Автор: Няма коментари Сподели:

Външния министър на Украйна
Кви ги дири тук?
Моят конспиративен анализ.

Значи, преди дни дедо БайГън рече, че ще отпусне 2,5-3 милиарда гущерчета на Украйна за въоръжаване. Демек за да си напазарят оръжие. Не е казал кога, но каза, че ще ги отпусне, както и при нас със самолетчетата.

Та, зеленото бункерче веднага направи някакви разчети за тез мангизи и реши да запали самолета и да разходи няколко души из близките държави да сключват сделки за пушкалата. И, ей го е, външното министърче на Украйна. Иде нашия да купува железария.

Малко преди това, нашето министър-председател се виде с Мустафа ханъм, къде му рече: Кире, ша ти додат на гости от Украйна, та виж какво треба да се направи. Ние подкрепяме идеята и квот зависи от нас, немаш грижи.

Та, нема да се учудим, че тоя не е дошъл да ни благодари за помощта към украинските туристи или да напазари агнешко за Великден, а е цъфнал за да договори некакви доставки на оръжия.

Та, ако е така, сакам да му кажем на нашето Кире:
Кире, ти майка, ти баща. Ако тоя спружлек е додъл за туй, кажи му така: ние сърбахме попарата от САЩ с едни самолетчета. Платихме ги, ама я ги видим, я не. Затуй пич, ония от САЩ кат ти пратят парите ела да купиш. Че знаем ли, ще ти дадем, ама нема да си видим парите от САЩ. Както САЩ ни накараха да платим за нещо, което ще го чакаме, така и вие, платете, па я видите оръжие, я не.

Така де, треба да играем по правилата на САЩ и НАТО. Първо плащаш, а след това кво стане.

Поздрави: Мажд Алгафари                                  https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

НАГЛИ СА НЯКОИ ЗАПАДНИ СЛУЖБИ – ПРЕМИСЛИЛИ СА ГО „ПЪКЛЕНИЯ ПЛАН“…

Следваща статия

МИР НЯМА ДА ИМА!

Други интересни