Срам и гнус ме е от всички вас! ОСТАВКА!

Автор: Няма коментари Сподели:

Наред с другите глупости като това, че „Ние сме НАТО“ и, че България няма да подписва нов договор с Газпром, вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев каза по БНР, цитирам: „Тези санкции, това е част от цената, която всички, и в НАТО и в ЕС, плащаме, за да отслабим врага, който е срещу Украйна“.

Г-н Василев, вие може да сте НАТО, то ви личи, но аз не съм НАТО, никога не съм избирал НАТО-то ви, нито пък ЕС. Това са фактите. Вие повдигате въпроса за това, „Няма как една държава, независимо колко е голяма, да поставя условия на друга държава – тя каква политика да води.

Представете си, че някой на нас тръгне да ни поставя такива условия“…

Ами няма нужда да си го представям, г-н Василев, аз повече от 30 години го живея това. Повече от 30 години на нас други държави ни поставят условия да си затваряме реакторите, да си приватизираме заводите, да си отдаваме на концесии природните богатства, да предоставим на чужди държави военни бази безплатно у нас, да си нарежем ракетите и въоръженията, да си съкратим армията, да си затворим казармите, ТКЗС-тата, кооперативите, да си направим безплатното образование – платено, да си направим безплатното здравеопазване – платено и т.н. и т.н., г-н Василев.

Повече от 30 години чужди държави ни диктуват шокови терапии, икономически и социален геноцид. Погледнете графиката на демографията и ще видите какво имам предвид.

Повече от 30 години американофилчета и продажници като вас се упражняват да мачкат народа ни, а вие повтаряте като мантра НАТО, та НАТО и пак НАТО.

Вие за слепи ли ни мислите? За толкова прости ли ни мислите, че не виждаме това вашето НАТО какви ги свърши за тези 30 години, колко войни води, включително срещу славяни в Сърбия, колко бомби изсипа, колко държави съсипа и имате наглостта да говорите, че Русия била агресор, а НАТО – сигурност!

Като сте се съгласили да подписвате санкции срещу „врага“, обричайки ни да плащаме цената за това, платете си я Вие!

Аз санкции не съм подписвал, не съм влизал в НАТО, не съм НАТО, не съм и ЕС, а вие сте предател на народа и националните интереси, обричайки българския народ да плаща цената за вашата злоба, русофобия и американската ви сервилност!

Срам и гнус ме е от всички вас!
ОСТАВКА!

                                                              Армен Попов                https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Добро утро, дедо БайГън! Честита пролет!

Следваща статия

Ще въоражава ли България Украйна и ще се включим ли ефективно във войната? Независимо или колониално е нашето правителство?

Други интересни