СМЪРТНАТА ПРИСЪДА на България (Костадин Костадинов)

Автор: Няма коментари Сподели:

https://www.youtube.com/watch?v=jVyuvIopbzw

С десетки цистерни за гориво, идващи от Русия, се сблъскват ежедневно жителите на североизточните градове на България. Това твърдят потребители в социалната мрежа Фейсбук, който споделят и снимки на един от складовете за гориво, намиращ се в района на град Бяла.

На кадрите се виждат тежкотоварни автомобили, пригодени за транспортиране на гориво, които се редят на опашка встрани от главния път.

Според живеещите в района тази гледка е ежедневна от повече от месец. Те се притесняват, че на фона на цената на горивата у нас, страната ни изнася петрол за чужбина и по точно за Киев.

В един от постовете по темата потребителят Иван Вълчев разкрива, че е видял 15 украински бензиновози пред държавния резерв на България. Снимките му са споделени над 1300 пъти, като има десетки коментари под тях.

ПИК установи, че няма в нито един от двата града Бяла – област Русе и област Варна, складове на държавния резерв. Най-вероятно става въпрос за частни рафинерии, които е напълно възможно да изнасят гориво за Украйна.

Въпреки това в социалните мрежи се усеща масово недоволство от факта, че се изнася гориво извън страната на фона на високите цени и опасенията, че доставките на петрол от Русия също могат да спрат.

 7dnibulgaria.bg     https://varnanovini.bg/2022/04/29/kiro-si-podpisa-smurtnata-prisuda-ukraina/

Предишна статия

Етрополският манастир – Хилядолетната вяра на Българите! Скални светилища! Силата на словото!

Следваща статия

ГЕНЕРАЛ ШАМАНОВ – О КОНФЛИКТЕ НА УКРАИНЕ / О ВОЙНЕ В ЧЕЧНЕ /ОБ АЗОВЕ / ОБ АРМИИ РОССИИ / СИЛА ОДНОГО

Други интересни