Енергетиката на България потъна в мрак и неяснота…

Автор: Няма коментари Сподели:

На Простото Киро американците продали изгодно (за тях, разбира се) два „блуждаещи“ в морето танкера с втечнен газ, които китайците били поръчали, но отказали да платят, понеже от Катар и Русия вече ги заливат с евтин газ и им е по на сметка…

Сега Простото има блуждаещи в океана танкери, но няма газ, защото няма къде да ги разтовари. Само в Турция може, но там ще му ги купят и препродадат наново със съответната надценка като турска газ.

Така харвардският измамник ще купува скъпа американска газ от турците и скъпа руска газ от гърците и други посредници (негови и на боса му Прокопиев фирми). Това е техният абсурден бизнес план, роден в офисите на „Капитал“ и в кировата куха кратуна.

Срещу каква награда?

Ами защото нашата канадска кокошка избърза да се хареса на Бай Дън и Мустафата и отказа договора с „Газпром“ срещу евро, които руснаците после сами си обръщат в рубли, за да си запазят парите от санкции. Както вече на Путин и „Газпром“ плащат „лукавите“ Германия, Италия, Гърция, Турция и всички останали без България.

Ако този тъпак беше в частния бизнес, отдавна да е фалирал или ограбил фирмата. Но такива като Киро Простото, Асенчо и Прокопиев цял живот са на държавната софра или обикалят около нея като хиени.

Сега Киро чака потупване по рамото от Вашингтон и Брюксел какъв гологъз ястреб е, всъщност проскубана кокошка с дебилна усмивка, задето обрече бизнеса ни на фалит, а народа си на глад и супер инфлация.

Енергетиката на България потъна в мрак и неяснота.

Вие избрахте тази шайка измамници сега еднолично да се разпореждат като компрадори в Бантустана. Те са тук, за да защитават само личния си и на господарите си интерес, а не този на народа на България! Тъкмо обратното, търгуват срамно с националните ни интереси.

#Събудете се Българи, петли не останаха да ви будят. А даже не остана и мисирка да изкукурига от тв курника, или поне Гешев, да ги питат:

Като какъв #ПростотоКиро купува танкери и подписва сделки от името на една фирма, в случая „Булгаргаз“? Това не е ли конфликт на интереси? А за цената да не повдигаме още въпроса, защото никой не я знае.

ЕугЛена рекла – 3-4 пъти по-ниска от тази на „Газпром“, Киро вика – не е, равна ще е.

Разбирате ли за какво „Курило“ иде реч? Пълна лудница.

Дебилите си избрали олигофрен да ги води за сеир на всички идиоти. Предлагам Гешев и шефката на лудницата в Курило от оргкомитета на Радев, дето ни го натресе Харвардския мошеник, да вържат спешно Киро Петков с усмирителна риза и заедно да отиват край Босфора да посрещат американските танкери с турска газ, поръчана от Китай.

                                          Николай Бареков                               https://afera.bg/

Предишна статия

В продължение на много години на територията на Украйна работят 30 секретни американски биолаборатории

Следваща статия

Проф. Иво Христов: Украйна представлява цирк и те решиха да си изберат клоун за президент!

Други интересни