Много ми е интересно покрай войната с Украйна и покрай стотиците други скандали, които сътвори това правителство, как и защо министър-председателят Кирил Петков и неговите придворни дами и шутове бързо и удобно забравиха за скандалното раздаване на милиони кеш за строежа на АМ “Хемус”…

Автор: Няма коментари Сподели:

Киро, какво стана с 60-те милиона кеш за “Хемус” от банката на Маджо?!

Много ми е интересно покрай войната с Украйна и покрай стотиците други скандали, които сътвори това правителство, как и защо министър-председателят Кирил Петков и неговите придворни дами и шутове бързо и удобно забравиха за скандалното раздаване на милиони кеш за строежа на АМ “Хемус”.

Какво точно се случи, че довчерашните “разследващи – политици” днес комфортно се превърнаха в “класически политици”, като ни играят нагли сценки от телевизора, но услужливо забравят да довършат някои от най-скандалните разследвания от най-новото ни време?

Такова едно разследване е именно случаят с 60-те млн. лева, които бяха изтеглени от “Интернешънъл Асет Банк”, известна още като банката, собственост на боса от СИК Младен Михалев – Маджо.

За забравилите тази история, нека припомня, че само преди 7 месеца това беше основна тема в медиите, а криминалистите от ГДБОП тогава шумно се хвалиха със своята “операция”, която щяла да разкрие “грабежа” на “Хемус”. Тогава същите те арестуваха 15 от строители, само за да установят, че в нарушение на куп правила само в рамките на няколко дни от банката са били изтеглени 60 млн. лева в брой, при положение, че на обикновените хора не им дават да изтеглят повече от 400 лв. на ден от банкомат!!!

Да ви припомня още, че парите тогава бяха изнесени от трезора с чували в рамките на по-малко от 3 месеца!!! От една и съща каса с една и съща касиерка! И така чувал след чувал пачките безследно изчезнаха, за да обясни после МВР в поредния си ПР, че парите били изтеглени от “банката на Бойко Борисов”, реален собственик на която е бизнесмен съдружник на бившия премиер в миналото.

Както и във всички останали случаи и тук думите на шефа на МВР просто потънаха в миналото и очаквано не доведоха до никакво разследване. Защото аз, например, не съм чувала Маджо да е бил разследван от настоящата власт! Въпреки заканите й! Напротив. Точно обратното се чува напоследък.

Затова, пак да попитам, Киро, да не се взехте с Маджо?

П.С. По случая спешно трябва да бъде направено журналистическо разследване и съм сигурна, че ще излезнат много скандални факти и обстоятелства, както около банката, така и около собственика й, така и около “новата власт”.

                                              Кристина Илиева

                                           https://valkinfo.com                                              https://afera.bg/

Предишна статия

Гласът на Народа бе подменен с говоренето на Властта – а то пък много често е невнятно, понякога дори наподобява ломотенето на идиот…

Следваща статия

КИЕВ НЕ РЕШАВА НИЩО, ВОЕННИТЕ ДЕЙСТВИЯ СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ БРИТАНЦИТЕ И ИЗРАЕЛЦИТЕ!

Други интересни