Русофобството днес е война не срещу Русия, а срещу православието!

Автор: Няма коментари Сподели:

Русофобството днес е война не срещу Русия, а срещу православието!

“Аз съм българин, защото не съм русофоб и съм още повече българин, защото не съм русофил” – /Иван Тренев/

Публикацията ми е предназначена за мислещите глави!

Повече от 30 години в Централна и особено Югоизточна Европа се води масирана скрита война за асимилиране на по-малките народи и подмяна на религията. Този план се нарича “Герила”. Създаден е от световните бандити , за да подмени генофонда на населението на държави като Германия, Франция, Полша, Украйна, България, Сърбия, Македония, Гърция, Австрия и Молдова. Във Франция и Германия това се случи успешно чрез “привличане” на голяма част турци за “работна” ръка, които днес, освен че са достатъчен процент, че да поискат автономия в държавата… те притежават една голяма част от икономиката на Германия. На практика във Франция се случи почти същото, дори по-лошо – вече трудно може да се определи кой е етничен французин.

България и народите в Югоизточна Европа са най-застрашени. Лорънс Игълбъргър и Збигнев Бжежински казват, че ” Който владее България – владее цял свят.”

Най-голамата атака е към православните народи – да бъдем отчуждени от корените си, да нямаме никаква човешка същност и връзка с духовното, да забравим историята си и тя да бъде подменена, да се интересуваме само от консумиране, да паразитираме, съответно ще живеем, за да служим на определени “господари”, които ще се опитат да ви направят зомбирани същества с контролирана емоция е определен брой години, които да съществуваме.

Ще припомня, че случващото се в Украйна е пряко свързано с България! Опитът да се настрои Украйна срещу Русия е последната фаза на операция “Герика” да унищожат идентичността на украинците, българите и русите. Инструментите са следните: заливане с фалшиви новини срещу Русия от платени и некадърни политици, журналисти и политически анализатори, лансиране използването на психотропни вещества върху млади и по-възраснни, разврат, лансиране на предавания, които деградират човешката същност, контролиране съзнанието на хората чрез моделиране ДНК на всеки един човек с помощта на лаборатории за биологични оръжия, ГМО храните, които консумираме, редовно пръскане от самолети с тежки метали, които увреждат съзнанието, органите и психиката.

Можем да се предпазим само чрез опазване православието, което ни спаси от 500 години османско иго, само чрез връщане към корените си и знаейки истинската си история, предавайки я на колкото се може повече българи, чрез спиране на деленето и омразата – русофили-русофоби…

Не забравяйте, че Русия и Украйна са дъщерни държавни структури на Стара Велика България. Ние трябва да се обединим и вървим заедно!
Борис Трети – цар на България казва: “Винаги с Германия, никога против Русия”.
Бъдете хора и българи!

Изгубим ли България, губим всичко!

Публикация: Иван Тренев

Предишна статия

Цончо Ганев от Възраждане с брилянтен анализ на КОЛОНИАЛНОТО правителство в България

Следваща статия

КИРО, НАПУСНИ РОДИНАТА МИ

Други интересни