…ЗАЩОТО ТЕЗИ ПОЛИТИЧЕСКИ НАГАЖДАЧИ МОГАТ ДА БЪДАТ РАЗГЛЕДАНИ КАТО ОПГ, НАНЕСЛА ОГРОМНА ВРЕДА ВЪРХУ ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА НА ХОРАТА!

Автор: Няма коментари Сподели:

ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА, ЗАЩОТО ТЕЗИ ПОЛИТИЧЕСКИ НАГАЖДАЧИ МОГАТ ДА БЪДАТ РАЗГЛЕДАНИ КАТО ОПГ, НАНЕСЛА ОГРОМНА ВРЕДА ВЪРХУ ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА НА ХОРАТА!

И защо беше нужно 2 години да се извършват от глупости до издевателства, за да се стигне до научно изследване, което потвърждава написаното в учебниците по епидемиология!!!

Сега етичната комисия на БЛС да потърси отговорност на всички  членове на НОЩ  и последващите му трансформации, особено на хирурзите, които се захванаха да управляват пандемия без познания и квалификация за това.

Освен това, сега вече е научно доказано, че са сгрешили, т.е. има безспорно експертно становище, при това подкрепено с огромен обем от доказателствен материал.

Прокуратурата да се самосезира, защото по смисъла на закона, тези политически нагаждачи би могло да бъдат разглеждани като ОПГ, която е нанесла огромна вреда върху здравето и живота на хората, както и тежки социални, икономически и финансови щети.

===

Факт чек на ф@кт-чекърите или какво/колко/кой стои от другата страна на монетата (в буквалния смисъл) на независимите проверители на факти:

               Антония Първанова                        https://afera.bg/

Предишна статия

БЕЗ СВОБОДА НЯМА И ЖИВОТ!

Следваща статия

Имаме за БГ до 2050 година три варианта!

Други интересни