Ясно за всеки мислещ човек е, че психиатричната помощ в ЕС и в частност в България е занемарена

Автор: Няма коментари Сподели:

Може да бъде изображение с текст, който гласи '"достатъчно e да измиете тезц четири части на тялото. по-малко душ, по-малко енергия." Taka e озаглавен материал на големия германски таблоид "Bild", който pewu ga gage полезни съвети на читателите cu kak да поддържат хигиена, kamo nестяm вода. "Bild" припомня думите на германския вицеканцлер u министър на икономиката роберт хабек, който се обърна към сънародниците cu c призив: „топлете се no- малко, xogeme по-рядко ряgко на сауна u се kbneme по-малко". с оглед на зависимостта om pyckume енергийни доставки, федералният министър на икономиката робърт хабек призова германците ga nестяm енергия.'

Ясно за всеки мислещ човек е, че психиатричната помощ в ЕС и в частност в България е занемарена. Наприме разкарването на Гретхен, която ни се караше защо дишаме и отделяма разни таквиз водородни отпечатъци, беше началото. Сега германски лидери призовават европейските народи да не се къпят, а само да мият някои части на тялото си /тук виждам бъдеще в бизнеса с чесалки и мазила срещу бълхи, въшки и прочие екологични паразити/. Освен това, едно къпане, знаете ли колко вода изхабява? А каквито сме лигави, вероятно ще искаме и топла вода!?! Срамота!!! И оставяме въглеродни отпечатъци! Либерално е европейците да се къпят само лятос на реката, след разрешение и служебна бележка от правителството си. Който се къпе, е путинист!

Освен тез либерални работи, няма и да пътувате. Какви са тия разходки, бре? Що ще спонсорирате Путин, ОдЕте пеша! Никакви екскурзии, никакви пътувания събота и неделя! Лиготии! Който пътува, е путинист!

Какви са и тия печки и климатици?!? Ще се калявате, здравословно е. Купувате по едно родопско одеяло и ходите увити с него вкъщи. През лятото можете да пуснете телевизора /той не само е разрешен, но е и задължителен, защото е либерален/, духането оттам ще Ви охлади. Ако си пуснете вентилатора, сте путинист!

Трябва да намалите и олиото! То е вредно! И захарта е вредна, и брашното. Бе изобщо яденето е вредно. И понеже все пак трябва да ядете нещо, можете да излезете на кратка разходка извън града, там поляните са пълни със здравословна и питателна трева. Ако не искате да ядете трева и насекоми, сте путинист!

Когато си получите заплатата, незабавно трябва да я преведете по указания на премиера на Украйна, Намибия, Зимбабве, Байдън, Зеленски или който там Ви посочи. За какво са Ви пари? Ако парите Ви трябват повече от това да дарите на Украйна, Вие сте путинист!

Урсула фон дер Лайен напълно е загубила връзка с кораба-майка и е на свободно падане. В България Кирил Петков призовава най-бедните и мизерстващи европейци да даряват по една заплата /минимум/ на ОкраИна. Явно поради силно късогледство същият не успява да види бедните българи и българските деца, които имат нужда от пари, за да оживят. Българите мизерстват, а съдейки по медиите, основните ни проблеми са да осигурим оръжие за ОкраИната и да се докажем като верни ибрикчии /пардон, партньори/ на САЩ и НАТО.

И всичкото това на мен ми изглежда като здравен проблем. А знаем, че здравеопазването е на доста ниско ниво вече. Психиатрите търчат по инициативни комитети и партии, а пациентите им се разбягаха в политиката! Но пък така е либерално и евроатлантическо. Който не го приема за нормално, е путинист!

                                               Елена Гунчева                                https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Великобритания през вековете и днес!

Следваща статия

СТИГА СТЕ ОТРИЧАЛИ ОЧЕВАДНОТО ЗА ОРЪЖИЕТО ЗА УКРАЙНА! ИЛИ НАШИТЕ СНАРЯДИ НЕ УБИВАТ?!

Други интересни