Добро утро, дедо БайГън! Честита пролет!

Автор: Няма коментари Сподели:

Добро утро, дедо БайГън!
Честита пролет!
Дано не ти разваля настроението с това, което ще прочетеш.

В по-голяма клопка от сегашната Запада не е бил. Путин така ви изигра, че стратегията му ще я учат внуците ти и внуците на внуците ти.

Спомняш ли се последните две-три години, къде беше на посещение Владимир Путин? Спомняш ли си, кой му бе на гости? А сега да те питам теб и ония от ЦъРвУл. Разбрахте ли за какво бяха тези срещи? Със сигурност НЕ.
Ще се опитам да ти го обЯсним, като на малко деТе.

Та, Путин много добре знаеше, къде е слабото място на Запада и какво би направил и как би реагирал при евентуална военна операция в някоя държава, особено ако тя е Украйна.
И ко напраи Запада Чиче? Санкции, лозунги, виене, совалки и нищо съществено.

Така… Путин това и искаше от Запада. Да му наложат санкции за да има повод да съсипе долара и да го замени с друга валута. Тези разговори с висшата класа на редица държави през последните години, беше точно за това. Сега в ход е, не превземането на Украйна, а сгромолясването на Запада, демокрацията му и неговото господство.

Това, което Запада не успя да постигне с десетките войни, които води през последните няколко десетилетия, Путин ще го постигне само с една военна операция, където, хем ще избави украинския народ от бандеровците и азовците, които създадохте, хем ще създаде един нов и в пъти по-справедлив режим в света.

Затова Чиче, не мисли, че само ти си умен и всички мислят като теб, особено Владимир Путин. Путин много добре знаеше какво мислите САЩ, НАТО и ЕС и от това се възползва. А вие? Останахте насрани и опикани.

Та, за да не ти отнема много от времето, опишете всичко направено от Путин и го издайте в учебник, който след това преведете на всички езици и го вкарайте в задължителната програма на всички образователни системи.

Лек ден…
Дано не съм ти причинил вдигане на кръвно или друго!

                     Поздрави: Мажд Алгафари              https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

На вниманието на Кирчо!

Следваща статия

Срам и гнус ме е от всички вас! ОСТАВКА!

Други интересни