ПРИМИТИВНО И НАГЛО МАНИПУЛИРАНЕ НА ФАКТИТЕ!

Автор: Няма коментари Сподели:

Кирето, Асенчо и копи-пейст партията им, заедно с некъпаните, продължават да повтарят, че ние спазваме договора с Газпром, но те го нарушават, защото не приемат плащане по стария начин. Не можело руснаците да променят договора за начина на плащане, въпреки че те не променят цената.

Това е удивително примитивно или нагло манипулиране на фактите. До 24 февруари Гозпром спазваше стриктно графика на доставките за цяла Европа.

Още първите санкции включваха замразяване на платените за този газ пари. Плащанията бяха в западни банки, откраднаха парите на Газпром без да им мигне окото.

И сега какво очакват нашите жизнерадостни примитиви?

Руснаците да не променят начина на плащане, така че да не подаряват повече ресурси на бандата, която ги ограби.

Ние подкрепихме санкциите. Това приятелски жест ли беше. Тогава защо се чудят и се маят, че сме в списъка на неприятелските държави. Да не говорим за въоръжаването на Украйна, най-вече със снаряди и мини.

Никакво нарушение на договора няма от руска страна и ще си платим на арбитража. Защото в условията на договора не е залегнало да подаряват газ на неприятелските държави.

Разбра ли Кире, или е прекалено сложно за затруднения в мисленето. Или моралът, който казва: Не лъжи!

                                                                    Богомил Бонев                      https://afera.bg/

Ришельо – сивия кардинал на Франция

Още преди години казах да бойкотираме изборите, защото всичко това, наречено демокрация е лъжа, нагла и подла лъжа!
След това – никакви плащания на данъци, такси и глоби, тези престъпници политиците на кормилото на държавата, която отдавна я няма жива, си вземат всичко от нас с ДДС и АКЦИЗИ, да не говорим, че от 44 години трудов стаж ми изчезнаха 25 години, подарени незнайно как на две братски държави.
Всичко е ясно – кражби, лъжи и манипулации на общественото мнение, пълна илюзия в Матрицата на престъпната политическа Секта – в целия Свят!
Който разбрал, чудесно, който не разбира – да продължава сладкия си сън в тази Илюзия!

https://afera.bg/

Предишна статия

Най-големият исторически парк на Балканите

Следваща статия

НАМЕРЕТЕ ВРЕМЕ ДА БЪДЕТЕ В КАЗАНЛЪК! Празници в долината на Тракийските царе!

Други интересни