И с типичното си нагло украинско нахалство подчертават как били „над средната класа“ на България

Автор: Няма коментари Сподели:

 

Някаква председателка на нам си какъв съюз днес по ЦРУ-нова телевизия рекла, че украинските бежанци били далеч по-вече от средната класа на България и нямало да позволи да ги водят по държавни бази в Рибарица и Паничище.

„Измъчените“ украински бежанци, заради които умни, красиви, десносектанти и всякакви ПП жълтознаменца реваха, пищяха, лееха крокодилски сълзи и сополи, с грандиозното си уродливо нахалство ореваха орталъка, че не искали да ходят в планината, щото нямало МОЛ-ове, нямало аптеки и изобщо нямало хотели и море, което било много ползотворно за децата им.

Ай сиктир, бе!

Тия „клети“ „измъчени“ „страдалци“ им понасяло само морето и хотелите, както и лапачката на корем, и туровете по магазините. Щото много страдат. Направо се острадАха.

В сравнение с всички бежанци долазили до България, украинците ги носим на ръце като принцове, щото сме подай гъзец на идиотията наречена „синергия с дневния ред на САЩ“ и на сатанинските „евро атлантически ценности“. И щото, разбира се, ни управлява идиот, досущ като Зеленски. Слава кокаине!

В пика на нахлуването на “украинските“ мъченици във Варна пет дена не успявах да вляза в една банка, заради безумните опашки отвън на украинските „страдалци“. На всичкото отгоре размахваха фалшиви списъци с ред на опашката, който уж им били дали служители от банката. Четири дни се отказвах да им покажа нрава си, стискайки зъби, защото бях наясно, че при скандал естествено ще арестуват мен, защото МВР идиотията на Рашков пази първо украинците преди да се грижи за българите.

На петия не издържах. И слава Богу до мен застана още една храбра варненка. Влязохме вътре в банката и се разкрещяхме, че сме дългогодишни клиенти на банката и поискахме да видим кой е тоя служител, който прави тия списъци с приоритет за украинци. Оказа се, че изобщо няма такъв служител, нито списъци. Служителите на банката мънкаха притеснено и тихичко шепнеха: „Питате ли ни какво ни е на нас всеки ден…“

Е, не ги питахме. Влязохме и настояхме да бъдем обслужени незабавно.

Навън украинците ни ругаеха на блядь.

Пукнах се от яд, че не си бях облякла фланелката със знака „Z“.

Подай гъзец – това е българинът. Дундуркахме ги, сега реват, че не искали планина. И хабер нямат, че много българи искат да отидат да почиват в Рибарица, ама не им се получава, щото нямат пари.

И с типичното си нагло украинско нахалство подчертават как били „над средната класа“ на България.

Ами като сте НАД, вървете на м….. си, щях да кажа, ама хайде ще го кажа по-меко, вървете на Запад, бе! Разкарайте се от тука, ама Там няма да ви гледат като писани айца като тук и ще си плащате гяволъка.

А тия жълтознаменовци, които се посраха да се пъчат колко били „Слава Украине“, да си ги приберат всичките тия „измъчени“, дето не искали планина, по домовете си и да ги водят всеки ден на МОЛ.

Аре, ербаповци, че кафа и от вас, кафа и от управленците ви идиоти, кафа и от цялата тая „евро-атлантическа“ гмеж!

                                                                                  Веселина Томова                        

https://afera.bg/                       https://afera.bg/

Предишна статия

Давос и контрудар Штирлица… Профессор Игорь Панарин

Следваща статия

„Битка за Азия! Китай предизвика Америка и глобалистите! Русия, Китай и Индия срещу Запада!“

Други интересни