахстан, Донбас, Украйна и Русия в началото на 2023 г. Те спекулират, че визитата ще бъде за насърчаване на подкрепата за техния нов папа и възможен „Месия“. Въпреки това многократните публични изявления на руските лидери ясно показват, че те повече няма да приемат водения от Запада еднополюсен свят, дори и номинално да поставят начело марионетка от третия свят.

Източници на Обществото на Белия Дракон казват, че Русия, Северна Корея, Африка и други региони са научили урока си за „къщата с чернокожите роби“ с Барак Обама и няма да бъдат заблудени отново от подобен ход.

Между другото, според източници от ФСБ, украинският конфликт „е война между олигарси за ресурси като пшенични полета, петрол, въглища, минерали, електроцентрали и т.н.“ Тази война е от полза за Европа, „защото те сега имат евтини работници от Украйна, да не говорим за 7 милиона бели хора, за да балансират мюсюлманите“, казват те.

ФСБ също твърди, че генетично подобрени и „супер войници-киборги“ се тестват от Запада в Украйна.

[A7] ()

Във всеки случай умните оръжия, супервойниците и др. няма да спрат нито руската артилерия, нито световния икономически бойкот срещу ХМ и техните правителства, контролирани от смешните пари. Събитията все още вървят към пълен икономически колапс в САЩ и Западна Европа тази есен и зима.

Ситуацията достигна точката, в която над 20 милиона домакинства – или около 1 от 6 американски домове – изостават със сметките си за електроенергия. Това е така, защото цените на електроенергията са се повишили с близо 50% в сравнение с миналата година.

[A8] ()

И все пак тази ситуация бледнее в сравнение с повишенията на цените, пред които са изправени европейските потребители. Например „Енергийният регулатор на Обединеното кралство вдигна горната граница на цените на енергията с 80% до £3549 от 1 октомври (от £1971), като добави предупреждението, че цените могат да станат „значително по-лоши“ през 2023 г.“, казва Бас ван Гефен, старши макро-стратег в Rabobank.

[A9] ()

Ситуацията е такава, че три четвърти от британските кръчми не очакват да оцелеят през зимата.

[A10] ()

Ето защо правителството на Обединеното кралство говори за спасяване в стил Covid за сметките за енергия, за да избегне гражданските вълнения. Проблемът е, че печатането на смешните пари няма да напълни петролните танкери, така че тези спасителни мерки ще предизвикат само инфлация.

[A11] ()

Ситуацията в други западноевропейски страни е по-лоша, както показва тази история от Полша:

„В Полша, където въглищата са цар, собствениците на жилища се редят на опашки с дни, за да купят гориво“

[A12] ()

Народният гняв е в точката, в която измамно поставените лидери като Джъстин Кастро, Джо Байдън, Еманюел Макрон и германският канцлер Олаф Шолц не могат да се появят публично, без да бъдат атакувани, освен на силно сценарирано фалшиво събитие. Ако се интересувате, моля, вижте как Шолц и Макрон бягат от тълпите миналата седмица като скорошни примери.

[V1] (Макрон във (френско-говорящия) Алжир)

[A13] (Това видео със Шолц е недостъпно)

Метеорологичните войни също изглежда се засилват в Европа, САЩ и Китай. Ето защо продължаваме да виждаме заглавия, които казват „веднъж на 500 години“ суша, наводнение и т.н.

[A14] (Очаква се добивите на царевица в Европа да паднат на фона на най-голямата суша от 500 години)

Като знак, че метеорологичната война може да се води между Китай и Запада, а не от двете срещу трета страна, контролираното от Рокфелер списание Foreign Affairs издаде тази завоалирана заплаха срещу Китай миналата седмица:

…задвижваните от водата прекъсвания, започващи в Китай, бързо биха отекнали в пазарите на храни, енергия и материали по целия свят, и биха създали икономически и политически сътресения години напред.

[A15] ()

В допълнение към продължаващия конфликт Изток/Запад, има и признаци на засилени вътрешни борби на Запад, докато се задава смяна на режима.

Например, френската марионетка на Ротшилд Еманюел Макрон казва, че Франция и Великобритания може да се насочат към „сериозни проблеми“, след като Лиз Тръс каза на предпоследните сблъсъци на ръководството на консерваторите, че „журито все още не е решило“ дали френският президент е „приятел или враг“.

[A16] ()

Междувременно в САЩ американският президент Доналд „Тръмп може да се готви за конституционно предизвикателство срещу цялата разузнавателна мрежа“, според източници от ЦРУ на високо ниво.

Същите източници казват, че „Алиансът на белите шапки работи с Върховния съд. Сега Съдът следва Конституцията. Главният съдия Робъртс работи с Алианса. Беше поставен пред: или да работа с Алианса, или да бъде съден и екзекутиран за участието си в убийството на съдията Антонин Скалия през 2016 г.

[V2] (Стийв Банън говори)

В Канада MI6 каза на автора, че той не е необходимо да предприема действия срещу комунистическия (ХМ) предател Джъстин Кастро, защото „Канада падна и е насечена, ще дойде нов растеж“. Те казаха, че промените в Канада се координират с тези в САЩ и другаде и че белите шапки контролират.

Аналният Шваб и Трю Кастро

Вероятно затова има и нарастващи признаци, че отчаяната ХМ планира някаква космическа опера, която да замени „пандемията“ като начин за пране на пари. Космическият телескоп Webb (Уеб) и разговорите за нова лунна мисия на НАСА са примери за продължаващите опити за използване на „космоса“ за пране на пари.

[A17] ()

Гледайте на живо как НАСА изстрелва новата си мегаракета за 50 милиарда долара.

[A18] ()

Телескопът Webb вече предизвиква нещата, които астрономите смятат, че знаят

[A19] ()

Източници от Пентагона потвърждават, че това са просто опити на НАСА (NASA, Not A Space Agency = некосмическа агенция) да пере пари.

Източник от ЦРУ описва ситуацията по следния начин:

По мое скромно мнение ХМ наистина настоява за сценарий като Проекта Синият Лъч преди междинните срокове. Спомнете си какво Вернер фон Браун каза че ще бъде последният епизод: „фалшивото извънземно нашествие“. Какво идеално извинение за забавяне на междинните избори. Докато медиите, контролирани от СМИ, крещят – „Ние сме атакувани от извънземни“.

Това заглавие

Конгресът признава, че НЛО не са „произведени от човека“, и казва, че „заплахите“ се увеличават „експоненциално“

[A20] ()

е най-новият публичен знак, че ХМ ще опита своето отдавна планирано „извънземно нашествие“.

И така, с тази забележка, още веднъж тази седмица ще завършим с най-новите доказателства, че проектът Синият Лъч е в ход.

1. Върви битка в стил „Междузвездни войни“. [V3]

2. UAP (Неидентифициран въздушен феномен) от друг свят. [V4]

3. Флот от звездни кораби над Китай. [V5]

4. Дрон отвъд този свят. [V6]

Помолихме нашите източници от тайната космическата програма (ТКП) да докажат, че това е истинско, като изпратят антигравитационно устройство на автора, но досега всичко, което получаваме, са видеоклипове и наблюдения на небето.

Може би тази есен ние, обитателите на земната повърхност най-накрая ще получим дългоочакваното „разкритие“.

https://bgprevedi.com/something-big-coming-as-summer-deadlock-ends-25842-2/

 

Предишна статия

7 закона на кармата, за да не ги отработвате по-късно!

Следваща статия

Какво се случи по Света на 29 август 2022 година?

Други интересни