ВРЕМЕ Е ДА ПРИЗНАЕМ ПРОВАЛА!(ОТВОРЕНО ПИСМО на Professor Ehud Qimron, ръководител на катедрата по микробиология и имунология в университета в Тел Авив)

Автор: Няма коментари Сподели:

ОТВОРЕНО ПИСМО на Professor Ehud Qimron, ръководител на катедрата по микробиология и имунология в университета в Тел Авив и един от водещите израелски имунолози

ВРЕМЕ Е ДА ПРИЗНАЕМ ПРОВАЛА

В крайна сметка истината винаги се разкрива, а истината за коронавирусната политика започва да се разкрива. Когато разрушителните концепции се сриват една по една, не остава нищо друго освен да кажем на експертите, ръководили управлението на пандемията – ние ви казахме.

С две години закъснение, най-накрая разбирате, че респираторният вирус не може да бъде победен и че всеки подобен опит е обречен на провал. Не си го признавахте, защото не сте признали почти никаква грешка през последните две години, но в ретроспекция става ясно, че сте се провалили ужасно в почти всичките си действия и дори медиите вече трудно прикриват срама ви.

Отказахте да признаете, че инфекцията идва на вълни, които намаляват от само себе си, въпреки годините наблюдения и научни познания. Вие настоявахте да приписвате всеки спад на една вълна единствено на вашите действия и така чрез фалшива пропаганда „преодоляхте чумата“. И отново го победихте, и отново, и отново, и отново.
Отказахте да признаете, че масовото тестване е неефективно, въпреки че вашите собствени планове за действие при извънредни ситуации изрично посочват това („План за готовност на здравната система за пандемичен грип, 2007 г.“, стр. 26).

Отказахте да признаете, че оздравяването е по-защитно от ваксината, въпреки предишните познания и наблюдения, показващи, че непреболедувалите ваксинирани хора са по-склонни да бъдат заразени, отколкото оздравелите хора. Отказахте да признаете, че ваксинираните са заразни въпреки доказателствата. Въз основа на това, вие се надявахте да постигнете стаден имунитет чрез ваксинация – и в това също не успяхте.

Вие настояхте да игнорирате факта, че болестта е десетки пъти по-опасна за рисковите групи и възрастните хора, отколкото за младите хора, които не са в рискови групи, въпреки знанието, което дойде от Китай още през 2020 г.

Отказахте да приемете „Декларацията от Барингтън“, подписана от повече от 60 000 учени и медицински специалисти, или други програми за здрав разум. Вие избрахте да ги осмивате, клеветите, изопачавате и дискредитирате. Вместо правилните програми и хора, вие сте избрали професионалисти, които нямат подходящо обучение за управление на пандемията (физици като главни правителствени съветници, ветеринарни лекари, служители по сигурността, медиен персонал и т.н.).

Не създадохте ефективна система за съобщаване на странични ефекти от ваксините, а докладите за странични ефекти дори са изтрити от страницата ви във Facebook. Лекарите избягват да свързват страничните ефекти с ваксината, за да не ги преследвате, както направихте с някои техни колеги. Игнорирахте много съобщения за промени в интензивността на менструацията и времето на менструалния цикъл. Скрили сте данни, които позволяват обективно и правилно изследване (например премахнахте данните за пътниците на летище Бен Гурион). Вместо това избрахте да публикувате необективни статии заедно с висшите ръководители на Pfizer относно ефективността и безопасността на ваксините.

Необратима вреда на доверието

Въпреки това, от висините на вашето високомерие, вие също пренебрегвате факта, че в крайна сметка истината ще бъде разкрита. И започва да се разкрива. Истината е, че свалихте доверието на обществото във вас до безпрецедентно ниско ниво и подкопахте статута си на източник на авторитет. Истината е, че сте изгорили стотици милиарди шекели без резултат – за публикуване на сплашване, за неефективни тестове, за разрушителни блокирания и за нарушаване на рутината на живот през последните две години.

Унищожихте образованието на нашите деца и тяхното бъдеще. Накарахте децата да се чувстват виновни, уплашени, да пушат, да пият, да се пристрастяват, да отпадат и да се карат, както свидетелстват директорите на училища в цялата страна. Увредихте поминъка, икономиката, човешките права, психичното и физическото здраве.

Оклеветихте колеги, които не ви се предадоха, настроихте хората един срещу друг, разделихте обществото и поляризирахте дискурса. Вие клеймихте, без никаква научна основа, хората, които са избрали да не се ваксинират, като врагове на обществото и като разпространители на болести. Вие насърчавате по безпрецедентен начин драконовска политика на дискриминация, отказ от права и подбор на хора, включително деца, за техния медицински избор. Селекция, която няма никаква епидемиологична обосновка.

Когато сравните разрушителните политики, които провеждате, с разумните политики на някои други страни – можете ясно да видите, че разрушенията, които сте причинили, са добавили само жертви извън уязвимите към вируса. Икономиката, която разрушихте, безработните, които причинихте и децата, чието образование сте унищожили – те са излишни жертви в резултат само на вашите собствени действия.

В момента няма спешна медицинска помощ, но вече две години култивирате такова състояние поради жажда за власт, бюджети и контрол. Единственото извънредно положение сега е, че все още определяте политики и държите огромни бюджети за пропаганда и психологическо инженерство, вместо да ги насочвате към укрепване на здравната система.

Тази извънредна ситуация трябва да спре!

Facebook                                                                          https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Кръгът „Зайкови” даде 700 000 000 лева на близката до ГЕРБ фирма „Трейс” с метрото

Следваща статия

Цитат Матея 22:32 : “Бог не е Бог на мъртвите, но на живите.” А има ли БОГ на Глупавите? От кои сме?

Други интересни