Кой направи тази война? Който й да е той, сам избра съдбата си!!!

Автор: Няма коментари Сподели:

НА ВОЙНА, КАТО НА ВОЙНА!

На война, като на война.

Лично мен не ме притеснява, че са ми изчистени постовете написани през последните две седмици, а страницата ми е направена почти невидима за мрежата.  Аз си имам свои пътища, рубежи, трибуни и укрития! И тактика за постигане на целите.

Явно войната не се води само в Украйна, а има далеч по-големи хоризонти, но не аз съм нейния подпалвач. Така поне знаем, че всички сме във война, за да не си правим илюзии, че живеем като свободни хора в демокрация. А след като за нас няма свобода, за никого няма да има и в това никой не трябва да се съмнява. Сееш ветрове, жънеш бури – така върви света откакто съществува.

Сайтът „Афера“ също беше покушен с цел пълното му заличаване, както и профилите на всички онези, които имат различно мнение от политкоректното, т.е. да нямат собствено мнение.

Либералният фашизъм е към своя край и световните елити, които го създадоха, за да наложат диктатурата на малцинствата над всички останали ще се бият докрай. Те са готови да направят Трета световна война и работят здраво по въпроса, но не са готови да умират поименно. Не за друго, а защото новите технологии позволяват поемането на лична отговорност независимо къде се намира човек на тази планета.

Освен това имената на плъховете и техните родове, които ограбиха цялото човечество са ясни, както и всичко свързано с тях. Няма смисъл да умира цялото човечество, заради няколко десетки хиляди говеда.

Съвременната война ще се води по непознат досега начин, въпреки усилията на крадливите елити да я превърнат в конвенционална. Това няма да успеят да направят.

Разбирам добре, че никой от тях не е готов да се раздели с натрупаните си милиарди и съответна власт – скрита или явна. Но и ние не сме готови да се разделим с живота си, само защото някой си крадлив и богат политически бандюга Сульо Пулев се мисли за голям умник. Е колко да е голям умник след като прехода от живота към смъртта е само един миг?

На всичко отгоре и разстоянията от една точка на света до друга вече са толково къси, че планетата ни се вижда тясна. За някои хора по света ще стане още по-тясна.

Кой направи тази война? Който й да е той, сам избра съдбата си.

                                      Николай Марков                                  https://afera.bg/

Предишна статия

ИЗВЪНРЕДНО: КОЙ освободи българските ЗАЛОЖНИЦИ в Царевна?

Следваща статия

Православието да възкреси християнската цивилизация, която единствена може да спаси света от „глабалисткото, технократско, медицинско трансхуманистично чудовище“

Други интересни