Продължението на Падането на Кабала – Част 5

Автор: Няма коментари Сподели:

 

https://www.bitchute.com/video/WyPdQmLaCfCh/


ПЪЛЕН ТЕКСТ:

В предишните части разкрихме Кабала и техните зли планове, както е посочено в техните убийствени Протоколи на Цион. Ами този ден и епоха? Постигнали ли са всъщност целта си за световно господство?

Позволете ми да ви заведа на екскурзия до Джорджия, САЩ. На един хълм в окръг Елбърт има гранитен паметник, наречен Пътеводителите на Джорджия. Построен през 1980, паметникът е забулен в мистерия. Той е поръчан от човек, който използва псевдонима R.C. Christian. Той плати значителна цена, но настоя да остане анонимен. Паметникът се състои от 4 масивни стоящи камъка, един плочен камък в горната част, носен от колона, плюс един обяснителен камък. Две неща са завладяващи. На първо място, паметникът е астрономически часовник и календар, фокусиран върху слънцето, луната, равноденствията и слънцестоенията. В един от камъните е пробита дупка, през която може да се види Полярната звезда.

На второ място, камъните съдържат текст, информация за бъдещата земя и ерата на разума. Написана е на осем съвременни езика (английски, испански, суахили, хинди, иврит, арабски, китайски и руски), а около горния камък е изписано по-кратко съобщение на четири древни езика (вавилонски, класически гръцки, санскрит и древно-египетски). Това … е съобщението:

  • Поддържайте човечеството под 500 милиона в постоянен баланс с природата.
  • Насочвайте възпроизвеждането разумно – подобрявайки годността и разнообразието.
  • Обединете човечеството с нов жив език.
  • Управлявайте страстта – вярата – традицията – и всички неща с умерен разум.
  • Защитете хората и нациите с честни закони и справедливи съдилища.
  • Нека всички държави да управляват вътрешно чрез разрешаване на външните спорове в световен съд.
  • Избягвайте дребните закони и безполезните служители.
  • Балансирайте личните права със социалните задължения.
  • Наградете истината – красотата – любовта – търсейки хармония с безкрайното.
  • Не бъдете рак на Земята – Оставете място за природата – Оставете място за природата.

Накратко: контрол на населението, унищожаване на голяма част от населението, специфично възпроизвеждане чрез евгеника, един език, един закон, един световен съд, социалните задължения са над личните права, разумът е над страстта, наградете Истината … чия истина? И природата е над човешката раса … ракът на земята. И … да не забравяме: това, което те наричат епоха на разума, НЕ епоха на любовта, НЕ епоха на състрадание, НЕ епоха на изобилие за всички. Хмммм …

Очевидно този паметник не може да бъде измама. В крайна сметка просто стои там. И така, какво гледаме? Кой на земята беше мистериозният господин Кристиан, който беше готов да плати толкова много пари за нещо толкова сложно и противоречиво?

Струва ни се, че Пътеводителите на Джорджия отлично демонстрират целта на Кабала, Протоколите на Цион и начина, по който те се опитват да скрият истинските си намерения … чрез нетърпеливо-доверчивия термин устойчивост.

И така … какво виждаме днес в нашия свят, което е отражение на тези насоки, тези цели?

Влезте … в ООН. Смятан от мнозинството от хората за прекрасна институция, ООН е основана веднага след Втората световна война, през октомври 1945 г. Официално ООН е създадена, за да поддържа мира и сигурността в световен мащаб и да развива отношения и сътрудничество между нациите. Техните Сини каски се свързват от мнозина със защитата на хората. Те се наричат миротворци …

Е … това е едната страна на медала. Другата страна показва съвсем различна картина. Картина, в която целта на ООН е Нов световен ред. Единно световно правителство, насърчавано от Учените старейшини на Цион. Това доказан факт ли е? Да. През 2008 г. ООН действително създаде свой собствен проект за Нов Световен Ред (Водени от внука на Нелсън Мандела, Ндаба Мандела и бившия ЦРУ Хайме Илиен).

Според силно влиятелни хора като президентите Буш Ст. и Мл. и Горбачов, Новият световен ред трябва да се основава на принципа на колективната сигурност. И точно там влиза ООН. Сините каски на ООН могат законно да се намесят, когато ООН вярва, че дадена държава представлява опасност за колективната сигурност. Те могат законно да изпратят армия и да атакуват тази страна. Както направиха в Корейската война през 1950 г. и отново в Персийския залив през 1990 г. Или могат законно да изпращат военни мисии в държава, като в Сиера Леоне от 1999 до 2006 г. Армията на ООН включва 70 000 войници от различни страни.

Добро или лошо е това нещо? Е, нека го кажем така: ако приемем, че намерението е добро, резултатът често е лош. Всъщност ужасно, дори шокиращо ужасяващо. Сега разбираме, че на много хора ще им е много трудно да осъзнаят, че организации като ООН и неговата СЗО НЕ са доброкачествените образувания, за които се твърди, че са. Ние разбираме нивото на когнитивния дисонанс, на отричането, което можем да предизвикаме. Но е наложително да се осъзнае, че и ООН, и СЗО са машини на Кабала в основата си. Те се крият зад фасадата на красотата, но не правете грешка, зад маските си тези същества са чудовища.

И така, за да се справим с мита за миротворците, ето някои факти, които всеки трябва да знае.

ООН се занимава със SEA – сексуална експлоатация и насилие – от десетилетия. Има безброй съобщения за сексуално насилие, изнасилвания, трафик на жени и деца. Когато през 1993 г. в Камбоджа бяха разположени пазителите на мира на ООН, броят на проститутките се увеличи от 6000 на над 25 000 само през тази година. Широкото използване на проститутки включва насилствено сексуално насилие над момичета.

ООН говори за проститутки …

Жените и момичетата, които са били трафикирани и изнасилени, не са проститутки. Те са жертви на трафик на хора / деца и изнасилвания.

Моля, оставете това да потъне …

Отговорът на ООН беше троен: ръководителят на мисията заяви, че не е достатъчно важно да се проследи и че „момчетата ще бъдат момчета“; ръководството на мисията съветва миротворците да не носят униформи, когато посещават проститутки или паркират превозни средства на ООН директно отвън; и допълнително 800 000 презервативи бяха изпратени в Камбоджа, за да се предотврати разпространението на ХИВ.

Ами добре … 1993 г., това е отдавна. Добре … Две години по-късно, през 1995 г., в Босна и Херцеговина се появиха доказателства, че жени и момичета са били трафикирани, за да работят като секс роби за персонала на ООН, а по-късно, че персоналът е съучастник в секс-трафика.

Рома-децата са тренирани за секс-сервис.

Обаче минаха 6 години, преди ООН да излезе с изявление и то само поради нарастващото обществено внимание. Официалното разследване по този въпрос отчете очевидно нежелание на ООН да признае участието на миротворците в трафика. Резултатът? ООН преследва ли някой от насилниците и трафикантите? Не. ООН пренаписа дефиницията на „трафик“, като го направи по-малко тежко престъпление съгласно международното право и не осигури адекватна защита на жертвите.

Малко след това независими консултанти алармираха, че служителите на ООН и неправителствените организации (НПО) злоупотребяват и експлоатират местни жени и момичета в бежанските лагери в Гвинея, Либерия и Сиера Леоне. Според разследване на OIOS (Служба за вътрешен надзор) през 2001 г., SEA е най-често срещаната. Примери? Сексуалните отношения между граждански служител на ООН и 17-годишен бежанец в замяна на училищни такси, жестокото изнасилване на момичета от служители на НПО, изнасилването на момчета от Сините каски в Сиера Леоне, размяната на секс за храна от служители на НПО и отказ на международния персонал да поеме отговорност за децата, родени от местните жени.

От опортюнистично сексуално малтретиране, транзакционен секс и мрежова сексуална експлоатация до планирани, садистични нападения … 2015, Централноафриканска република: две момичета на 14 и 18 години бяха изнасилени от въоръжени миротворци на MINUSCA близо до тяхната база. 18-годишната бе поискала малко храна, 14-годишната просто беше минала покрай базата. Същата година, същата държава: бездомни и гладуващи момчета на възраст от 8 до 15 години бяха многократно изнасилени от 26 миротворци на ООН. И … миротворците на ООН случайно застреляха и убиха 16-годишно момче и баща му и изнасилиха 12-годишно момиче. 2016: бяха разследвани над 108 допълнителни случая, включително сексуално насилие над 98 момичета от международните миротворци.

Списъкът със сексуална експлоатация и злоупотреби е безкраен … Във всяка една държава, от Хаити и Сомалия до Руанда и Либерия (където 58 000 жени и момичета са били изнасилени през първите 9 години на UNMIL, повече от 75% от персонала на ООН), от Източен Тимор до Сараево, Босна (където италианските миротворци ръководеха детски проституционни пръстени точно в казармите си), Сините каски оставиха следа от насилие и травма. Както един от официалните доклади толкова фрапиращо казва: „Много части на света, в които беше ООН, изпадаха в хаос, ако не и ад и може би със съдействието на ООН“. Имаше много разследвания, но едва ли някой от призналите престъпленията си извършители е бил преследван. Нека това да потъне …

Дори наскоро ООН отново беше свързана с трафика на деца и малтретирането на деца, когато канадският магнат на ООН Питър Далглиш (62) беше хванат да злоупотребява с 2 млади момчета в Непал. Осъден бе на 9 години затвор. До ареста си през 2019 г. Далглиш беше представен като светец, закрилник на децата. Той беше представител на страната за ООН-Хабитат в Афганистан. Той наистина се занимаваше с деца, дори създаде Street Kids International, за да помага на бездомни деца. Какъв светец. Каква голяма загуба за нашите деца …

О, и ООН има повече неща. Спомняте ли си войната в бившата Югославия от 1992 до 1995 г.? През юли 1995 г. ООН не успя да защити така наречената „зона за спасяване“ в анклава Сребреница (в долината на Дрина в североизточна Босна).

Вместо да защити босненския народ, който е избягал там, Холандският борд на ООН не направи нищо. Нищо не можеха да направят. Те също са били предадени от най-високо ниво. 8 372 босненски мъже и момчета бяха отделени от семействата си една нощ и бяха изклани от сръбските въоръжени сили.

В тази безполезна война бяха избити над 100 000 души, предимно босненци. Между 30 и 50 000 босненски жени, деца и възрастни са били изнасилени и депортирани. Официалният статут на „геноцид“ не е признат съгласно международното право чак до 2004 г.

И така … обратно към официалната мисия на ООН, да превърне този свят в по-добро място. Това е подчертано от Римския клуб, група от 100 влиятелни мъже и жени, създадена през 1968 г. от – между другите – Дейвид Рокфелер в неговото частно имение близо до Рим. Частен клуб, представящ се като мозъчен тръст, осигуряващ предложения за ООН. Неговата цел? Да обсъди загрижеността си за бъдещето на планетата Земя, да излезе с решения и да призове правителствата по света да действат по тези решения.

През 1972: „Ограничения за растеж“ е публикуван. Първият документ на Римския клуб по проблемите на човечеството, последван от Първата глобална революция през 1991 г., в която човечеството е посочено като основният проблем на цялата мизерия в света:

„Нуждаейки се от общ враг, срещу когото можем да се обединим, решихме, че замърсяването, глобалното затопляне, недостигът на вода, гладът и т.н. са перфектни. Това са заплахи, срещу които трябва да се изправим заедно. Но ние не бива да попадаме в капана на погрешното приемане на симптомите за причини. Всички тези опасности са причинени от човешката намеса в природните процеси и само чрез променените нагласи и поведения те могат да бъдат преодолени. Истинският враг е самото човечество“.

Това, приятели мои, беше основата на всичко, което предстоеше да се разгърне: човечеството като причина за всички проблеми … ООН беше възхитена от Римския клуб; тя беше основала Световната комисия по околна среда и развитие през 1983 г. и паралелите със заключенията от изследователската работа „Първата глобална революция“ бяха очевидни. Отсега нататък устойчивостта беше вълшебната дума на Кабала!

И така, през 1992 г. в Рио де Жанейро, Бразилия се проведе първата конференция на ООН по околната среда и развитието (UNCED) или „Среща на върха на Земята“, където беше разработена и приета първата програма за околната среда и развитиета, известна още като Програма (Агенда) 21.

21 означава 21-ви век, когато всички поставени цели трябваше да бъдат изпълнени.

178 правителства се съгласиха и подписаха споразумението.

На срещата на върха за устойчиво развитие на ООН през 2015 беше представена Агенда 2030: разширената версия на Агенда 21. Към първоначалната програма бяха добавени още единадесет цели, всички насочени към бъдещето на нашата планета и човешката раса. Всички насочени към устойчивостта. До момента участват 193 държави. Знаете ли колко страни има по света? Само още 2: 195. Единствените 2, които се наричат „държави наблюдатели“, са Ватикана и Палестина.

Агенда 2030 съдържа 91 параграфа. Параграф 59 очертава 17 „Цели за устойчиво развитие“ (ЦУР), има 169 цели и 232 показателя. Това го прави доста сух документ за смилане. Но ние го прочетохме и … бяхме впечатлени. Впечатлени от нивото на хитрост и остроумие, с които е събрано заедно нещо толкова зло, привидно доброкачествено! Използвайки сложни фрази, в които думи като мир, равенство, безопасност и сигурност се повтарят често, читателят всъщност остава с добро, положително чувство!

Ще ви покажем 17-те ЦУР-а в следващия слайд, не се колебайте да поставите видеото на пауза и да видите добре. Ние обаче ще продължим бързо, тъй като искаме да посочим къде нещата се объркват, а НЕ там, където нещата изглеждат добре.

Цели за устойчиво развитие:

  1. Край на бедността във всичките й форми навсякъде
  2. Край на глада, постигане на продоволствена сигурност и подобрено хранене и насърчаване на устойчиво земеделие
  3. Осигурете здравословен живот и насърчете благосъстоянието на всички на всяка възраст
  4. Гарантиране на приобщаващо и справедливо качествено образование и насърчаване на възможностите за учене през целия живот за всички
  5. Постигане на равенство между половете и овластяване на всички жени и момичета
  6. Осигуряване на достъпност и устойчиво управление на водата и канализацията за всички
  7. Осигурете достъп до достъпна, надеждна, устойчива и модерна енергия за всички
  8. Насърчаване на достъпен, приобщаващ и устойчив икономически растеж, пълна и продуктивна заетост и достойна работа за всички
  9. Изграждане на гъвкава инфраструктура, насърчаване на приобщаваща и устойчива индустриализация и насърчаване на иновациите
  10. Намаляване на неравенството в и между страните
  11. Направете градовете и населените места приобщаващи, безопасни, устойчиви и достъпни
  12. Осигуряване на устойчиви модели на потребление и производство
  13. Предприемете спешни действия за борба с изменението на климата и неговото въздействие
  14. Запазване и устойчиво използване на океаните, моретата и морските ресурси за устойчиво развитие
  15. Защита, възстановяване и насърчаване на устойчивото използване на сухоземните екосистеми, устойчиво управление на горите, борба с опустиняването и спиране на обратната деградация на земята и спиране на загубата на биологичното разнообразие
  16. Насърчаване на мирни и приобщаващи общества за устойчиво развитие, осигуряване на достъп до правосъдие за всички и изграждане на ефективни, отговорни и приобщаващи институции на всички нива
  17. Укрепване на средствата за изпълнение и съживяване на глобалното партньорство за устойчиво развитие

Нека си го кажем. Тези цели НЕ са осъществими. Римският клуб и ООН могат да използват толкова красиви думи, колкото могат да измислят, но как така ще постигнат тези 17 цели? Като поискат от вас и мен да платим повече данъци? Помислете за това … цел 1: „Прекратяване на бедността във всички форми навсякъде“. Наистина ли? Как? Думата устойчиво се използва 10 пъти! Защо? Да хвърлим приказен прах в очите си, за да не виждаме, така че с желание да плащаме повече данъци? И още данъци? И още? Така че светът ще бъде спасен от нас, ракът на земята? Тези 17 цели просто не звучат. Няма логика. Вземете цел 7: „Осигурете достъп до достъпна, надеждна, устойчива и модерна енергия за всички”. Как? Ще дадат ли накрая подтисканата безплатна енергия на нулевата точка на Никола Тесла на хората? Наистина ли?

Истинската причина, поради която тези цели бяха събрани, е да стигнем до заключението, че те никога не могат да бъдат постигнати, докато всички участващи страни в света и всички техни правителства комуникират помежду си. Това твърде много време, твърде много пари се губят поради безкрайни срещи. Обзалагам се, че следващата стъпка ще бъде обявяването, че 17-те цели за устойчиво развитие могат да бъдат постигнати само с ЕДИННО СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО. Страните ще трябва да се откажат от суверенитета си, за да спасят света! Запомнете думите ми …

Същността на цялата Агенда 2030 е социалистическо-комунистическа. Тя описва равно разпределение на стоките и парите, което звучи чудесно, но което всъщност означава, че богатите страни трябва да споделят богатството си с бедните страни. Тези бедни страни обикновено се управляват от силно корумпирани узурпатори, диктатори, като Кениата от Кения и Обианг от Папуа Нова Гвинея, или Си Дзинпин от Китай. Ще споделят ли богатството си, кръвта си с хората си? Това звучи като прекрасен начин да се отървем от бедността веднъж завинаги ?! Всички ще бъдат богати за частица от секундата! Искам да кажа, нека вземем всички пари от тези корумпирани правителства, да ги добавим към огромното богатство на Ротшилдови, Рокфелерите, както на британското, така и на холандското кралско семейство, и разбира се, на Ватикана. Нека преразпределим това богатство сред световното население! Боже, каква прекрасна идея е да се сложи край на бедността веднъж завинаги!

Да, ама … не. Хората ще споделят с хората. Така че в моя случай холандският данъкоплатец ще трябва да плаща и да споделя с бедните хора в, в този пример, Нова Гвинея. Сега, не ме разбирайте погрешно. Аз съм ЗА споделяне, абсолютно! Но НЕ според плановете на ООН, където корумпираните, злокачествени правителства остават незасегнати. Прочетете параграфите, целите и показателите на Агенда 2030, прочетете ги добре и ще видите, че хората ще кървят. Не правителствата.

Винаги, когато правителствата говорят за равенство, можете да бъдете сигурни, че е включен комунизмът. И дори не го крият. Най-добрите глобалисти като бившия шеф на НАТО Хавиер Солана, социалист, открито празнуват плана като следващия „Голям скок напред“ – да, това е старият лозунг на Китайската комунистическа партия.

И не е ли странно, че веднага, почти всяка държава в света реши да участва и да работи заедно? Всеки диктатор на всяко корумпирано правителство, който все още имаше кръв на ръцете си от невинни цивилни жертви, подписа Агенда 21 и по-късно Агенда 2030. Държави, които от години воюваха помежду си, като например Етиопия и Еритрея, сега внезапно си стиснаха ръцете, усмихнаха се пред камерите и решиха да забравят за войните си срещу наркотиците, оръжията и трафика на хора, само за да се съсредоточат върху важността на един по-добър свят? Или на устойчивостта? Шегувате ли се??? Какво, по дяволите, гледаме тук?

Колко ще струва въвеждането на Агенда 2030, така или иначе? Според ООН и потвърденото от Световната банка в изявление от 2015 г. – между 3 и 5 трилиона долара годишно!

Това са 12 нули !!! 5.000.000.000.000 долара ЗА ГОДИНА! Откъде, по дяволите, ООН ще вземе тези пари?

Всички тези нули ще бъдат събрани от данъкоплатците. От теб и мен. Ето какво е решението на ООН: в момента, в който се роди бебето, това бебе има въглероден отпечатък. И от момента, в който се е родило, това бебе ще трябва да плати! Това са буквалните думи на ООН. Не е ли блестящо?

Срамът и вината, които се възлагат върху теб и мен, боже мой. Агенди 21 и 2030 г., Римският клуб, ООН … всички те твърдят, че ние, хората, сме виновни за мизерията в света, от бедността до неравенството, от глада до изчерпването на ресурсите на планетата.

https://bgprevedi.com/sequel-fall-cabal-5/

Предишна статия

ОТНОСНО СКУДОУМНОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА НЯКОИ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА “3 МАРТ’, КАТО НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

Следваща статия

Явно това ни е кармата!

Други интересни