Какво се случи по Света на 29 август 2022 година?

Автор: Няма коментари Сподели:
IRS, FBI, DOJ, D-емократите. Отдясно знакът гласи „Блатото“

187-ят ден от странната война в Украйна

… или може би по-скоро от Третата световна

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Официална сводка на МнО на РФ, 13:00, без превод

Отделно


Михаил Онуфриенко, 13:00, без превод

Дневна сводка

Отделно


Подозрителни наблюдатели

Близо до изригване от клас X | слънчево влияние върху сърцето | климатът и изместването на полюсите

Авто-превод

Отделно


Саня от Флорида, 19:42

Към Херсон

Авто-превод

Отделно


Юри Подоляка, 21:00, без превод

„Курската битка“ близо до Херсон – Ден 1 (29.08.22): огромни загуби на ВСУ в северната част на Херсонската област

Отделно


Антифа се показа на „подходящо за семейството“ драг-шоу с автомати AR-15

Пилешки вратове на Антифа, покрити със ски-маски, се появиха, за да „защитят“ драг-шоу, рекламирано като „приятелско за деца“ в Тексас миналия уикенд, като стояха наоколо, опитвайки се да изглеждат твърди с AR-15.

Драг събитието, което се проведе в Anderson Distillery and Grill в Роанок, Тексас, беше посрещнато с протести от местните жители, включително групата Protect Texas Kids.

В отговор въоръжена фракция на Антифа се опита да сплаши протестиращите:


CDC тихомълком изтри раздела, който твърди, че „иРНК и шиповият протеин не издържат дълго в тялото“

CDC

Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) тихомълком изтриха ключов раздел от текста на уебсайта си, посветен на насърчаването на хората да се ваксинират, който твърди, че „иРНК и шиповият протеин не издържат дълго в тялото“.

Останалата част от изтрития текст от уебсайта на CDC гласи следното: „Нашите клетки разграждат иРНК от тези ваксини и се отърват от нея в рамките на няколко дни след ваксинацията. Учените смятат, че пиковият протеин, подобно на други протеини, които тялото ни създава, може да остане в тялото до няколко седмици.


Рокфелер влага милиони в психологически изследвания, за да създаде по-убедителни разкази за Covid

Фондация Рокфелер разкри, че налива милиони долари в „Проекта Меркурий“, изследователска програма за поведенчески науки, която се стреми да разбере защо огромен брой хора по света отказват да се подложат на ваксинации срещу Covid-19.

Рокфелер частично или изцяло създадоха (и все още доминират) Организацията на обединените нации, Световната здравна организация, Съвета за международни отношения, Тристранната комисия, Планирано родителство и много, много други организации, които или управляват света, или влияят на културата до голяма степен.

Сега, в зашеметяващо признание, че разпространението на ваксината не е вървяло по план, финансираното от Рокфелер изследване изглежда е предназначено да използва поведенческа психология, за да създаде по-ефективна пропаганда за излъчване към масите.

Проектът Меркурий е колектив от поведенчески учени, създаден от Съвета за изследване на социалните науки (SSRC), група с нестопанска цел, която получава огромно финансиране от глобалистки организации и правителства. Обявените цели на проекта са умишлено неконкретни, използвайки двусмислен език и неясни изявления на мисията. Изглежда обаче, че методологията е фокусирана върху използването на поведенческа психология и елементи на масовата психология, за да се разбере глобалната съпротива срещу последните усилия за подчиняване на Covid.


На британската полиция й е казано да третира репортерите като „престъпници и екстремисти“

police

Беше открито, че ръководството на тайната полиция призовава служителите да третират журналистите като престъпници и „екстремистки групи“.

https://bgprevedi.com/29-08-2022-25831-2/

Предишна статия

Предстои нещо голямо с края на лятната безизходица…

Следваща статия

Яков Кедми 28.08.2022 – Путин что-то будет предпринимать?

Други интересни