„Блажен е оня човек, който не отива в събранието на нечестивци.“

Автор: Няма коментари Сподели:

„С демонстративната си обич към Украйна, Западът прикрива омразата си към Русия“ – изключително точно попадение в думите на бившия чешки президент Вацлаф Клаус.

Но има и нещо много по-дълбоко.

Съществува скрита и неизлечима омраза на западни представители към т.нар. „кирилица“, която всъщност е българица.

Никога не е бил прекъсван процесът, касаещ потискането и заличаването на всички народи, които я ползват и тачат, и най-вече на този народ, които я създал и дарил с цялото си сърце на славянския свят.

Най-голямото настървение на тази сатанинска тенденция е насочено, преди всичко, към православните славянски народи, а след това и към другите, останали под лоното на католицизма, между които съществува незаличима, изконна връзка.

Колко много би се израдвал Чърчил приживе, ако наистина можеше да види София като напълно пуста, разорана нива за картофи.

Ех, какъв рахат-локум за духа на запада са някои наши политически представители, тръгнали за Украйна да наливат масло в огъня.

Хората с хитри сърца нямат задължения.

При липса на задължения те не притежават и самоуважение.

„Блажен е оня човек, който не отива в събранието на нечестивци.“(Пс.1:1)

Уважаеми колеги от ДАНС, както е тръгнало с тези „хитри сърца“, след като продават по най-непочтения начин националните ни интереси в Украйна и още повече са на път да заличат и българските корени по спорни въпроси с РСМакедония, угаждайки на запада, да не се наложи да сменяте логото на Агенцията.

Тези глаголически символи, които са изписани на колоната, крепяща се от двата лъва, означават много за българската самобитност, православен дух и култура.

Убеден съм, че част от вас не ги познават, още повече са чужди на посланието, което е скрито в тях.

Тихо и подмолно, на недоловимо, индиректно равнище, повелята на символите в представителния знак на Агенцията, се атакува сега в Украйна.

И точно пред тези сили, които представляват истинска заплаха, тези „хитри сърца“ си късат едва ли не ризите, за да покажат самопожертвователната си продажна гръд, готова на всичко.

Ако становището на Агенцията ни за сигурност съвпада с поведението на тези господа, явно западният „рахат-локум“ ви притъпява рецепторите до такава степен, че символиката на настоящата емблема на Агенцията вече ви е чужда.

Вие най-добре би трябвало да знаете продава ли се оръжие на Украйна или не, както и необходимо ли е този „цирк“ да гастролира в Украйна.

Не забравяйте, че който кисне в лъжата, той е колеблив и несмел.

Той е това, което е ръждата за желязото.

Казано е от Св. Исаак Сирин.

Това няма как да се научи от западния „рахат-локум“, който щедро се поднася.

А ръждата става много.

От нея и вкусът на лукумът се променя.

Прекомерната ръжда се превръща в отрова.

                                                     Велин Хаджолов

                                            бивш шеф на ОСА в ДАНС                                          https://afera.bg/

Предишна статия

Гениално! За 24 часа решиха газовия проблем на половината свят!

Следваща статия

Гответе се за шут извън Парламента и множество дела за корупция

Други интересни