ОТНОСНО СКУДОУМНОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА НЯКОИ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА “3 МАРТ’, КАТО НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

Автор: Няма коментари Сподели:
“Който владее Балканите и България владее света.” ( Збигнев Бжежински, Франсоа Митеран, Джорш Буш баща )
Днес България е свободна само на думи!
Днес България е една шахматна дъска, на която “Великите сили” и “Кукловоди” разиграват, назначените си марионетки в Българския парламент!
Днес нашият народ е омаломощен повече от всякога! Планът на външните лобита се развива със страшна сила и коренното бългорско население се замества насилствено с пришълци, слуги на външни лобита!
Една страшна заплаха България да престане да има българско население, като мнозинство. Не помните ли насилственото изселване на цяла Северозападна България през 19 в. от Имперска руска политика и заселването на малограмотни и неграмотни други племена!
Отново опит българския народ да бъде унищожен. Не помните ли планът на Англия, САЩ и СССР през 70 – те годиви на 20 – ти век – “Възродителен процес” – да бъде подменено българското население в извечно българския родопски край, с цел създаване на изкуствени нови помашка и турска републики – за да се късат части от българската земя!
И днес е същото!
Добруджанския край, македонския край, тракийския край се продават и подараяват на чужди “инвеститори”. Още една цел на “Великите” е да откъснат Западна България тотално и да я подарят на изкуствената държава Македония.
Контролирани пешки в българския парламент предложиха “3 март 1878 г.” да бъде премахнат, като национален празник!
На мислещите и образовани българи им е ясно, че тази заповед идва и отвъд Атлантическия океан!
Целта е една – подготвяне на почвата за създаване нови държавни формировяния на българска земя!
На Османската империя (днешна Турция ) още след Освобождението (3 март 1878) й е обещано отново българската земя да стане част от заграбените от османците балкански територии.
Днес това се забелязва с новите геополитически обстоятелства след 1980 г. и 2022 г – с Украйна – се готви същият сценарии да се разиграва от кукловодите върху България. За тази цел беше подготвено Обезличаването на българския народа чрез “нови” “ценности” от Западни сценарии (нехуманни, небългарски, нехристиянски – деградиране на нацията, чрез сриване на българския морал и нрави, и заместването им чрез дивашки западни “забавления” и “занимания”, откъсването на младите от българските корени и битие – целта е нашите млади хора да се окажат, като кукли във въздуха и да бъдат развявани в посоки, които ги унищожават и като личности). Затриването на паметта на българите, е бърз метод за елиминирането ни, като пречка за “новия” геополитически план.
Превръщането ни в една тълпа, едно безгръбначно и безпаметно, апатично население ще бъде може би край на съществуването ни, като най-древната нация в света!
В никакъв случай не трябва да се премахва 3 март, като национален парзник, защото в него се биха българи и нашите роднини ( русите, поляците, българите от Влашко и Молдова (“Ро/умъния”) и всички онези народи от състава на древнобългарската държава, която е започвала от Ботуша на Италия, та чак до нос Аляска. Независимо, че руско-османската войната(1878) е между Великите сили за надмощие над балканите, ние Българите отново се появяваме на картата на света!
Не забравяйте хилядите български и руски опълченци, загинали тук и стотици от тях, останали да живеят в България, за чието освобождиние обикновените руски войници са воювали честно!
Позволим ли да ни заличат… ще бъдем изучавани единствено по музеите и книгите.
Миналото има власт над бъдещето, само ако живее в настоящето!
                                                                                                          Публикация: Иван Тренев
Предишна статия

„БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ ОСВОБОДЕНА!“ РУСИЯ САМА ЩЕ СЕ СПАСИ И ЩЕ СПАСИ ЦЕЛИЯ СВЯТ!    

Следваща статия

Продължението на Падането на Кабала – Част 5

Други интересни